Christmas Britanniassa

Britanniassa, kuohuviini silmät lapset ovat mitä voi saalis silmäsi, jos käyt maassa joulun. Suunnittelu tämä suuri festivaali alkaa ennen aloittamista joulukuussa, se sisältää ruokaa keskusteluja perheen kerätä koriste-esineitä, siivous taloja, järjestää lahjoja, leipoo piirakat ja lähettää joulukortit eri perheille ja ystäville. Että useimmat ihmiset eivät tiedä, että joulukortteja luotiin vuonna 1840 tässä maassa itsessään ja sen jälkeen on tullut väistämätön osa joulujuhlissa kaikkialla maailmassa. Ydin rakkaus keskuudessa regeneroidaan kautta hyvyyttä tilaisuus ja jopa perheenjäsenet asuvat ulkomailla, ei jää ennalleen ja lämpöä. Lue tietää enemmän siitä, miten joulua vietetään Isossa-Britanniassa. Jos etsit olla osa joulujuhlissa jotka ovat täydellinen yhdistelmä “modernia” ja “perinteinen”, Iso-Britannia on, jos sinun pitäisi olla menossa.

Joulujuhlissa

Sydän Throbbing Feast
Järjestelyt paljon halutuimmista joulujuhlaa tehdään kunnes ateria on valmis nautittavaksi. Taulukko näyttää erittäin houkutteleva ja on upeasti koristeltu hedelmiä ja kynttilät. Christmas pudding on oltava kolmetoista ainesosia, joista yksi on Jeesus ja loput kaksitoista opetuslasta. Hopearaha laski vanukas mix, joka on tarkoitettu tuomaan vaurautta ja onnea perheeseen. Turkki, tarjoillaan karpalokastiketta, ja perunat ovat keskustan vetovoima koko juhlan. Christmas pudding on oltava Holly asetettu sen päälle.

Joulupukin lahjat
Lapset Britannian kirjoittaa kirjeitä joulupukki, uskoen, että kirjeiden kellua ylös savupiippu ja lentää sen pohjoisnavalle ja toimittaa viestin. Ei ihme, että he innostua ja asettavat sukat takan niin että Joulupukki voi sijoittaa lahjoja heille. Nämä ovat paketoitu jouluaamuna. Lapset myös paikka lasillisen sherryä jossa jauheliha hutsu kuin kiitos Santa saattamiseksi lahjoja. Ihmiset yleensä antavat toisilleen joulutähti kasveja punainen ja valkoinen terälehdet tämän kukan sanotaan edustavan puhtautta Kristuksen verta.

Joulu illat
Kun raskas ateria, kaikki perheenjäsenet katsella tapana joulun erityinen puhe Britannian monarkki. Illalla ihmiset maksavat käyntejä heidän läheisilleen ympäri Britanniassa. Tietyt kirkot ovat palveluita, joissa jokainen lapsi saa kynttilän kääritty punainen nauha. Nämä kynttilät edustavat Jeesuksen Kristuksen ja punaisilla nauhoilla symboloivan Jeesuksen veri ja Jumalan rakkaus koko maailmalle.

Valaistuissa Joulukuuset
Kirkkaasti paistaa joulukuusia aattona joulun tekevät upeat näkymät. Puut on koristeltu karkkeja, keksejä ja sipulit ja otetaan alas vain kaksitoista päivää joulun. Perinne joulukuusia voi jäljittää alas Prince Albert, joka toi tätä perinnettä, aina Saksasta, valtakunnan kuningatar Victoria, joka oli silloin hänen puolisonsa.

Muuta Antiikin Perinteet
Tämä festivaali on kyse kulttuurista ja tavoista. Kuitenkaan kaikki perinteet havaittu maassa ovat vanhoja. Esimerkiksi paahdettua kalkkunan kanssa ruusukaalia ja kastike on vetonaula Englanti joulujuhlaa vuosisadan kun se ei ollut niin yhdeksästoista luvulla. Niinä päivinä, hanhi pidettiin perinteinen liha jouluksi. Tämä merkitsee sitä, että perinteet eivät ole todella koskematon, ne eivät muutu ajan myötä.

Christmas Irlannissa
Joulun kukka centerpieces
Joulu Door koristelu
Pop Joululaulut
Christmas Eve Party
Best Christmas Lomakohteet
Christmas Norjassa
Christmas Love Poems
Christmas Tree Fun Facts
Merry Christmas Wishes
Helmillä Fruit Centerpiece

Leave a Reply