Christmas Bulgariassa

Joulun aika Bulgariassa on silloin, kun useimmat antiikin tavat ja perinteet tulevat esille. Vaikka on olemassa ihmisiä, jotka eivät noudata liikaa rituaaleja, jotkut ovat täysin omistautunut tekemään niitä. On aika maksaa kunnianosoitus Jeesuksen Kristuksen syntymää. Siellä on myös moderni touch juhlat kautta joulukuusia ja joululauluja. Kaksitoista erilaista ruokia ovat osa joulun juhlallisuuksiin, jotka yhdistävät perheitä ja tuottaa olemus yhdessäolon joukossa. Jokainen ruokalaji on merkitty symboloivan vaurautta kunkin kuukauden aikana. Perheet ruokailla olki, joka on peitetty pöytäliina kun ruokia valmistetaan. Valkosipuli on väistämätön ainesosa käytetään valmistella ruokia uskotaan pitää pois pahat henget. Lue tietää enemmän siitä, miten joulun festivaali vietetään maan Bulgarian, saatat vain halua maksaa maahan vierailun joulukuussa.

Bulgarian Jouluaaton illallinen

Jouluaatto Juhlat
Ennen joulua päivä juhlia, bulgarialaiset tarkkailla 40 päivä nopeasti, kunnes aattona joulun. Nopeasti alkaa 15. marraskuuta joka vuosi. Aikana nopea, ihmiset pysyvät poissa eläintuotteita, jogurttia, juustoa, voita, munia ja maitoa. Jouluaatto on yhtä tärkeää kuin joulupäivänä jonka aikana ylelliseen vegaani ateria valmistetaan koko perheelle. Joulun alkaa päivästä 20 joulukuu ja ulottuu jopa 26. kuukauden. On yleisesti uskotaan Bulgariassa että Maria synnytti Kristuksen jouluaattona, mutta ilmoitti syntymän joulupäivänä. Juuri siksi äidit vastasyntynyttä ilmoittaa syntymän lapsensa vasta ylihuomenna ne ovat syntyneet.

Extravagant Feast
Bulgarian tulli mukaan joulujuhlaa pitäisi olla enemmän kuin seitsemän ateriaa tai yhdeksän, ja että sen pitäisi olla pariton määrä. Tämä johtuu siitä, on seitsemän Jumalia Bulgariassa ja yhdeksän on numero, joka symboloi yhdeksän kuukauden raskauden. Ruokia jouluaattona tuovat ainutlaatuisia makuja. Nämä ruoat sisältävät pavut, kaali, pyöreä lehtiä ja ottamaan kuivatut hedelmät (oshav) ja pähkinöitä. Lapset, raskaana olevat naiset ja vanhat vapautetaan nopeasti. Jouluateria on ateria, joka merkitsee loppua nopeasti ja pian sen jälkeen liha on esitetty taulukossa, on aika syödä. Banitza, perinteinen ruokalaji, tarjoillaan juustoa, siipikarjan, sianlihan, jne. Se tekee iloisen valmistuttua nopeasti. Pienet pretzels valmistellaan festivaalin aikana nuorten miesten (koledars) vierailevat paikoissa ja laulaa terveyden ja hyvinvoinnin talon.

Joulun perinteet Bulgariassa
Bulgarialaiset seurata etiikka ortodoksisen kirkon mukaan neljäkymmentä päivä paaston aikana ja paljon palvottu jouluaaton ateria ovat näkyvästi. Vaihto Joululahjat on tullut tärkeä osa Bulgariassa, erityisesti lapsille. Tämä ei ollut liian yleinen aiemmin. Tämä tehdään jouluaamuna ja Länsi myytti Joulupukin vallitsee keskuudessa Bulgarian lapsilla. 20-luvulla tulivat kynnyksellä joulukuusi. Joulukuusi yleensä pysyy talossa vasta uudenvuoden aattona tai joskus jopa sen jälkeen. Toinen perinne, joka on havaittu jopa nykypäivään on lisäämällä hopea kolikon leivän. Vanhus leikkaa leivän ja jakaa se tasan perheenjäsenten. Henkilö, joka löytää kolikon uskotaan onnen loppuvuoden. Tulevaisuuden ennusteet tehdään yleensä, kun kaikki istuu pöydän ympärillä on juhlaa. Ihmiset haluavat tietää enemmän heidän kohtalonsa ja joissakin kodeissa se tapahtuu murtamalla auki pähkinä. Jos se osoittautuu hyvä ja herkullinen, henkilö uskotaan olevan onnekas, kun taas yksi tyhjä saksanpähkinä ole pelkkiä huonoja onni odottaa hänelle / häntä.

Joulu SMS Ystävät
Joulun seinäkoristeet
Moment of Nativity
Joulun Bow Kunniamerkit
Kotitekoinen Joulun centerpieces
Famous Christmas Poems
Joulu Syyriassa
Christmas Bulgariassa
Kynttilänjalka Centerpiece
Joulu Runot Äidit
Joulukoristeet

Leave a Reply