Christmas Carols 2012

Joulu on kausi kokonaan omistettu juhla, laulua ja tanssia. Ei ole tilaa huolestuta aikaisemmin tai huolissani tulevaisuudesta. Se on tilaisuus, kun perinteet ja juhlat sitovat ihmiset yhteen, levitä rakkautta ja ystävällisyyttä ja tuoda esiin todellisen merkityksen joulua. Yuletide juhlia ympäri maailmaa liittyy yleensä levittää Raamatun sanomaa uudelleen säätämällä Kristuksen syntymää, koristelu kodeissa, jakaa lahjat, valmistelu perinteistä ruokaa ja osallistua keskiyön massa. Lukuun ottamatta kaikki nämä ominaisuudet, se on hyvin tunnettu tosiasia, että joulujuhlissa voi koskaan olla täydellinen ilman joululauluja. Nämä joululauluja tai virsiä ei pelkästään laulanut ylistystä Herran, vaan myös muistaa häntä, palauttaa uskoamme Kaikkivaltias. Perinteisesti joululaulut keskittyi Kristuksen syntymää, mutta aika on ollut sen vaikutus tämän käsitteen liian. Tänään meillä on joululauluja, jotka keskittyvät joulun teemoja, talvi kohtauksia ja jopa lahja joissa lukuja kuten Santa. Kauneimmat joululaulut ovat paras tapa levittää hengessä kauden ja suunnata sinut juhliin eteenpäin. Tutustu luettelo joululaulut 2012 alla.

Suosittuja joululauluja 2012

Child Is Born
Tämä on ihana joululaulu kirjoittanut Santa Maria. Tämä laulu käsittelee merkitystä neitsyt Jeesuksen syntymästä ja juhla joulun. Mukaan laulu, joulu on muistoksi syntymän lapsen toi valoa ja totuutta, jotka maailma oli koskaan nähnyt siihen asti.

Sen Joulupäivä
Tämä on suosittu joululaulu kirjoittanut Dougie Campbell. Monet kuorot ovat valinneet tämän laulun tämän joulun ja se on yksi suosituimmista kappaleista tänä jouluna. Biisi nauhoitettiin, jonka opiskelijat Balfron Primary School Skotlannissa.

Poika on syntynyt Betlehemissä
Tämä laulu on peräisin latinan virsi, Puer natus vuonna 14th Century. Se oli Michael Praetorius joka järjesti musiikkia tähän biisiin. Tämä carol sisältyi “Carols Vanhan ja Carols Uusi” ja on yksi suosituimpia kappaleita tällä kaudella.

Perinteinen joululauluja
Jingle Bells
Tämä on epäilemättä suosituin Joululaulu kaiken aikaa, niin paljon, että se on tullut synonyymi joulua, koska valtava suosio. Tämä Carol oli kirjoittanut James Pierpont vuonna 1857. Se oli alun perin kirjoitettu Thanksgiving ohjelmaa järjestetään Bostonissa kirkossa, jossa hän tarjosi palvelua pyhäkoulun opettajana. Tämä carol alunperin otsikoitu yksi hevonen Open Sleigh ja lahjoittanut hilpeä rytmi. Ei ihme, että se meni suoraan kuulijan sydämeen.

Joy To The World
Tämä suosittu riemukas Carol oli kirjoittamat Isaac Watts vuonna 1719. Watts oli pastori ammatiltaan, mutta hän oli kuuluisa hänen kirvelevä virsiä. Tämä carol, “Joy to the World” perustuu Psalmi 98 Raamatusta ja se kirkastaa Kristuksen paluuta. Tämä laulu on säveltänyt George Frederick Handel.

Toivotamme teille hyvää joulua
Tämä tunnettu joululaulu on yksi laulanut joululauluja ympäri maailmaa. Tämä carol tervehtii maailmaa ja toivomuksia hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Tämä Carol oli suosituksi Länsi-Englannissa aikana 16th century. Tämä Carol on perinteisesti käytetty loppuun keskiyön massa.

Christmas Carols For Kids
Rudolph Red Nosed Reindeer
Laulu kertoo kuvitteellisesta hahmo nimeltään Rudolph, joka uskotaan olevan yhdeksäs poro Santa. Carol julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1939 ja on kirjoittanut Robert L. toukokuussa. Tämä Carol on paljon rakastettu lasten sen jaunty rytmit ja varsinkin koska se pyörii heidän suosikki joulun merkki Rudolph.

Santa Claus Is Coming To Town
Tämä carol perustuu suosittu lahja-laakeri hahmo joulupukille ja on suosittu lasten keskuudessa kaikkialla maailmassa. Se oli kirjoittanut ja säveltänyt J. Fred Coots ja Haven Gillespie vuonna 1932, mutta kustantaja halusi sen uudelleen muodostetaan Ipana sävelmän ei näytä olevan kaupallisia. Kuitenkin Eddie Cantor, koomikko käyttänyt hänen kiittäen näyttelyssä vuonna 1934 ja siitä tuli iso hitti. Sittemmin tämä laulu on yksi suosituimmista joululauluja ympäri maailmaa, erityisesti lasten keskuudessa.

Joululaulut ovat aina olleet suosittuja, jopa ne, jotka koostuivat vuosisatoja sitten. Kuitenkin monet uudet kappaleet esiin kaikkina vuodenaikoina ja jotkut niistä tulee osa suurta ryhmää unohtumattomia joululauluja. Vanha tai uusi, carol pitäisi olla tarttuva sanoitukset ja vilkas rytmi saada suoran pääsyn kuulijan sydämeen. Nyt edellä joululauluja tulee varastaa show vuonna 2012.

Halvat Joulun Kohteet
Halpaa joulua Centerpiece
Christmas Wish Runot
Joulu Seppele Historia
Christmas In New Zealand
Christmas Itä-Aasiassa
Jouluna ruokapöydässä Taikausko
Christmas Etelä-Amerikassa
Christmas Tree centerpieces
Joulu Ruotsissa
Joulu Runot Opettajille

Leave a Reply