Christmas Decor 2012

Lomakausi on palannut jälleen ottamaan kaikki siitä iloa kyydin juhlat. Bells, valot ja Hollies ovat ympäri, ilmoitettiin talven tulo, joka on synonyymi joulua ja on aika koristeeksi. Ajattele aikaa ennen purkaminen sama vanha joulukuusi ja koristeet. Miten tämä juhla erilainen, jos käytät samaa vanhaa koristelu uudestaan? Luodaan erilaisen ilmeen tälle kaudelle ja kokeilla uusia värejä, koristeita ja teemojen sijaan vetämällä samalla koristeet kaapista, et halua missata uusimpia suuntauksia. Lisäksi se on paljon jännittävää voittaa yksitoikkoisuus ja mennä jotain uutta joka vuosi. Täysin uusi sisustus mukaan lukien uudet centerpieces, seinävaatteita, väri teemoja, valaistus, kankaat ja seppeleitä tepsiä. Anna 2012 tehdä kodin ja koristeet siinä olla Talk of the Town. Lukaista läpi joitakin vinkkejä tietää, mitä sinun pitäisi oikeastaan ​​tehdä joulun tällä kertaa.

2012 Joulu Sisustus Ideat
Golden Rush
Kultainen väri voidaan katsoa allekirjoitus tyyli viktoriaaninen sisustus, mutta yhdistelmä musta ja kulta antaa modernistisen ja tyylikäs touch joulukoristeita, antaen hienostuneen ja tyylikkään ilmeen asuinpaikkaa. Erilaisia ​​musta ja kullanvärinen koristeluita ovat saatavilla markkinoilla. Kokeile niitä muutoksen ja irtautumaan yksitoikkoisuus punainen, vihreä, valkoinen jne.

Keskus huomiota
Centerpieces ovat välttämättömiä joulun koristeluita. Ja parasta on, että ne ovat kaikkein muokattavissa kaikkien jouluinen asioita. Voit ostaa niitä pois kauppojen hyllyille, jos haluat, mutta voit myös tehdä joitakin hyvin yksinkertaisia ​​kotona. Miten yksinkertaista? Niin yksinkertaista kuin vuori valtava lasi kulho punainen ruusu terälehtiä, kirkkaan vihreitä pensaita ja muita juhlatilaisuuksia rihkamaa ja asettamalla melko kynttilöitä järjestelystä. Itse, Chuck iso kulho. Ota vain pitkä läpinäkyvä lasi ja tehdä kerroksia erivärisiä kiviä siinä. Sido se nauha kohti kärkeä, loppuun katsoa joidenkin kultaa ja hopeaa hohtaa ja voila! Sinun järjestely-de-grande on valmis.

Let There Be Light
Nope! Joulu ei vain voida vietetään ilman oikea määrä valaistuksen. Unohda oikea määrä, sillä et voi koskaan saada liian räikeä jouluna, mutta oikeanlainen valaistus on must. Niistä monet valot, jotka ovat saatavilla markkinoilla tänään, voit valita enemmän kuin yksi minkäänlaista teema. Sinun on kuitenkin muistettava, ettei mennä liian ja kannen ylös talosi kuin sopimattomasti melee valoja. Pyri kääntää abode silmään karkkia tämän kauden fuusio oikeanlaista valaistusta. Käytä runsaasti ulkona valot vaikkakin loogisesti ja johdonmukaisesti. 2012 tulee olemaan kauden rohkea, mutta perus valot. Kokeile sävyjä kirkkaan punainen valaistus ja täydentää niitä syvän vihreä. Vältä kultainen ja ulkona, se saattaa päätyä näyttämään ilkeä keltainen niin säästä se sisätilat. TOP katon upea toitottaa enkeli tai Moravian tähti rohkea värit ja nähdä miten kotisi erottuu muusta. Käytä kynttilä lyhdyt linja reittejä ja roikkua samaa puita myös. Tuloksena look on oltava henkeäsalpaava jälkeen kaikki uudet ponnistelut asetat!

Light It Up With LED
LED-valot on maaginen vaikutus luodessaan täydellisen eurofestarit. Näky kauniita valoja lukuisia värejä voi viedä sinut värien maailmaan ja legendoja. Nämä maagiset valot tarkoittavat, että se on aika muistoksi neitseellinen syntymä Jumalan Pojan. Se muistuttaa, että on aika ottaa tinselit ja joulukuusi jälleen. LED-valot ovat saatavilla useita muotoja ja värejä. Saat LED kukkamaljakoita, poroja, juhlava lamput, valot ja paljon muuta.

Going Green
Voit mennä hieman ympäristöystävällisiä tällä kertaa, varsinkin teidän seppeleitä. Kudonta Seasonal kukkia ja omenoita voidaan tehdä joulua seppele näyttää uskomaton. Voit käyttää sitä aivan kuin se on tai vain spraymaali se, että “White Christmas” tuntuu. Vanha joulukortteja voidaan stenciled ulos muoto Hollies luoda kierrätettyä seppeleitä. Toinen hyvä idea olisi käyttää viiniä korkit ja nauhat jalkaosaan ulos antiikki etsivät kappaletta.

Frozen vihreät
Yhdistelmä vihreä ja hopea ole yleisempiä joulukoristeet, mutta itse asiassa tämä yhdistelmä luo virkistävän jouluaiheisia. Frosty hopea muistuttaa lumen nastoitettu ulkona, kun vihreä väri kesä ja kevät, luo eloisan efektin sisätiloissa. Luo yhdistelmä vuodenaikaa tänä jouluna ja tehdä sisustus näyttää hyvältä!

Edellä lueteltujen ovat muutamia joulukoristeet trendejä vuodelle 2012. Tässä toivoen nämä ideat auttavat sinua lisätä joitakin vaihtelua teidän joulun sisustus tällä kertaa.

Keinotekoinen Joulu Kranssit
Joulukuusen valot
Christmas Saksassa
Funny Christmas Elokuvat
Jingle All The Way
Funny Christmas SMS
Beaded joulukoristeet
Legend of Pähkinänsärkijä
Romanttinen Christmas Kohteet
Henkilökohtainen Joulukoristeet
Christian Joululaulut

Leave a Reply