Christmas Etelä-Amerikassa

Etelä-Amerikassa, joulu on havaittu hyvin uskonnollisesti ja ihmisten uhrata runsaasti aikaa vierailla kirkkoja ja katedraaleja. Joulun on enemmän juhla kunnioittaa Äiti Maan ja keinot pyytää häntä siunauksia pitää poissa vitsaukset. Toisin kuin muissa maissa tai maanosissa, on vaikea löytää joulukuusi Etelä-Amerikassa kuitenkin päiväkoti tai Presepio näkyy huoneessa edustamaan syntymän “Kristuksen Child”. Tämä perinne on hyvin suosittu. Lahjat ja lelut pienimmille vaihdetaan lomien aikana, jonka jälkeen Presepio poistetaan. Osana juhlia joulua, on olemassa palo keksejä, puhallinorkesterit ja tanssia nähdään kaduilla. Keskiyöllä, ihmiset menevät keskiyön massa, jonka jälkeen he nauttivat illallisen perheensä kanssa. Lue tietää enemmän siitä, miten kuuluisa festivaali joulua vietetään Etelä-Amerikassa.

Etelä-Amerikan Joulu Tulli

Brasilia
Tulli että brasilialaiset seuraavat ovat melko samanlaisia ​​kuin noudatetaan Yhdysvalloissa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Aattona joulun, perheet istua yhdessä ja nauttia aterian ennen he osallistuvat keskiyön massa. Lapset epätoivoisesti odottamaan lahjoja ja laittaa kengät pois Papa Noel, joka täyttää ne lahjoja. Brasiliassa se on yleensä suuri juhla kanaa, salaattia, kinkkua, riisi, kalkkuna ja sianlihan mukana olutta ja tuoreita hedelmiä jouluksi.

Chile
Katoliset Chilen tarkkailla yhdeksän päivän rukoukset, mukana paasto ennen joulua. Juhla jouluaattona kulutetaan melko myöhään, käytyään keskiyön massa tai Misa del Gallo. Juhla koostuu kalkkunasta, salaatteja, oliiveja, mereneläviä sekä joitakin paikallisen viinin mennä pääruoka. Jälkiruoka on makea leipä erikoisvalmisteista joulun yhdessä kakku, evästeet ja hedelmiä. Tässä osassa maailmaa, teko vaihtamalla lahjoja kutsutaan Viejo Pascuero ja Joulupukki tunnetaan Old Man joulua.

Argentiina
Täällä juhlat pidetään 24. joulukuuta kuin argentiinalaiset uskovat, että Kristus syntyi tänä päivänä. Ihmiset menevät kirkkoon, viettää aikaa perheen ja sitten nauttia grand juhla. Jouluateria tässä on täynnä sianlihaa, kalkkuna ja erilaisia ​​paikallisia ruokia. Jälkeen juhla, aikuiset nauttivat tanssii taas nuoret valmiina katsomaan ilotulitteita.

Venezuela
Venezuela, ennen lapset nukkuvat tammikuu 5th, he jättävät jotkut olki ja veden vieressä heidän sängyssä tietäjät ja hänen kameleita. Nämä toimitukset korvataan lahjoja aamulla. Jos lapset löytää musta tahra heidän poskelle, he uskovat sen olevan Balthazar, kuningas Etiopian joka on oletettavasti suuteli heitä, kun he nukkuivat, sillä merkki onni. Venezuelalaisten edelleen seurata mukautetun osallistumisesta yksi yhdeksästä Carol palvelut ja niiden joulujuhlaa pyörii kalkkuna ja sen eri muodot valmisteita.

Peru
Perussa, joulu merkitsee markkinoille tulossa kiireinen myynti lahjatavaroita ja koristeita Syntymä teot, jotka tehdään useimmat perheet. Vaikka jouluaatto palvelun on rauhallinen tapaus, markkinat muodostavat puutetta hoopla muodossa raikuva musiikki ja laulut. Lapset saavat lahjoja jouluna sekä 6. tammikuuta, joka pidetään juhla Three Kings. Joulunviettoesineet laajentaa ruokaa myös mikä on varsin perinteinen sen käyttö kalkkuna ja sianlihan tärkeimpänä liha.

Rentoja Etelä-Amerikka herää miellyttävä aloitus Yuletide kausi ja sitten juhlii joulua tavalla, joka on sekä tyypillisesti perinteinen ja kohtuullisen moderni.

Muut Joulu Taikausko
Joulu Wedding Kunniamerkit
Saksan Joululaulut
Funny Christmas Elokuvat
Joulu divinations
Joulu Seppele Varastointi
Jouluvalot 2012
Joulu Getaways
Christmas Crackers
Joulu Ruotsissa
Cute Christmas Quotes

Leave a Reply