Christmas In Canada

Kanada on monikulttuurinen maa, jossa ihmiset eri taustoista ovat tehneet heidän kotiin. Joulu Kanadassa on vapaapäivä, on tapana, että ihmiset vaihtaa lahjoja, nauttivat erityistä aterian yhdessä ja käydä jumalanpalveluksessa tänä päivänä eli joulukuun 25. päivänä. Vuonna Kanadan maakunnista kuten Quebec, ihmiset juhlivat paitsi joulupäivänä, mutta myös jouluaattona. Vaikka Kristuksen syntymästä on iloitsivat samalla useimmissa osissa maailmaa, kanadalaiset ovat sisällyttäneet ja kehittäneet omia tapoja ja perinteitä. Esimerkiksi joulukuusi, adventti kalenterit ja piparkakkutalo ovat saaneet alkuperä Saksasta taas käsite Kortit otettiin käyttöön British. Irlannin aloitti koriste valot niiden ikkunoista, Yhdysvallat esitteli niitä suosittuja Joulupukki ja Ranskan antoi heille ajatus Creche ja Carols. Tästä johtuen kanadalainen joulu on sekoitus eri kulttuureja eri puolilta maailmaa.

Joulun perinteet ja tavat Kanadassa

Historia
Kristityt Kanadassa, jotka seuraavat ortodoksisen perinteen vietetään Jeesuksen syntymän on 7 tammikuu samalla Armenian apostolisen kirkon merkitty 6 tammikuu kuten Jeesuksen syntymästä.

Joulupukki
Perheet Kanadassa kertovat myyttinen hahmo nimeltään Santa Claus, joka uskottiin matkustaa ympäri maailmaa reki powered by sade-hirvi. Hän tuli koteihin lasten kautta savupiipun toimittaa lahjoja ja karkkia osaksi joulua sukat. Tänä aikana ihmiset talon vaihtaa lahjoja, jotka voivat vaihdella leluja, pelejä, suklaata, musiikkia ja vaatteita ylellisyyttä kohteita, kuten kelloja ja viiniä.

Juhlat eri maakunnissa
Joissakin maakunnissa Kanadan eskimot juhlia Sinck Tuck joka on talvifestivaali mukana tanssia. Nova Scotia, “naamioitu Mummers” tiedetään vierailla naapuruston kanssa kovaa soi kellot ja hankki karkkia ja muita lahjoja. Sitten isäntä yrittää tunnistaa mummer uhalla, äänekäs soittoäänten jatkaa! On arvailemaan oikealla, mummer olisi paljastanut. Samassa maakunnassa, ihmiset laulavat joululauluja ja kappaleita jouluaamuna. Quebecissä, päiväkodit näkyvät osana joulujuhlissa. Vuonna Labrador City Newfoundland, talot on koristeltu valot ja puutarhat on jääveistoksia.

Jouluruoat
Perinteinen joulupäivän Kanadassa alkaa kinkkua, munia tai lettuja. Lounas tyypillisesti käsittäisi täytettyjä tai pukeutunut paistettua kalkkunaa, perunoita ja karpalokastiketta, suolaiset välipalat kuten appelsiinit tai mandariinin, pähkinät ja voita tortut ja lopuksi Christmas pudding tai luumu. Lukuisat makeisia kuten ohra karkkia ja broilerin luut (kermaista maitosuklaata kerran sulanut) tarjoillaan.

Leivonta osapuolet
Muutaman perheet Kanadassa Haluaisin tehdä evästeen leivin osapuolille. Tässä kakku on leivottu ja evästeet vaihdetaan. Lopussa puolueen vieraat lähtee kotiin vatsa-täynnä!

La Fete du Roi
Joulun päättyy 6. tammikuuta ihmisiä Quebec juhlivat tapahtuma nimeltä La Fete du Roi. Tänä aikana, kakku on paistettu ja papu on sijoitettu sen keskelle. Henkilö, joka on onni löytää papu on kuningas tai kuningatar, kohti perinne.

Kanada juhlii joulua ystävyyden, rakkauden, veljeyden ja maallisuuden. Tämä on syy, miksi sitä kutsutaan yhteisö festivaali sijaan uskonnollinen.

Joulu Hindi SMS
Cute Christmas Quotes
Henkilökohtainen Christmas sukat
Joulu Tanskassa
Saksan Joululaulut
Christmas Puolassa
Lasi Joulukoristeet
Christmas Etiopiassa
Halvat Joulun lomat
Joulu Joulutähti centerpieces
Joulun pöydän koristeet

Leave a Reply