Christmas In Grönlanti

Joulu on tärkeä festivaali Grönlannissa. Se on ainutlaatuinen tulli ja tapoja juhlistaa Yuletide kausi. Perheitä tässä osassa maailmaa, pääasiassa kyläläiset Polar inuiittien, kuten juhlia, tavata toisiaan ja vaihtaa lahjoja jouluna. Sitä pidetään perinne lahja ihmisille ahkiot ovat paria kiillotettu syöksyhampaita. On lähes varmaa, että jokainen kylä saa lahjaksi jouluna. Voidaan hyvin sanoa, että juhlia joulua Grönlannin ovat aivan eri tavalla vietetään muissa maissa. Perinteinen joulujuhlissa alkaa neljäntenä sunnuntaina ennen joulua. Kuten lähtölaskenta tärkeimmät aattona festivaali alkaa, koristeet ja kynttilät on pakattu kaikkialla ja tähdet ripustaa useimmat ikkunat talojen ja julkisten rakennusten. Kadut ovat hyvin valaistu ja kauppoja ja taloja upeasti sisustettu. Lue tietää, miten joulua vietetään Grönlannissa.

Joulu Tulli Grönlannin

Jouluaatto
Useimmat ihmiset osallistumaan joulun palveluita perinteisillä asuja. Miehet pukeutuvat valkoisiin anorakit aattona joulun. Jouluna lapset laulavat edessä talojen ja ihmisten anteliaasti heille joulun herkkuja vastineeksi.

Joulukuusi
Joulukuusia tuodaan Tanskasta. Joulukuuset eivät kasvaneet Grönlannissa, koska se on lähellä Arctic Circle. Tuodut joulukuusille on sisustettu kynttilät ja koristeet mukaan 23. joulukuuta. Hylkeennahasta on ripustettu vieressä puiden sydämet. Koska kaikilla ei ole varaa tuoda puu, toiset vain koristella ajopuu puun kanerva. Tähdet ja koristeet oteta pois vasta 6. tammikuuta.

Joulujuhlaa
Jouluna Grönlannissa, Mattak syödään paljon. Pohjimmiltaan on rasvan sisältämää ihon valaan. Se maistuu samanlainen tuore kookospähkinä, mutta se on vaikea pureskella ja niellä. “Kiviak”, vaikuttaa Eskimo kulttuuria myös syödään jouluna. Pohjimmiltaan on raaka liha ruokit tyyppi arktinen lintu. Lihaa, joka on haudattu hylkeennahasta useita kuukausia, kunnes tietty taso hajoaminen on saavutettu. “Suaasat” on grillattua Caribou keittoa ja on marjoja ja omenoita terävän keveiden tehden makea osa juhlaa. Paljon tanskalaisia ​​leivonnaisia ​​tarjoillaan ja ovat erityisen kaivannut jouluna. Halutuimmista herkku Grönlanti on joulun kakku ja ihmisillä on gaala aikaa nauttivat kotitekoista kakkua ja glögiä.

Joulun perinteet Grönlanti
Joulu yöt miehet palvelevat naiset ruokansa ja kaada ne kahvia. Illallinen seuraa pelejä ja tanssia läpi yön. Lapset nauttivat festivaalin ja myös arvostavat joululahjoja elämää. Grönlanti uskotaan olevan Joulupukin kotiin tai ehkä jopa paikka, jossa hän vierailee kesän aikana. Paikka Joulupukki on tarkoitus vierailla uskotaan kohti maan pohjoisosassa vuonna Spraglebugten lähellä Uummannaq. Lapset usein kirjoittaa kirjeitä Santa, jolloin pyyntöjä tai pyytää lahjoja. Grönlanti hushes alas jälkeen joulujuhlissa ja valmistautuu uudenvuodenaattona. Ihmiset Grönlanti juhlia “New Year” kahdesti. Tämä johtuu siitä, Grönlannissa, kahdeksan yöllä, se on uudenvuodenpäivänä Tanskassa ja keskiyöllä on uudenvuodenpäivänä Grönlannissa.

Pop Joululaulut
Family Christmas Vacation
Christmas Roses
Joulu Paper Kunniamerkit
Joulu Englannissa
Joulukoristeet Taikausko
Kotitekoinen Joulun koristeet
Christmas In Suomessa
Että Midnight Hour
Family Christmas Poems
Joulu Door koristelu

Leave a Reply