Christmas In Suomessa

Hyvää Joulua miten te yleensä halua joku “Merry Christmas” Suomessa. Ensimmäisenä sunnuntaina joulukuun alku suomalainen joulun ja adventin kalentereita käytetään pitämään lasken päiviä jäljellä jouluaattona. Toisin kuin useimmat muut maat, jouluaatto ie24th joulukuussa on tärkein kohokohta juhla eikä joulupäivänä itse. Tähän aikaan vuodesta Suomessa on pohjimmiltaan aika vetäytyä itsensä maallisista asioista ja keskittyä olemaan nöyrä. Hengessä joulun Suomessa on muistaa ja kunnioitusta niille, jotka ovat kuolleet. Seesteinen hiljaisuus ja erittäin vähennetty määrä ihmisiä teillä Suomessa, tänä aikana, voi olla melko yllättäviä. Joulu Suomessa ei ole paljon juhlimista ja kohtuuton juhlia. Ihmiset haluavat pysyä sisätiloissa ja viettää laatuaikaa ystävien ja perheen kanssa. Alla on katsaus hieno suomalainen tapa viettää joulua.

Suomalainen joulu Tulli

Joulukoristeet
Joulukuusi on koristeltu kynttilät, valot, lasi palloja ja nauhoja. Perinteisesti puu tuodaan jouluaattona ja koristeltu. Valaistus paperi tähdet on varsin suosittu Suomessa. Joukossa koristeet, perinteinen pohjoismainen Billy vuohi valmistettu olki on erittäin käytetty. Se edustaa joulu tonttuja ja enkeleitä. Multi kolmiulotteinen esine, jota kutsutaan Himmeli, ripustetaan pöydän yläpuolella varmistaa runsas sato rukiista.

Jouluaatto
Vaikka monet maat pitävät joulupäivänä olla tärkein päivä kausi, Suomessa, joulujuhlissa pyörivät aattona tänä päivänä. Jouluaatto on ilmoitettu klo 12 24. joulukuussa ex-Suomen pääkaupunki, Turku. Se on uskomus Suomen kansalle, että seuraavat kaksikymmentä päivä pitäisi kunnioittaa ja rauhallinen. Monet ihmiset osallistuvat jouluaaton jumalanpalvelukseen ja myös osallistua hautausmaat valoa kynttilöitä haudoille heidän kuolleen sukulaisia ​​ja ystäviä.

Glögi
Suomalainen perheet kokoontuvat yhteen ja siemailla lasillista kuumaa glögiä nimeltään Glögi. Lounas hän toimi vuosina aamuyöllä päivän. Se yleensä koostuu puuroa piilotettu manteli siinä, henkilö, joka löytää manteli laulaa laulun.

Saunat
Vieraileva saunat jouluaattona ennen illan juhlallisuudet alkavat ollut vanha perinne Suomessa. Sauna on symboloi puhtautta, ja lämpenee ja rentouttava tässä on vanha custom. Myös monet tärkeät säädökset ovat olleet ja ovat edelleen tehdään saunassa, kuten synnytyksen, kuolee ja parantava sairautemme jne. Siksi pidetään pyhä paikka.

Suomalainen Feast
Perinteinen joulun illallinen Suomessa koostuu kylmän vati kalojen kuten Graavi tai lohta, kalaa munia ja salaattia puolella. Sen jälkeen, paistettu kinkku ja sinappikastiketta tarjoillaan uunikasviksia. Punajuurisalaattia, savustettua lohta ja / tai silliä tarjoillaan kuin lisukkeita ja pääruoka. Ei Jouluateria on täydellinen ilman hienoja jälkiruokia. Suomalainen joulu jälkiruoat kuuluvat piparkakut, murokeksi, keksit, luumu ja hilloa täynnä leivonnaisia.

Santa – “Joulupukki”
Yleensä, kun päivällinen jouluaattona, lapset odottavat saapumisesta Santa tulla ja jakaa lahjoja. Monet ihmiset uskovat joulupukin asuu Lapissa Suomessa. Suomeksi, Joulupukki on nimeltään Joulupukki. Joka vuosi Suomi saa paljon kirjeitä lapsilta ympäri maailmaa pyytävän lahjoja.

Joulupäivä
Joulupäivä on yleensä käytetty hiljaisella ja rauhallisella tavalla kotona Suomessa. Monet osallistuvat aikaisin aamulla jumalanpalvelus ja seuraavana päivänä eli Pyhän Tapanin päivä, yleensä päivä perhevierailujen.

Christmas Brasiliassa
Jouluna ruokapöydässä Taikausko
Helppo Joulukoristeet
Joulu Irakissa
Joulu Ukrainassa
Christmas Irlannissa
Top 10 Joulu Quotes
X-Mas Quotes Charity
Saksan Joululaulut
Top 10 Joululaulut
Muut Joulu Taikausko

Leave a Reply