Christmas In Tšekki

Joulujuhlanvietossa saa maassa Tšekki surina! Juhlat alkavat marraskuun puolivälissä, kun ihmiset alkavat puhdistaa talonsa ja aloita koristelu. Juhlat saavuttavat huippunsa 6. joulukuuta, ja vierailu Pyhän Nikolauksen ja Three Kings. Hyvää valmistus, Carol laulaa ja ostokset ovat ensisijaisia ​​joukossa nuoria Tšekissä. Joulumarkkinat heitetään avoinna yleisölle. Tämä tyypillisesti ravintoloita, kauppoja ja baareja. Tsekit viettää joulua perheensä, adorning joulukuusi ja valmistelee raskas illallinen. Joulu on se aika vuodesta, jolloin jopa huono perheet varmistetaan hyvän aterian. On olemassa lukuisia taikausko liittyvät tähän tiettynä päivänä. Lue saada käsitys tapoja ja perinteitä harjoitetaan Tšekissä.

Tšekin republikaanien Joulu Tulli

Advent Kausi
Tšekissä, Advent kausi alkaa neljä sunnuntaisin ennen jouluaattoa. Seppeleet tehty ikivihreä oksat ja koristeltu nauhoin, koristeet ja neljä (symboloi neljän viikon Adventin aikana) oikein sijoitettu kynttilöitä luodaan. Nämä ovat lahjakkaita lapsia, jotka aloittavat lähtölaskennan 25. joulukuuta. Toinen perinne on avautuminen 24 pienet ikkunat, päivittäin, sijoitetaan kortteja, löytää suklaata jokainen niistä.

Jouluaatto
Jouluaatto tai Aadamin ja Eevan päivä on yksi juhlapäivien Tšekissä. Perheet koristele joulupuiden perinteinen koriste, seurasi joulupöytään. He myös laulavat joululauluja ja kappaleita ympäri täysin valaistuja puu. Lapset uskovat myös, että Jeesus-lapsi astuu huoneeseen lahjoja jouluaattona. Tämän jälkeen keskiyön massa tai “Pasterka” paikallisessa kirkossa.

Jouluateria
Jouluateria tarjoillaan vasta auringonlaskun jälkeen tai kun ensimmäinen tähti tulee ulos. Ateria on kattava karppia, perunasalaattia, sieni ja hapankaalia ja kalakeitto. Jälkiruoat kuten omenapiirakkaa yleisesti nähty ruokapöydässä. Perinteinen joulun leipä kutsutaan vanocka “oli hyvin suosittu keskiajalla, mutta on menettänyt merkityksensä viime vuosina.

Joulun ja St. Stephens päivä
Joulupäivänä, kirkot ovat täynnä ikivihreitä joulukuusia. Tšekki juhlii 25. ja 26. joulukuuta kutsutaan ensimmäisen ja toisen Joululoma tai joulujuhlaa ja St. Stephens Day vastaavasti. Toisena päivänä, ihmiset kaikissa ikäryhmissä vierailla naapurimaiden taloja ja laulaa joululauluja.

Taikausko Tšekin tasavallassa
On paljon taikauskoa pyörii Joulu Tšekissä. Uskotaan, että henkilö, joka paastoaa yhden kokonaisen päivän, kunnes Jouluateria voi nähdä “kultaisen porsaan”, symboloi onnea. Toinen sanoo, että kuka ei vaihtaa lahjoja jouluaattona täytetään köyhyyteen. Myös raskaana oleva nainen voi selvittää heidän vauva on poika tai tyttö perustuva ensimmäinen kävijä, joka tulee talon jouluaattona.

Barboky
Suosittu custom jouluaattona on Barboky, harjoitetaan 4. joulukuuta ja kutsui Feast of St. Barbara. Tänä päivänä, tytöt upota sivuliikkeen kirsikkapuu vedessä. Jos silmut kukkivat ennen jouluaattoa sitten sanotaan, että hän menee naimisiin samana vuonna.

Joulua vietetään Tšekissä on paljon iloa ja hurrata. On ilo vierailla paikassa tuona aikana.

Christian Christmas Poems
Exterior joulukoristeita
Christmas Libanonissa
Joulu Syyriassa
Helppo Joulukoristeet
Joulun Yard Kunniamerkit
Christmas Irlannissa
Joulun Lainaukset perhejuhliin
Christmas In United States Of America
Joulukoristeita Teemat
Kynttilä & Cranberries Centerpiece

Leave a Reply