Christmas In United States Of America

Amerikassa kutsutaan usein “sulatusuuni”, koska se on sekalainen seurakunta perinteitä maista ympäri maailmaa. Joulujuhlissa Yhdysvalloissa esimerkkinä täydellinen sekoitus tullin lähinnä maissa, kuten Englannissa ja Australiassa, joka esitteli heidät joululauluja, Saksaan, joka tutustui amerikkalaiset joulukuusia, Latinalaisessa Amerikassa, joka antoi heille käsite paraateja ja myös Alankomaat että esitteli heidät Santa Claus. Sen lisäksi, että hyvin samankaltaisia, kullakin alueella Amerikassa on omat erikoisuutensa. Toinen mielenkiintoinen seikka noin joulun Yhdysvalloissa on, että ne on viisi eri aikavyöhykkeillä, jonka ansiosta voit nähdä lumiukkoja ja auringonpaistetta eri alueilla. Vaikka joulun on kaupallistettu tässä maassa, Amerikassa edelleen käsittää erilaisia ​​kulttuureja jolloin tämä juhlapäivänä enemmän muistettavaa. Lue oppia yksityiskohdat joulun Amerikassa.

American Christmas Tulli

Kiitospäivä
Kuten useimmissa maissa, Yhdysvallat huomauttaa myös joulun 25. joulukuuta. Joulunaika tyypillisesti alkaa neljäs torstaina marraskuun eli seuraavan kiitospäivän paraati New Yorkissa. Tänä päivänä, upea kulkue joulupukin kanssa sekä muut tanssijat ja esiintyjiä, tapahtuu. Kiitospäivä virallisesti alku joulun.

City Of Lights
Viikkoa ennen joulua, talot on sisustettu puita, jotka ovat koristanut värillisiä valoja, tinselit, kirkas koristeet, tähdet ja enkelit. Electric valot asennettu kodeissa, liikerakennuksissa ja liikekeskukset liikaa. Santa Claus, lumiukkoja, poroja muodostavat suuren osa juhlallisuuksia.

Juhlat
Koska jouluaatto ei virallinen vapaapäivä Amerikassa, toimistoissa pidä Juhlat ja leviää hurrata ja iloa. Mutta, koulut ja yliopistot ovat kiinni, jonka vuoksi lapset osallistuvat iloisuutta ja auttaa vanhempia koristeet. Roomalaiskatoliset osallistua keskiyön massa ja osallistua joululauluja laulaen. Protestanttiset kirkot suorittaa erityisiä palveluja kuuluisa “seimen kohtaus”. Kuten kohti perinne, lasten roikkua up sukat ennen nukkumaanmenoa jouluaattona toivoen, että Pukki täytä se esittelee.

Perinteinen Jouluateria
Perinteinen jouluateria Yhdysvalloissa sisältää kalkkunan tai kinkkua, perunaa tai piirakka. Kakut ovat pakollisia tilaisuudessa, valikosta myös koostuu crostoli, paistettua leipää maustettuna appelsiininkuori ja “pfeffernuesse”, joka on valmistettu leipä makea mausteet. Leipää ja keksejä ylimääräisiä herkkuja. Aikuista juo keitos tehty kerma, maito, kananmunassa, sokeri ja rommia tai konjakkia.

Legend Of Santa Claus
Tarina Joulupukki alkunsa Yhdysvalloissa 1860-luvulla. Tämä nimi perustui Hollannin sanasta, St. Nicholas. Joulupukki ei tullut tunnetuksi vasta kirjailija, Washington Irving kirjoitti hänestä vuonna 1809. Santa Claus tehtiin suosittu hänen punertava puku, poro, putki ja reki.

Ainutlaatuinen Juhlat
Havaijilla, ihmiset haluavat heidän kaukaisten naapureiden shooing ilotulitus taivaalla. Santa saapuu veneellä, toisin kuin poro ja Jouluateria syödään auki. Alaskassa, tähti on sijoitettu napa ja otettu yksi ovi toisianne Herodeksen miehet yrittävät kaapata tähti. Paikalliset koristele siirtomaa oviaukot, ananasta, jotka merkitsevät vieraanvaraisuuden symboli. Washington DC valtava puu grandly syttyy ja kun presidentti painaa nappia, kaikki valot päälle. New Orleans, valtava härkä näkyy kaduilla, joka on koristeltu Holly ja nauhat on sidottu sen sarvet.

On monimuotoisuus juhliin joka tekee joulujuhlissa Yhdysvalloissa ainutlaatuinen.

Cute Christmas Quotes
Antique joulukoristeet
Christmas In Grönlanti
Christian Christmas Poems
Joulu Lawn koristelu
Joulu Rakkaus Quotes
Joulu Raamatun Quotes
Joulu lelut Boys
Vintage Joulukoristeet
Pop Joululaulut
Kotitekoinen Joulun centerpieces

Leave a Reply