Christmas Irlannissa

Irlannin lisäksi jouluna on festivaali iloa ja naurua, se on myös uskonnollisia pohjavirettä. Juhlat Irlannissa alkaa 6. joulukuuta ja kestää juhla loppiaisena, 6. tammikuuta. Muutaman käytäntöjä on siirretty kautta vuosisatojen ja vastaavat tullin jälkeen muissa maissa. Irlannissa, joulu todella alkaa, kun kadut on koristeltu joulukuusia ja tallentaa näytön hahmoja ja animoituja kohtauksia Raamatun niiden ikkunat. Irlanti on tiettyjä ainutlaatuisia jouluperinteitä mutta mikä tärkeintä, jokainen perhe on erottuva tapa juhlistaa sitä. Maa Irlannissa on tunnettu loisto ja näyttää tällä kaudella, sillä lukuisat valot ja koristeet nähdään kirkot, talot, ostosalueita ja katujen kulmissa. Cribs on rakennettu kuvaamaan Jeesuksen syntymästä ja saapuminen 3 Kings. Toinen piirre Irlannin tapa juhlia joulua on Midnight Mass

Irish Christmas Tulli

Jouluaatto
Ihmiset Irlannissa valossa kynttilät ja ahvenia ne ikkunoiden aikana Eve joulun, merkiksi Joosefin ja Marian etsiä suojaa. Kynttilät ovat yleensä punainen ja koristeltu oksia Holly. Useimmat asunnot ovat koristeltu hopealanka, valot ja helyjä.

Joulukuusi
Joulukuusi on perustaa ennen ensimmäisenä päivänä adventtikalenteri. Se on tyypillisesti koristeltu enkeli / tähti päälle puun. Monet perheet laita joulukoristeita, kuten sukkia, karkkia keppejä, tontut ja lumihiutaleet niiden takka parantaa juhlava tunnelma.

Joulupukki
Lahjat asetetaan puun ja pysyvät avaamattomina kunnes jouluaamuna. Joulupukki on suosittu hahmo Irlannissa, hän on pukeutunut hieman erilainen verrattuna muiden maiden. Uskotaan, että Joulupukki tulee taloon, jouluaattona, savupiipun kautta ja tuottaa lahjoja. Useimmat lapset jättävät jälkeensä sileää joka on yleensä täynnä herkkuja, joita aamulla.

Tervetuloa Light
Jouluaattona Irlannissa, jotkut talot aseta paksu ja pitkä kynttilä kynnyksen suurin ikkuna, auringonlaskun jälkeen. Se saa polttaa koko yön ja symboloi tervetuloa valon Joosefille ja Marialle.

Midnight Mass
Koska Irlanti on katolinen maa, jokainen perheenjäsen osallistuu kristitty massa yhdessä. Tämä pidetään keskiyöllä ja kuuluu jokaisen seurakunnan jäsenen, jolla kynttilä, joka on siunattu ylipapin tai arkkipiispa.

Jouluateria
Tavanomainen valikko Irlannin joulupöytään kuuluu hanhen tai täytetyt kalkkuna, keitetyt perunat, kinkku, Brussel ituja, porkkanaa ja kukkakaalia ja seurasi joulu pudding tai joulun kakku.

Valintaruudussa For Kids
Nykyaikana lapset saavat suklaata, tunnettiin valintaruutua. Tämä tapahtuu, kun joulupöytään ja on pakollinen. Aterian jälkeen pöytä on asetettu maitoa ja leipää ja ovi jätetään lukitsematta. Tämä symbolisoi vieraanvaraisuus ja siten tehdään tervetulleeksi perheeseen Joosefin, Marian ja Jeesus-lapsi koteihinsa.

Eläköön St. Stephens päivä
Irlanti juhlii Pyhän Tapanin päivä, yksi päivä joulun jälkeen. Tänä aikana, perheet vierailla paikallisen kirkon ja liittyä niiden lähellä ja rakkaat viettävien ja riemulla.

Feast Of loppiainen
Feast of Epiphany joka on 6. tammikuuta ja on myös juhlitaan Naisten joulu, Irlannissa. Tällä hetkellä miesten perhe on tarkoitus jatkaa kotitöitä kuten ruoanlaitto ja siivous. Naisilla on mahdollisuus ottaa lomaa ja käydä naapurimaiden taloja.

Irlannin seuraa perinteitä ja tapoja joulua, riippumatta siitä, miten vanha se voi olla. Tämä on luultavasti yksi tärkeimmistä syistä, miksi joulujuhlissa Irlannissa ovat niin iso juttu.

Cute Christmas Quotes
Joulu Afrikassa
Maa Joululaulut
Joulu Syyriassa
Joulukortti Koristeet
Christmas Tree centerpieces
Spirit of Christmas Quotes
Kids Christmas Poems
Legend of Evergreen Trees
Joulukoristeet 2012
How the Grinch Stole Christmas

Leave a Reply