Christmas Kaakkois-Aasiassa

Puhuminen maantieteellisesti, Kaakkois-Aasiassa kuuluu Etelä-Kiinassa, itään Intian ja pohjoiseen Australian, se todella on sulatusuuni kulttuurierot. Joulu Kaakkois-Aasiassa vietetään melko paljon halukkaasti ja antiikin perinteitä ja tapoja noudatetaan liikaa. Festivaali edistää myös ydin perheen yhdessäoloa. Lapset ovat niitä, jotka saavat kaikki innoissaan joulua ja tervetuloa festivaalin erittäin tarmokkaasti ja iloisella mielellä. Christian väestön Kaakkois-Aasiassa voidaan useimmiten jäljittää maihin, jotka sisältävät Filippiinit, Indonesia, Vietnam ja Thaimaa. Näissä maissa, jouluna, ihmiset seuraavat ainutlaatuiset perinteet ja tavat vilpittömästi. Symbolit joulun pysyvät samat kuin nähdään länsimaissa. Festivaalin aikana, se on melko yleinen paikalla joulukuusi, joka on kauniisti sisustettu Christian kotitalouksissa. Lue tietää enemmän siitä, miten joulua vietetään Kaakkois-Aasiassa.

Joulu Tulli eri maissa

Filippiinit
Maassa Filippiinit, kristinusko on pääuskonto. Juhlallisuudet alkavat yhdeksän päivää ennen joulua päivä massa kutsutaan Misa de Gallo. Tämä alku festivaali. Bibilical tarinoita Kristuksesta luetaan kirkoissa. Missien järjestetään iltaisin, jossa pariskunta on valittu toimimaan Joosef ja Maria etsivät suojaa. Mass pidetään aikana jokaisen tunnin joulupäivänä, niin että jokainen voi osallistua siihen. Uskonnolliset palvelun sisältävät syntymä pelaa loppuun tähtien kanssa keskeytettiin katolta kirkon näkymätön lanka. Vanha heimotapoihin kuten serenadeja cumbacheros tai kiertelevä Minstrels annetaan tärkeitä jouluna.

Vietnam
On tunnettu tosiasia, että suurin osa kansasta Vietnamin hyväksyi kristinuskon aikana sääntö ranska. Sittemmin joulua vietetään erittäin tarmokkaasti ja innostusta Vietnamissa. Jälkeen keskiyön massa aattona joulun perheet nauttivat runsaan juhla, joka koostuu kanakeitto, kalkkuna ja vanukasta. Joulukuusia ja jouluisia hahmoja, jotka muistuttavat joulupukki ovat hyvin yleisiä maassa Vietnam. Lapset myös sijoittaa kenkänsä pois aattona joulun, odottaa sen olevan täynnä lahjoja Santa Claus.

Thaimaa
Toisin, joulujuhlissa länsimaissa, joulupäivänä tai 25. joulukuuta maassa Thaimaan sattuu olemaan työpäivä. Toisin sanoen, ihmiset Thaimaassa eivät jätä työtä, koska joulun. Vaikka suurin osa kansasta Thaimaassa ovat buddhalaisia, ne ovat aina iloisia, kun se tulee juhlii joulua. Kaikki toimistot, oppilaitokset ja korkeakoulut toimivat normaalisti joulupäivänä, mutta ihmiset nauttivat itsensä yllään vivahteikkaan värillinen vaatteet, kun koulut sietää osoittaa yksinomaan lapsille. Opiskelijat varhain kouluun ovat tervetulleita Joulupukin ja annetaan makeisia. Christian perheet Thaimaassa kokki heidän suosikki herkkuja, sisustaa kotinsa ja tervetuloa joulun aika paljon intohimoa.

Indonesia
Jos et tiedä tätä, vain 8% Indonesialaiset ovat kristittyjä. Joulujuhlissa ei paljon puhua, mutta festivaali on edelleen vietetään eri puolilla maata. Indonesia, on pääosin islamilainen maa, jonka vuoksi käytiin kiivasta vastaan ​​juhlia joulua. Tämä ei vaikuta juhlava tunnelma, joulu on edelleen vietetään maassa. Joulukuuset ovat taidokkaasti sisustettu festivaalin aikana. Eri hyväntekeväisyys toiminnot tehdään myös tänä päivänä.

Joulu Portugalissa
Joulu lelut Girls
Joulu Kreikassa
Joulu Afrikassa
Joulu Runot Opettajille
Puiset Joulukoristeet
Christmas Tree Care
Legend of Joulutähti
Joulu Wedding Kutsut
Polar Express
Kynttilänjalka Centerpiece

Leave a Reply