Christmas Kaakkois-Euroopassa

Useimmissa Kaakkois-Euroopan maissa, Joulu on yksi tärkeimmistä lomien aikana, paitsi Bosnian, Albanian ja Hertsegovina. Joulunaika muiden maiden alkaa siitä 6 joulukuu, joka on juhla Pyhän Nikolauksen ja päättyy kaksi kolmen päivän ajan joulun. Useimmissa maissa se on perinne antaa lahjoja, kuten makeisia, keksejä, leluja jne. lapsille tänä päivänä. Aiemmin se ei ollut perinne Kaakkois-Euroopan maissa vaihtaa lahjoja, mutta näinä päivinä se on tullut mukautetun. Kaltaisissa maissa Maltaa ja Turkkia, perinne eroaa, kuten Maltalla, jouluseimet, keskiyön massa ja juhla Jouluaatto on erittäin tärkeää, kun taas Turkissa, ihmiset juhlivat syntymäpäivää Pyhän Nikolauksen ja aika juhlat alkaa kuudes joulukuussa ja kestää kunnes 25 joulukuu. Käy läpi artikkeli tietää enemmän joulun tapoja ja käytäntöjä näissä maissa.

Maltan Joulu Tulli
Maltan saarella seuraa tavanomaisia ​​aikajanan juhlistaa joulua, mutta on olemassa muutamia käytäntöjä, jotka tekevät eri tavalla kuin toiset. Malta juhlii tämän joulun koristamaan kaupungin jouluseimet, joka tunnetaan myös nimellä seimet, jotka ovat koristeltu savi kuvia Jeesus-lasta, Our Lady, St. Joseph, paimenet, lampaat, Three Kings ja kadun laulajia. Maltalla, nämä luvut kutsutaan “Pasturi”. Muut patsaat sijoitetaan myös plagiaatti, kuten “Taz-zaqq” (säkkipilli pelaaja), “tat-tanbur” (käsi rumpali) ja “Taz-zavzava” tai “tar-rabbaba” (kitka rummun pelaaja), joka edustaa Maltan kulttuuria.

Sisustus jouluseimet on yksi kuuluisimmista ja tärkeä perinteitä Maltan ja Gozon. Iso seimi tunnetaan “il-presepju”, joka sijaitsee kirkkojen, nuoriso, sairaalat ja kodeissa. On olemassa toinen plagiaatti kutsutaan “il-täytyy”, jossa on vain pieni lapsi, jossa pieniä effigies. Ihmiset koristella näitä kämppiä valot ja muut koriste-esineitä ja nämä ovat sitten otetaan kulkueissa, joissa lapset on hallussaan pieniä effigies Jeesuksen laulaa joululauluja ja levittää joulun iloa. Se oli vuonna 1826, kun tämä käytäntö aloitettiin ja ensimmäinen tunnettu seimi tehtiin benediktiinimunkki nunnia.

Kuten monissa muissa maissa, joulu Kaakkois-Eurooppaa vietetään 25. joulukuuta ja kohokohta kun on joulujuhlaa. Yhteinen vati jouluksi koostuu kalkkuna tarjoillaan vihanneksia ja perunoita, jauhelihaa piirakat, Christmas pudding, timpana eli leivotaan makaroni peitetty kärttyisä leivonnaiset ja muut perinteisiä ruokia. Erikoisuus tämä paikka on “Qaghaq ta ‘l-Ghasel” tai hunajaa renkaat, jotka toimi jälkiruoka aikana iloinen ajan joulun.

Joulun perinteet Turkissa
Uskotaan, että Pyhän Nikolauksen syntyi Patara, Turkissa, ja että hän oli kuuluisa piispa, joka oli erittäin ystävällinen lapsille. Hänen syntymäpäivänsä vietetään joka vuosi kolmen päivän festivaali, joka jatkuu jouluun asti. Joulujuhlaa on yksi tärkeimmistä tapahtumista juhla. Riisi ja riisi pohjainen kohteita tarjoillaan juhlan. On sanottu, että jouluaattona Turkissa on epätäydellinen ilman peli Lotto, joka on perinteinen peli turkkilaisia. Myös ihmiset ostavat arpajaisten koska he uskovat, että joulu tuo vene-kuormien onnea sen kanssa. Perinne koristelu joulukuuset ei ole kovin suosittu tässä osassa maailmaa, mutta jotkut ihmiset, nykyään tekevät sitä innokkaasti.

Christmas Irlannissa
Joulun Bow Kunniamerkit
Halvat Joulun lomat
Vintage Joulukoristeet
Virkkaa Joulukoristeet
Jouluaatto Rukous
Christmas Kaakkois-Aasiassa
Funny Christmas Wishes
Joulu Hollannissa
Funny Christmas SMS
Joulu Ruotsissa

Leave a Reply