Christmas Keski-Amerikassa

Joulu on yksi niistä lomien jotka henkivät valtava eloisuutta. Kuten muuallakin, myös Keski-Amerikan juhlii ilolla ja rakkaudella. Juhlat ovat ominaista lumihiutaleet, Sleigh Bells, joulukuusia ja Carol laulaa ja niin edelleen. Useimmat paikat Keski-Amerikassa on katolinen, joten näyttää huomattavaa samankaltaisuutta perinteet Yhdysvalloissa. Ennen D-päivän, kadut ovat yleensä täynnä toimintaa, perheiden koristamaan kotinsa valot, kaupoissa antaa ulos alennukset ja riemukas lapset ostavat lahjoja. Aattona joulun Keski-Amerikassa, voi olla kulkueet ihmisiä yllään kaunis puvut ja tapahtumien järjestäminen. Jälkiruoat ovat tärkeä osa joulun aterioita. Piknikkejä ja härkätaistelun voidaan yleisesti nähty keskuudessa pienempiä ryhmiä ja perheitä. Ei juhlia voi olla täydellinen ilman läsnäoloa ja koristelu joulukuuset. Kuten aiemmin mainittiin, on suuri näennäinen joulun Keski-Amerikan kanssa muiden maanosien mutta entinen on oma ainutlaatuisuus.

Joulujuhlissa Keski-Amerikassa

Joulujuhlissa Meksikossa
Joulujuhlissa Meksikossa alkaa 16 joulukuu eli ensimmäisenä päivänä Posadas. Se vietetään 9 päivää ennen joulupäivänä. “Posada ‘on meksikolainen sana, joka kunnioittaa pyhiinvaelluksen Holy Family. Ihmiset vierailevat naapurimaiden taloja säätää roolia pyhiinvaeltajien ja rituaali päättyy rukouksen ympärille päiväkoti sijoitetaan perheen alttarilla. Jouluaatto on korostettu ilotulitus, ruokaa ja Pinatas ja mikä tärkeintä, idoli Baby Jesus sijoitetaan telineeseen keskellä. Tämän jälkeen keskiyön massa.

Lapset Honour Neitsyt Marian Nicaraguassa
Joulujuhlissa Nicaragua aloittaa marraskuun lopulla itsestään. Kadut ovat täynnä laulua lapsia koristavat Neitsyt Marian kanssa kukkakimppuihin kukkien. Nämä juhlat loppuun 6. joulukuuta kanssa Feast of Immaculate Conception. Joulukuun 16. Novena Pyhälle lapsi alkaa, joka jatkuu kunnes jouluaattona.

Juhlat Panama
Panamassa, koululaisten harjoittaa Merry-prosessin avulla koristeet, kortit, lahja vaihtoa ja pelejä. Aattona joulun ja joulupäivänä, kanaa ja riisiä ja tamales tarjoillaan koko perheelle. Lapset saavat lahjoja juhla loppiainen tai Kings Day.

Puerto Rico juhlii Asalto
Juhlia Puerto Rico vaikuttaa suuresti Amerikan ja Espanjan tulli. Juhlat alkavat joulukuun alussa ja jatkuu kunnes “Las Octavitas”, mikä on 8 päivän kuluttua loppiaisena. Asalto on hauska perinne Puerto Rico jossa ihmiset käy toistensa taloja, laulaa joululauluja ja syödä karkkia. Pieni puolue voi järjestää illan päätteeksi.

Juhlat Costa Rica
Costa Rica, joulujuhlissa alkaa marraskuun lopulla. Kaunis joulupuiden ikivihreä oksat, kuivatut kahvia oksat tai pieniä Kypros puut koristeltu. Valkoinen paperi, valkoinen maali, pallot, pieni lukuja ja Betlehemin tähti on yleisesti käytetty sisustukseen. Portal on suosittu ja perinteinen seimi ruoho, sammal, sahanpuru, sypressi oksia ja musta paperi. Vaikka perinteiset luvut kuten Jeesus, Maria, Joosef ja paimenet, muut nuket, hedelmät, marjat ja valot voidaan myös nähdä.

Joulua vietetään hartaasti Keski-Amerikassa. Toivottavasti tämä artikkeli on antanut sinulle tarpeeksi inspiraatiota olla osa juhlallisuuksia!

Joulu Italiassa
Christmas Britanniassa
Joulukoristeet
Sisustus joulun Seppeleet
Joululaulu
Joulu Funny Runot
Joulun sisustusliikkeistä
Hyvää joulua Taustakuva
Santa asuu Lapissa!
Värit joulua
Legend of Christmas Spider

Leave a Reply