Christmas Mistletoe Historia

Historia ja alkuperä joulun misteli voidaan jäljittää antiikin Skandinavian custom sekä Norse myytti. Scandinavian ihmiset uskoivat misteli olevan tehtaan rauhan. Vaikka viholliset sattui kulkemaan alla kasvi, ne piti aseensa ja soita aselevosta atleast vasta seuraavana päivänä. Hitaasti ja vähitellen, tämä custom synnytti suudella perinne, joka on edelleen muodissa. Kuitenkin Joulu misteli myös hyvin liittyy yksi Norse myyttejä, tunnetaan myyttiä Baldur.

Baldur, Jumala kasvillisuuden, oli poika Norse jumalatar, Frigga. Kun hän syntyi, Frigga teki jokaisen kasvi-, eläin-ja jopa eloton objekti luvata, että se koskaan vahingoita Baldur. Jotenkin, misteli kasvi karannut huomiota Frigga ja Loki, vihollinen Baldur, käytti tätä raukeavat. Hän huijasi yksi muita jumalia tappamaan Baldur keihäällä tehty misteli.

Kun kuolema Baldur, talvet tuli tähän maailmaan. Tilanteen korjaamiseksi, jumalat palautettu Baldur elämään. Tämän tapauksen jälkeen Frigga lausutaan misteli olla pyhä kasvi, joka toisi rakkautta maailmassa, eikä kuolemaa. Siitä lähtien, kun kaksi ihmistä kulkevat misteli, he suutelevat ja juhlia Baldur ylösnousemuksen. Lisäksi tulli ja myyttejä, joulun misteli on myös liitetty suudella koska sitä pidetään aphrodisiac.

Joulukortit Wishes
Halvat Joulun lomat
Halpaa joulua Centerpiece
Indoor joulukoristeita
Joulu leluja lapsille
Christmas Britanniassa
Joulu Lelut 2012
Family Christmas Vacation
Joulu Afrikassa
Joulu lelut Teini
Joulu Runot Opettajille

Leave a Reply