Christmas Mistletoe Historia

Historia ja alkuperä joulun misteli voidaan jäljittää antiikin Skandinavian custom sekä Norse myytti. Scandinavian ihmiset uskoivat misteli olevan tehtaan rauhan. Vaikka viholliset sattui kulkemaan alla kasvi, ne piti aseensa ja soita aselevosta atleast vasta seuraavana päivänä. Hitaasti ja vähitellen, tämä custom synnytti suudella perinne, joka on edelleen muodissa. Kuitenkin Joulu misteli myös hyvin liittyy yksi Norse myyttejä, tunnetaan myyttiä Baldur.

Baldur, Jumala kasvillisuuden, oli poika Norse jumalatar, Frigga. Kun hän syntyi, Frigga teki jokaisen kasvi-, eläin-ja jopa eloton objekti luvata, että se koskaan vahingoita Baldur. Jotenkin, misteli kasvi karannut huomiota Frigga ja Loki, vihollinen Baldur, käytti tätä raukeavat. Hän huijasi yksi muita jumalia tappamaan Baldur keihäällä tehty misteli.

Kun kuolema Baldur, talvet tuli tähän maailmaan. Tilanteen korjaamiseksi, jumalat palautettu Baldur elämään. Tämän tapauksen jälkeen Frigga lausutaan misteli olla pyhä kasvi, joka toisi rakkautta maailmassa, eikä kuolemaa. Siitä lähtien, kun kaksi ihmistä kulkevat misteli, he suutelevat ja juhlia Baldur ylösnousemuksen. Lisäksi tulli ja myyttejä, joulun misteli on myös liitetty suudella koska sitä pidetään aphrodisiac.

Joulu Raamatun Quotes
Kynttilä ja vihreiden Centerpiece
Joulu lelut Girls
Joulu Ukrainassa
Legend Of Candy Cane
Joulun seinäkoristeet
Joulu lelut Teini
Last Christmas Lyrics
Legend of Rudolph
Romanttinen Joulu Elokuvat
Joulun Yard Kunniamerkit

Leave a Reply