Christmas Saksassa

Joulu on todellakin aika saksalaiset iloita yhdessäoloa ja innostusta. Tehtävänä valmistelut merkittävästä festivaali alkaa hyvin ennen joulukuuta saapuu. Olipa keskustelut ruokaa, leipoo kakut, päättää koristeet ja lahjat-ne harkinnut tavalla-etukäteen ja järjestettävä vastaavasti. Kuten kohti Saksan legenda, December 6th (kutsutaan myös Pyhän Nikolauksen päivä) on kun Pyhän Nikolauksen vierailu lapset antaa heille lahjoja, perustuen heidän tekonsa. Lapset, innostuneita kuin ne ovat heidän lahjoja, laittaa kengät ulkopuolella edellisenä iltana tietää tuomiosta. Sanotaan, että lapset, jotka ovat olleet koko vuoden hyvänä annetaan lahjoja, kun taas tuhma niistä annetaan oksia. Kausi alkaa pois 24. joulukuuta ja juhlat jatkua 25. ja 26. joulukuuta. Useimmat Saksan talot löytyvät koristeltu tuikkivat valot tervetulleeksi lomakauden. Lue tietää enemmän joulua Saksassa.

Saksalainen joulu Tulli

Hieno Christmas Tree
Joulukuusi Saksassa, kuten useimmat muut kansat, on paljon tärkeydestä sitä. Yksi voi kuvitella saksalainen joulu ilman kauniisti koristeltu kuusen. Ottaen huomioon, että joulukuusen alkunsa Saksassa, tämä on aivan selvää. Kuitenkin johtuen myyttinen kirouksen joulukuusi, nuoret pidetään poissa puiden jouluaattona. Kun se on tehty, lapset ryntäävät puun löytävät lahjat asettamat Santa. Kasvatetaan puita yleisissä tiloissa ennen joulua. Ihmiset ovat valmiita heidän joulukuuset mennessä joulukuun 23. päivänä.

Ylenmääräinen Feast
Ylenpalttinen juhla aattona joulun sisältää herkullisia porsasta, valkoinen makkaraa, makaroni salaatti, makea kaneli ja monia paikallisia ruokia. Ottaen huomioon, että saksalainen sanonta viittaa siihen, että ihmiset, jotka eivät syö kunnolla tulee ahdisti demonit yöllä, se on helppo selvittää saksalaiset täyttää itsensä ääriään myöten tätä juhlaa. Trendi raskaiden juhla jatkuu aina joulupäivänä, jolloin eri herkullisia perinteisiä ruokia kuten pullea hanhipaistin, pitkä leipä leivät täynnä pähkinöitä ja rusinoita tarjoillaan. Villisian pää on tarjolla useimmissa juhlissa uhrina Saksan Jumala Frey, joka huolehtii hyvinvoinnista karjan. Kuitenkin myöhemmin, kuten villisian oli vaikea löytää, ja kesti viikon aikaa kokata, se korvattiin sianliha, kalkkuna ja hanhi.

Paljon odotettu Joulumarkkinat
Joulumarkkinat ovat odottavansa ihmiset ja koristeet puu, kynttilät, lahjoja ja kaikkea, että ihmiset tarvitsevat fiesta. Musiikki täyttää ilman markkinoiden ja tervehtii ostajat. Permanto on perustettu paistettua makkaraa ja paahdettua kastanjoita. Lähes jokainen kaupunki on markkinoilla ja pormestari kunkin kaupungin vihkii joulumarkkinat kytkemällä valot valtava joulukuusi. Puut sijoitetaan helposti saatavilla avoimilla alueilla, joissa perheet voivat viedä aikaa tarkastella kaikkea. Upeasti koristeltu kaduilla levittää lämpöä joulun ympäri.

Kynttilät ja musiikki
On perinne, että kun neljä sunnuntaisin säilyä grand festivaali, seppele tehty holly kukkia neljä punaista kynttilää sijoitetaan pöydälle. Jokainen neljästä kynttilät syttyy sunnuntaisin ennen joulua. Vaikka on vaikea löytää lunta, on olemassa mahdollisuuksia löytää sen alueella sijaitsee korkeammalla.

Joulu Saksassa, mikä on festivaali, joka raivaa tietä perheen yhdessäoloa, iloa, nielaisten juhla ja uskonnollinen vakaumus lisätä väriä elämään.

Antique joulukoristeet
Joulun Lainaukset perhejuhliin
Outdoor joulukoristeita
Legenda Kokemuksia viisaiden
Funny Christmas Elokuvat
Christmas Wish Runot
Christmas Tree centerpieces
Christmas Etelä-Amerikassa
Joulu koristeet
Christmas Vacation Quotes
12 Days of Christmas Lyrics

Leave a Reply