Christmas Skandinaviassa

Sijaitsee pohjoisella pallonpuoliskolla, Skandinaviassa on ilmeisesti huippu talvet kun joulu tulee. Se on pimein ja kylmin aika vuodesta. Joulu syttyy pitkä, tumma yötä kippis ja lämpöä. Ylistystä juhlii Jeesuksen syntymästä saa ihmiset aktiivisesti jopa äärimmäisten sää. Joulu Skandinaviassa alkaa Adventin ja sekä miesten että naisten, nuorten ja vanhojen osallistumaan tähän halukkaasti. Vaikka 24 joulukuu on tärkein juhla, monia valmisteita tehdä ennen pyhä päivä saapuu. Skandinavia oli alun paganistic maa ja juhli heinäkuu tai Yule, talvi festivaali, ennen joulua otettiin käyttöön. Ja välähdyksiä pakanallisia tapoja ja perinteitä Skandinavian joulujuhlissa voidaan nähdä jo nyt. Mikä tekee Scandinavian joulujuhla eri on St. Lucia yön. Keen tietää enemmän Scandinavian joulun perinteitä? Selaa läpi seuraavassa osassa.

Joulun perinteet Skandinaviassa

Adventti
Scandinavian Christmas alkaa ensimmäisenä sunnuntaina joulukuun ensimmäinen Advent-lähtölaskenta Jeesuksen Kristuksen syntymää. Pohjoismaalaiset aloittaa koristelevat taloa tervetullut merkki. Lapset sisustaa kotinsa heidän suosikki Santa, tinselit, valot, kynttilät ja monia muita asioita. Koska toisin katkera ja pimeän talven, jokainen talo on valaistu värikkäitä valoja. Scandinavian Advent seppele koostuu neljä kynttilää, yksi on valaistu joka sunnuntai ennen 24 joulukuu. Seppele on yleensä koristeltu kuusen oksia, sammalta, punaisia ​​marjoja ja nauhoja.

Lucia Night
Pohjoismaalaiset juhlivat Lucia yö yhteydessä joulua. Tämä osuu 13. joulukuuta ja on havaittu muistoksi Lucia tai St. Lucia, Queen of Light, italialainen pyhimys, joka kuului saaren Syracuse. Hän oli erittäin hyväsydäminen ja toi ruokaa köyhille kristittyjä katakombeissa Roomassa. Sanotaan, että hän käytti seppeleen hänen päänsä ja asettaa kynttilät sitä valoon tiensä niin, että hänen kätensä jäi ilmaiseksi jakaa ruokaa. Melko yllättävää, St. Lucia yö vietetään Skandinaviassa enemmän intoa kuin Italiassa, josta hän todella ylistettiin. Festivaalin aikana, Lucia on valittu jokaisessa kylässä, valkeissa, laulaa joululauluja ja harjoittaa seppeleitä hänen hiukset, kynttilät sitä. Yleisö on yleensä hoidettu sahrami pullat ja inkivääri napsahtaa.

Joulumarkkinat
Joulun Skandinaviassa on ominaista joulumarkkinat että keväällä jopa jokaisessa pikkukaupungissa ja kaupunki. Nämä markkinat myyvät glögiä, sahrami pullat, paikallisia herkkuja ja perinteisiä käsitöitä. Suurimmat joulumarkkinat Skandinaviassa yleensä perustettu Lisebergin. Tämä markkina, kannellinen yli 5.000.000 valot, alkaa marraskuussa ja pysyy paikallaan jouluun.

Joulupukki
Perinne Joulupukin vaihtelee eri puolilla maata. Se on vahvin Pohjoismaissa, jossa uskotaan, että hän vierailee jokaisessa kotiin jouluaattona. Mukaan Scandinavian vakaumukseen, Santa on risteytys gnome ja Kreikan Saint Nikolas ja hän asuu Suomessa.

Joulu Cuisine
Perinteistä skandinaavista ruokaa muodostuu erilaisia ​​kylmiä ja lämpimiä herkkuja kuten kalaa, lihaa, makkaraa, kinkkua, salaatteja ja jälkiruokia. Silli ja lutfisk ovat perinteisiä kalaruokia. Snapsi on Scandinavian Beverage tislattu perunan tai viljan ja sitten maustettu eri mausteilla.

Joulu Skandinaviassa on erityinen kokemus. Joulumarkkinat ja perinteistä skandinaavista ruokaa tekee yksinomainen etuoikeus alkuasukkaat.

Christmas Roses
Christmas Tree Teemat
Joulun pöydän koristeet
Joulu Raamatun Quotes
Kengät Taikausko
Jouluateria Rukous
Joulun runo Brothers
Funny Christmas Wishes
Jack Frost
Joulun kukka centerpieces
Christmas Song

Leave a Reply