Christmas Slovakiassa

Joulua vietetään eri tavoin asukkaat eri puolilla maailmaa. Vaikka Slovakia osakkeiden yhtäläisyyksiä Tšekki, slovakit joulua ainutlaatuisella tavalla, ero on uskonnon ja alueella. Suurin osa väestöstä on valmistettu roomalaiskatolisten ja loput ovat joukko Kreikan, Byznatine katoliset ja ortodoksiset kristityt. Lähes 1/3rd slovakkien ovat muuttaneet muihin maihin, mutta silti yhteinen side niiden polveutumisesta. Mitä juhlia, Slovakia alkaa juhlat aikaisemmin kuin muualla Euroopassa. Bratislavan Joulumarkkinat on suosittu vuosittainen tapahtuma, joka mahdollistaa jopa kävijät juhlia joulua. Kuten kohti perinne, tämän joulun vietetään tanssin ja musiikin ja joululauluja lauletaan ovelta ovelle. Lue seuraavasta osasta ajatus alkuperäisen tapojen ja perinteiden Slovakiassa.

Slovakian Joulu Tulli

Joulu On 7 tammikuu
Byznatine ja ortodoksiset kristityt noudata juliaanisen kalenterin ja siten viettää jouluaatto 6. tammikuuta ja joulupäivä on 7. tammikuuta.

PAKANAJUHLA
Joulujuhlissa Slovakiassa liittyvät pakanallinen juhla Talvipäivänseisaus. Uskottiin, muinoin, että tämä aika oli maaginen. Rites ja rituaalit suoritettiin suojellakseen karjaa ja viljelmiä vastaan ​​demoneita ja hyvän sadon, onnea ja rakkautta elämään.

Adventti
Slovakiassa, joulujuhlissa alkaa Advent. Koska useimmat slovakit ovat roomalaiskatolisia, adventti alku hengellinen juhla. Talo on valmis jouluksi puhdistamalla, koristelu ja ostoksia.

Jouluaatto
Jouluaatto on kaikkein juhlava päivä slovakkeja ja se on kutsutaan “Stedry Den” (Generous päivä). Aamulla Eve, useimmat perheet koristella joulukuusi lasi ja pallot, puu ja hopea kierteet. Slovakians suorittaa nopeasti jouluaattona ohjeiden katolisen kirkon. Uskotaan, että henkilö, joka onnistuu nopeasti koko päivän näkevät kultaisen sian illalla.

Vauva Jeesus
Lahjat toimitetaan lasten kautta henkilö pukeutuneena Baby Jesus. On tapana, että kaikki lapset lähtevät huoneeseen kun lahjat tuodaan sisään Kun tämä on valmis, kello soi ja lapset kiire näkemään herkkuja jatkuvasti joulukuusi.

Joulu Supper
Esto että kullakin alueella on erityinen tyyppi aterian tärkein joulun illallinen sisältää yleensä kalaruoka (karppi on suosittu) ja “kapustnica”, kaalikeitto makkaraa, lihaa, kerma ja kuivatut sienet. Muut ainesosat voivat olla kuivattu luumu ja omena.

Herkullisia jälkiruokia
Evästeet ja jälkiruokia jouluna on valmistettu vanilja, unikonsiemeniä ja saksanpähkinöitä. Jotkut perheet valmistella 10 erilaista sweetmeats ja nämä jaetaan kävijöitä. Illallisen jälkeen, slovakit käydä naapurimaiden taloja ja vaihtaa pieniä lahjoja keskenään.

Joulu ja tapaninpäivä
Joulu ja tapaninpäivänä on rauhallinen tapahtuma Slovakiassa, jossa ihmiset osallistuvat Pyhän palvelut kirkossa ja katsella säätämistä seimi.

Christmas In Swazimaa
Swazimaassa ihmiset tapaamaan sukulaisiaan ja muiden naapurimaiden perheitä ja jakaa lahjoja heidän kanssaan. Jouluaattona, keskiyön massa seuraa herkullinen illallinen. Tämän jälkeen aterian, lapset avaavat lahjoja ja laulaa lauluja joulua.

Huolimatta eroista päivämäärät ja uskomukset, slovakit ja asukkaiden Swazimaa joulua jännitystä, innostusta ja solidaarisuus.

Making Seppeleet
Syötävä Joulu centerpieces
Legend of Nativity
Joulu Greenery
Joulu Greenery Taikausko
Maa Joululaulut
Joulusukka työntölaitteet
Christmas In Canada
Joulun seinäkoristeet
Good Deed Kalenteri ja lehdessä Santa
Joulu Afrikassa

Leave a Reply