Christmas Tree centerpieces

Kun ystävät ja sukulaiset, ystävät kokoontuvat joulujuhlissa kotona sinun täytyy ehdottomasti jotain, joka voi valaa uutta eloa pöytään kauniita centerpieces. He eivät vain saada charmia, mutta myös lisätä paljon syvyyttä koristeet ja tuo tuoksu virkistävää tunnelmaa ihmiset. Hanki koko talon erilaisen ilmeen tänä jouluna hieman Joulukuusi centerpieces tänä jouluna. Nauti ihana armon joulukuusi keskipiste lomamajoituksesi pöydän tänä talvena. Integroi eri sävyjä vihreä omalle joulun keskipiste tai pöytämuoto kuten vihreät sypressi, misteli, ja ikivihreä. Entisinä aikoina uskottiin, hyvin onnekas tuoda leafages kotiin lomakaudella – edellisen puhelun lähestyvän kevään. Katseenvangitsija joulukuusi keskeinen antaa loistavan ilon ja lämmin tunnelma, joka haluat levittää tänä jouluna. Joulukuusi keskipisteenä tekee ihanteellinen koriste joulun buffet. Jotkut heistä ovat helppoja tehdä joitakin ei vaan prosessi joten se on aina hauskaa. Tässä muutamia hyviä esimerkkejä joulukuusi centerpieces että voit saada innoittamana.

Christmas Tree centerpieces Käsityöt

Felt Christmas Tree Centerpiece
Trace kuvio kiinni tuntui ja leikata. Nyt, kuumaa liimaa painikkeen päähän pala. Sitten kuuman liiman vain yksi terävä kärki, ja että toinen terävä pää yli sen päälle, luo kartion muotoinen. Huopa joulukuusi keskipisteenä voidaan rakentaa jäljittämällä malleja branches ruskea huopa ja leikkaamalla ne kunnossa, seurasi kiinni painikkeen päälle jokaisen kuvio ja samaa menettelytapaa noudattaen muodostaa useita rivejä muodostaa joulukuusi. Harvat sattumanvaraista rakoja on tehtävä tuntui joka antaa luonnollisen ilmeen. Nyt leikattu pyöreä kuvioita vihreä huopa lehdet ja alkaa liimaamalla ne kartion, joka kattaa kaikki-over. Lopuksi koristaa tätä joulukuusi set-up jossa on painikkeita ja helmiä all-around puun ja tähti päällä.

Yksinkertainen joulukuusi Centerpiece
Yksinkertainen joulukuusi keskipisteenä voidaan rakentaa käynnistämällä kehon kanssa leikkaamalla puoliympyrän on arkki vihreä kirja. Taita sen kartion muotoinen, sen jälkeen liimaamalla joissakin chenille varret kaikki läpi kuin seppele ja lopulta koristeluun niitä yksinkertaisia ​​koristeet ja tarvikkeet kuten helmiä, kiiltää, värikäs kiviä, paljetteja ja muutamat paljetit.

Vauva-Food Jar joulukuusi Centerpiece
Voit käyttää uudelleen vanhoja purkkeja ja vauva-purkit luoda runko joulukuusi ja punnan muutamia reikiä ympäri ja kiinnitä puukepit niihin pitämällä mielessä nouseva koko Stick ylhäältä alas. Avulla valkoista liimaa, liitä vihreitä glitter paperi-ja foliota paperi ja pysyä all-around perustamiseen antaa muodon joulukuusi. Lopuksi kaunistella niitä koristeet, nauhat, langat, pallot ja helmiä, kiiltää jne.

Evergreen Christmas Tree Centerpiece
Tämä edellyttää risut, pienet oksat ja lehdet holly, kataja, Dusty Miller, mänty, mänty, Podocarpus, ikivihreä oksat. Kerää ne kaikki ja maalata ne loma värejä kuten hopea tai kulta tai perinteisiä akryyli värejä kuten punainen tai keltainen ja anna niiden kuivua hyvin. Nyt ottaa paksu pahvi kiinnitetyn se on pinecones sattumanvaraisesti ympäri ja laittaa puuvilla antaa luminen ilmeen. Nyt laita kukka vaahto keskipitkän sokeriruo’on kori ja korjata kaikki oksat ja lehdet, jotka oli maalattu läpi pyöreän muodon vaahdon paitsi yläreunassa. Aseta kynttilänjalkaa päälle vaahtoa ja kiinnitä pitkä kynttilä sisällä. Sijoita tämä perusti sisällä pahvi levy ja säilytä sitä keskelle teidän ruokapöytä.

Joulu Wedding Flowers
Funny Christmas Elokuvat
Hyvää joulua Taustakuva
Joulutervehdys Runot
Koskaan Sulata Lumiukko Centerpiece
Syötävä Joulu centerpieces
Witty Christmas Quotes
Joulukortti Quotes
Joulukortti Koristeet
Virkkaa Joulukoristeet
Holly ja Ivy Taikausko

Leave a Reply