Christmas Venäjällä

Vaikka koko maan ollessa peittyä lumeen, Venäjä juhlii joulua suurella juhlat. Aivan kuten muut Ortodoksi maat, Venäjä juhlii joulua 7. tammikuuta. Koska tukahdutti kommunistinen hallitus pitkään, joulu, kuten muutkin uskonnolliset juhlat, ei ole mitään erityistä merkitystä Venäjällä vuosia. Joulu oli itse asiassa korvattu Festival of Winter noina aikoina. Ihmiset olivat myös ylpeitä kutsutaan ateisteja ja suurin osa niistä ei välitä paljon juhlia joulua. Kuitenkin custom tarkkailla joulun on elpynyt vuodesta 1992 ja on nyt yhä suosittuja vuosi vuodelta. Venäjän joulujuhlissa poikkeavat hieman muista maista, vaikka ydin juhla, riemu, pysyy samana. Venäläiset myös sattuu olemaan ainutlaatuinen legendoja ja rituaaleja osalta joulua, jotka ovat omalla tavallaan varsin erikoinen. Lue lisää tietoa joulujuhlissa Venäjällä.

Joulun perinteet Venäjällä

Nopeasti
Venäjällä kansa noudattaa paastoaa joulun ja päivien paasto vaihtelee henkilöittäin. Jotkut nopea 30 päivää eräät tarkkailla tätä 40 päivää. Paasto kuitenkin päättyy 6. tammikuuta, on juhlan päivä ulkonäkö ensimmäisenä iltana tähti. Useat pitkä rukous istuntoja, kuninkaallinen tuntia ja Vespers tapahtuvat kirkoissa. Koko yön valvominen tapahtuu joka seuraa Devine liturgia Kristuksen syntymä on joulun-päivän aamuna.

Joulukoristeet
Ihmiset sisustaa kotinsa ja puutarhoja valot ja joulukoristeita. Joulukuuset kutsutaan Yelka jotka myös kauniisti koristeltu koristeet, kukat ja valot. Virsiä ja joululauluja ovat väistämätön osa Venäjän joulujuhlissa ja puut otetaan alas päivä kasteen.

Joulujuhlaa
Venäjän joulujuhlaa on hyvin erikoinen, koska määrä ruokia. Se on 12 ruokalajin illallisen, yhden kurssin kukin 12 apostolia. Menu sisältää kalaa, punajuurikeitto, täytetty kaali, kuiva hedelmiä ja muita herkkuja. Perheenjäsenet kerääntyvät pöydän ja maksaa kunnioitusta Jumalan poika. Pöytäliina käytetään perinteisesti valkoista ja symboloi Swaddling kangasta Jeesus-lasta ja myös köyhyys missä hän uskotaan ottaneen syntymästä. Kynttilä asetetaan pöydän keskelle symboloi että Kristus on maailman valo. Special lyhty leipä kutsutaan pagach myös pöydällä symboloi että Kristus on elämän leipä.

Meatless Feast
Joulun juhla ortodoksisen kristityt (Lenten ateria) on erilainen, koska se on vailla kaikki liha ja maitotuotteet. Kutya, erityinen puuroa vehnästä marjoja, on tärkein lautasen joulujuhlaa. Komponentit juhlaa symboloivat tiettyjä asioita. Vaikka vehnä marjat edustaa toivoa ja kuolemattomuuden, hunaja ja unikonsiemeniä edustavat onnea ja menestystä.

Venäjän Santa
Venäjän Santa tunnetaan yleisesti Pakkasukko ja kuten kaikissa muissa tapauksissa hän tuo lahjoja lapsille tällä pyhällä yhteydessä. Mukaan Venäjän vakaumukseen, Joulupukki tulee hänen tyttärentytär Snowmaiden. Venäjä on kuuluisa käsinveistetyt Santa, joka on perinteisesti valmistettu Linden puusta.

Muut Uskomukset

Joulu Lyrics
Joulun runo Husband
Christmas Wishes For Kids
Painajainen ennen joulua
Joulu Tanskassa
Christmas Eve Party
Joulun Lainaukset perhejuhliin
Legend of Joulutähti
Jouluateria Rukous
Joulutervehdys Runot
Joulu Skotlannissa

Leave a Reply