Family Christmas Vacation

Se on joulun ja olisit jo pakattu laukkusi että erityistä joululoma. Bored kaikesta siitä oravanpyörästä työtäsi, haluaisivat tuntea vapautta työstä ja sydämesi on kaipuu loma. Se on aina kysymys hämmennystä siitä on staycation tai loma jossain eksoottisia. Jos suunnittelet perheen loma, sinun täytyy suunnitella etukäteen ja huolellisesti. Kuitenkin, jos aiot mennä helppoa taskut tänä vuonna, voit suunnitella määränpää on enroute joihinkin sukulaisten joista et ole käynyt vähään aikaan, joten lomasta enemmän kuin perheenyhdistämisen. Useimmat ihmiset valitsevat lähin rantalomakohde tai joillakin saarilla noin rauhallinen lyhyt loma. Mutta on ihmisiä, jotka viettivät joulua ylellisesti menemällä risteily. Jos perheeseen kuuluu lapsia saatat jopa mieluummin huvipuisto loma. Kumpi kohde voi olla, lopussa loma sinulla pitäisi olla hauskoja, kiehtoo joulua. Mainittu tässä on muutamia mielenkiintoisia ajatuksia siitä, miten voit juhlia joulua loma.

Ideoita perheen Christmas Vacation

Käy Christmas Sijainti
Voit suunnitella vierailun kohde, jossa Joulu on enemmän kuin festivaali. Orlando pidetään yhtenä suosituimmista matkakohteista käydä jouluna. Joulun päivinä, kadut Orlando häikäisee valot. Merry tekeminen on näky ympäri erityistä joulun tarjoukset hotelleissa ja ravintoloissa. Lapset voivat pitää hauskaa värikkäitä Santa. On niin monia muita paikkoja sekä jossa voit nauttia joulun henki. Kyse on vajoamassa varsinaisessa tunnelman festivaalin kaikki yhdessä.

Joulu On Beach
Tämä on edullisin paikka useimmissa lomanviettäjille. Valehdella niille aurinkorantoja tuijottaen taivasta tai näe lapset leikkivät vedessä on varsin hauska. Voit valita useita rantoja ympäri maailmaa, mistä Karibian ja aurinkoinen rannat Australiassa.

Go For Christmas Cruise
Jos aiot viettää joulun pikku avokätisesti niin ei ole parempaa ajatusta kuin menee risteily. Monet risteilyalukset viihdyttää esimerkiksi perheen lomat jouluna. Vaikka se on vähän kallis, todellinen etu risteily on, että useat perheenjäsenet voivat risteily yhdessä ja on yhteensä perheen loma. Sinulla on paljon viihdettä tapahtuu sekä aluksella sekä satamia voit nauttia.

Käy Sukulaiset
Jos se on ollut pitkään aikaan, koska olet käynyt vanhan sedät ja tädit kenelle olit lähempänä, voit suunnitella pieni loma vierailevat niitä. Tämä voi tehdä sitäkin Family Affair. Onhan joulu on kyse levittää iloa ja onnea.

Käy Theme Park
Jos matka on lastesi kanssa samoin, teemapuisto on aina hyvä vaihtoehto. Lapset nauttivat läpi kaikki vuoristoradoista, jättiläinen pyörät ja varmasti on hauskaa.

Vieraile joulumarkkinoilla
Jos taskussa ei voit suunnitella loma eksoottinen locale, voit tehdä koko perheen iloinen ottamalla niitä käynti oli joulumarkkinat. Voit mennä ostoksille, koska se on se aika vuodesta, jolloin saat kaiken kuten teidän budjetti.

Joulun elokuvat For Kids
Joulu Joulutähti centerpieces
Christmas In New Zealand
Cute Christmas SMS
Kuinka tehdä joulua sukat
Saksan Joululaulut
Outdoor joulukoristeita
Christmas Tree Legends
Christmas Eve Party
Spirit of Christmas Quotes
Muut Joulu Taikausko

Leave a Reply