Halvat Joulun Kohteet

Joulu on aika juhlia elämän hengen ja viettää aikaa oman rakkaansa. Saat pitkän tauon rutiini olemassaolosta suunnittelemalla joululoman paikkoihin valintasi. Alkaen rantoja, saaria, vuoria tai romanttinen yhdyskäytäviä, on monia vaihtoehtoja, joista valita. Mutta se voi olla hämmentävä tehtävä valita yksi, joka sopii omaan talousarvioon viemättä joulutunnelmaa. Jos etsit että tiettyyn paikkaan, jossa voit nauttia juhla joulun henki kaivamatta reikä taskussa niin tämä artikkeli on sinua varten! Tässä tuomme sinulle joitakin suosittuja halpaa tai talousarvion joulu kohteita, joiden avulla voit nauttia joulutunnelmiin ilman jännitteitä.

Budjetti Christmas Kohteet

Singapore
Tänä jouluna, nauttia loma Singaporessa! Lion kaupunki on ainutlaatuinen sekoitus eri kulttuureja ja toimii paikka eksoottinen loma. Singapore juhlii joulua innolla, jossa vetonaula on joulun juhlatilana. Tällaiset tapahtumat ovat yleensä lähtölaskenta osapuolia, tanssia ja erilaisia ​​ostos tarjouksia. Rentoudu eksoottinen rannoilla Sentosa Island tai nauttia ostoksia Little India, rannoista markkinoille, Singapore on kaikki tarjota. Joten, tänä jouluna, nauti sinä loma Singaporessa!

Meksiko
Kanssa alluring rannat, kirkas auringonpaiste ja luontoa parhaimmillaan, Meksiko on suuri joulun kohde. Ole osa juhlia jos “Las Posadas” ja osallistua “Pastorelas” tai näytelmiä ja osta hienoja joulun käsitöitä välillä. Joulu Meksikossa on hauskaa! Joulu ja ostoksia Meksikossa ovat erottamattomia. Löydät taidokkaasti koristeltu myyntikojuja tai puestos jokaisessa Mexico City, jossa voit tehdä ostoksia kaiken juusto, banaanit, pähkinät, kukat kuten orkideoita ja joulutähdet. Tai voit istua ja nauttia perinteistä meksikolaista Jouluateria San Angel Inn, joka on entinen karmeliittaluostarin. Rentoudu Puerto Vallarta tai Acapulco rannalla ja nauttia seesteinen sininen merinäköala ja palmuja huojuvat pehmeän tyynenmeren tuulta. Nauti ihana, hauskoja joulu Meksikossa.

Jamaika
Joulua vietetään innolla Jamaikalla. Suunnittele joululoman Jamaikalla ja nauttia aidosta Jamaikan kokemus tällä kaudella. Et voi vastustaa koi kastelu ruokaa Jamaikan, joka on yksi erottaa ominaisuus joulujuhlissa. Olipa se perinteinen joulun hedelmäkakku tai suosittuja Jamaikan juomaa kutsutaan suolaheinä, et vain voi vastustaa. Jos Jamaika, et vain voi olla huomaamatta Jonkanoo perinteinen joulujuhla, jossa juhlijat pukeutunut värikäs naamiaiset paraati kaduilla. Jos etsit jouluostoksille, niin Jamaika ei petä sinua. Shop at Grand Market, yhteisö oikeudenmukainen ominaista ruokaa, veneet, musiikkia ja tanssia! Joten, suunnitella todella eksoottinen joululoman Jamaikalla.

Thaimaa
Jos etsit viettää joulua Kaukoidässä niin Thaimaa on paikka sinulle! Lumoava ja värikkäitä maisemakuvia, eksoottiset rannat ja upeat monumentit, Thaimaa on paljon tarjottavaa. Jouluna kausi, Thaimaa tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, jotka kuuluvat sukellus, vaellus, sukellus, surffaus, purjehdus ja meri melonnasta. Jos Thaimaassa, jouluna, et voi olla huomaamatta aromi thaimaalaista ruokaa. Kokeile joitakin herkullisia ruokia eri makuja kuormattuna yrteillä ja mausteilla. Jos katsot menoja at viettää joulua, kaukana kaikista hälinästä pyörii, niin Thaimaa on kohteesi!

Lontoo
Joulu Lontoossa on aika hauskaa ja ilonpito! Aikana jouluna kaupunki on valaistu värillinen sähköinen valoja. Ilmapiiri karnevaali ja iloisuus kirkastaa joulun henkeä Lontoossa. Aikana joulunaika, Giant Millennium Wheel häikäisee valot. Ota ratsastaa tällä Giant Wheel nauttia näkymä Big Ben, Canary Wharf, parlamenttitalo ja Oxford Street. Nauti jouluvalot Oxford Street, myymälä Lontoon joulumarkkinat noin omituinen jouluostoksille ja pään Hyde Parkin ja nauti Winter Wonderland. Lontoossa on paljon tarjottavaa jouluksi!

Cute Christmas Poem
Kynttilä ja vihreiden Centerpiece
Joulu Wedding Music
Joulu toivoo Työkaverit
Joulu Seppele Varastointi
Joulukuusenkoristeet
Jouluaatto
Joulu runoja Son
Inspirational Christmas Quotes
Romanttinen Joulu Elokuvat
Joulu Movie Quotes

Leave a Reply