Henkilökohtainen Joulukoristeet

Kun se tulee juhlii joulua, se ei ole vain uskovien meissä herättää, se on myös hauskaa ystäville meitä, jotka ovat liikkeellä. Vuonna elämäntapa varjostivat vakio työpaine, mitätön henkilökohtaisen elämän ja kasvava etäisyydet, joulu on erilainen rooli kokonaan kuin aikaisemmin. Se tarkoittaa nyt taukoa arkipäiväinen työ-elämän viettää hauskaa ja laatu aikaa tärkeisiin ihmisiin meille – meidän perheille. On se aika vuodesta, kun lapsuuden lumi taistelee yhdessä aikuisen vimma jouluvalmisteluista antaa aivan uuden merkityksen elämään ja vie sinut paikkaan missä kaikki on järkevää uudelleen. Ajatus joulu näinä päivinä on viettää niin paljon aikaa kuin mahdollista ystävien ja perheen kanssa, joka on luultavasti miksi, vaikka rajaton decoratives saatavilla markkinoilla, ihmiset ympäri maailmaa ovat ryhtyneet paljon kiinnostusta kotitekoisia koristeet. Seuraavassa on muutamia ideoita kotitekoisia joulukoristeita niille, jotka haluavat viettää hauskan aikaa perheidensä tänä jouluna.

Henkilökohtainen Koristeet jouluksi

Shell Angel
Ota 3/4 tuuman helmenvalkealla painiketta ja tee silmät, suu ja aivohalvaus hiukset käyttäen kultainen maali siten, että se näyttää enkelin kasvot. Kuumaliimaa 2 ½ – 3 tuumaa kulta merkkijono taakse painiketta kasvot tehdä sen käsiä. Kuumaliimaa painiketta suuri pyöreä meri-kuori. Liimaa yksi kädet puoliympyrän tavalla yli kotilo ja kuumaliimaa mini ornamentti (kuten harppu) päälle. Liimaa Toisaalta yli mini koristeena. Liimaa kultainen jousi taakse painiketta, jotta siivet ja kuumaliimaa noin 6 tuumaa kultaa string takana kuoren tehdä halliin.

Golden White ornamentti
Kestää 3” Styrofoam pallo ja suora tappi toinen pää kultainen valkoista puolan siihen. Kääri koko pallo puolan liimaamalla sitä joka 1 tuuman niin, että se pysyy. Leikkaa altaan ja suoran pin & liimaa pää puolan pallon, kun olet valmis. Pin kultainen keula pallo ja koristele pallo jäännöksiä lainkaan joululahjoja valita (erit., holly lehtiä, pinecones ja mänty varret jne). Kun olet tyytyväinen, leikataan 8” pitkä kultanauhan ja pin molemmat päät pallon taakse keula tehdä halliin.

Rosette Ball
Pick Styrofoam pallo, sitoa nauha ympärille keskellä ja tehdä iso rusetti päälle. Käyttämällä langallinen varret saman värinen ruusuke, Pierce ne lähellä toisiaan pallon. Maalaa vaahto pallo liimalla varmistaa lujasti ruusukkeita. Ripusta ornamentti käyttäen keula kuin hallissa.

Photo Ornament
Ota kuva oman läheisensä ja rullaa se sisäänpäin. Aseta tämä rulla 9” selvää koristeena sellainen, että kun sisällä, se avautuu itsestään. Käytä pinsettejä tasoittuu kuvan tarvittaessa. Voit nyt kirjoittaa vuosi koriste käyttämällä mustalla tussilla tai piirrä tähdet ja muut kuviot sitä käyttäen hopeaa yksi.

Golden painikkeet
Ota kolme 2” Styrox palloa ja noin 50 kultaa pehmentänyt painikkeita eri malleja ja kokoja. Aseta jokainen pallo 6-7 hammastikkuja jotta he voivat seistä helposti kulmasta tahansa, spray kulta maalilla puolelta ja anna niiden kuivua. Kuumaliimaa kulta painikkeet ympäri pallon, työntää niiden varret kova siihen, paitsi pienen kaljun. Pin ja kuumaliimaa kultaa lanka tehdä halliin ja tehdä toistuva vanteet kultanauhan turvaamiseksi lanka.

Fortune Saksanpähkinät
Ota täydellinen leikattu saksanpähkinä kuoret, maalata ne kultaiset ja anna niiden kuivua. Kirjoita whishes tulevana vuonna kuin “rakkaus”, “onnellisuus” jne pieniä suikaleita paperia, selata niitä ja solmio nauha tai lanka. Leikataan 5” punainen nauha ja liimaa sen molempiin päihin yksi puoli kuoren, aseta siirry siihen ja liimaa toinen puoli kuoren ohuella palko liimaa. Onni kuori on valmis.

Jättikurpitsa Guards
Ota kuiva gourds, maalata ne akryyli värejä, ja anna niiden kuivua. Käytä hopea maali tehdä lumihiutaleet niitä. Poraa 2 reikää yläosassa kurpitsa ja aseta yläosassa hävittää ornamentti sitä. Suorita kulta lanka reikien läpi ja koriste pidike ja kierrä lanka päälle.

Kid Factory
Tee taikina jauhoja, vettä ja suolaa ja pyydä lapsesi leikata joulua muotoja käyttäen Loma-muotoinen evästeen leikkaajat. Säkissä reikä yläosassa näiden koriste oljet ja paista ne. Nyt pyydä lapsesi koristella niitä maalilla ja glitteriä. Laita lanka läpi paistettu koristeet ja spray akryyli yli koriste varmistaa pitkän käyttöiän.

Pine Ornament
Roll pinecones liimaan ja ripottele glitter kaikki heidän ylitseen. Voit myös käyttää maali kiiltävä näyttää. Nyt rullaa langan ympärille kartion pohjan ja kierrä langan päät. Ripusta kartio ylösalaisin.

Snow Garland
Leikkaa piha pitkä siima, neula se toisella puolella ja kolminkertainen solmu sitä muille. Säkissä neula keskustan läpi viileä esikypsennetty popcorn työntämällä ne rivin loppuun. Toista kunnes rivi on täynnä sitten tie pois päästä ja ripustaa joulukuusi tai kaiteet.

Karkit
Ota vyyhti kutakin punainen ja valkoinen helmi puuvilla ja sitoa ne yhteen. Sido tämä nippu on päässä piipunpuhdistin, rullaa se tiukasti putken ympärille, luoda punaisia ​​ja valkoisia raitoja, ja kiinnitä se toiseen solmu toiseen päähän. Leikkaa ylimääräinen putki ja puuvillaa ja karkkia on valmis.

Joulu SMS Ystävät
Kissing Under Misteli
Joulu Italiassa
Sisustus Joulukuuset lintuihin ja helmiä
Joulu häät suosii
Joulu puhallettava Kunniamerkit
Joulu Office koristelu
Rustic joulukoristeet
Legend of Christmas Angels
Christmas Quotes For Friends
Christmas Etiopiassa

Leave a Reply