How the Grinch Stole Christmas

Elokuvan “How the Grinch Stole Christmas” perustuu kirjan saman nimen, kirjoittanut Dr. Seuss. Toinen elokuva perustuu tämän kirjan ilmestyi vuonna 2002, nimeltään “The Grinch”, joka näytteli Jim Carrey. Lue lisää tutkimaan tarinan cum käsikirjoitukseen animaatioelokuva “How the Grinch Stole Christmas”.

Grinch on epämiellyttävä ja kostonhimoinen luola-asunnon olento. Hänellä on hyvin pieni sydän ja elää Mount crumpet, jyrkkä vuori, joka on 10000 jalkaa korkea. Grinch on hyvin mustasukkainen “Whos” asukkaat “Whoville”, kaupungin pohjoispuolella sijaitsevat Mount crumpet. Whos ovat erittäin lämmin ja hauska rakastava kansa ja Grinch on kateellinen onnensa. Ainoa kumppani, että hän on on Max, uskollinen, mutta tyhmä, koira. Joulun lähestyessä ja Grinch kellot Whos tehdä iloisen ja osallistuu juhlallisuuksiin. Heidän onnellinen äänensä tekevät hänestä enemmän ja enemmän katkeria.

Vihreä kateudesta, Grinch päättää estää joulun tulemasta, ryöstämällä kaikki joululahjat ja koristeet Whos. Hän laskeutuu kaupungin sitoutuu ryöstö ja juoksee pois kaikki heidän lahjansa ja koristeita. Hän kuitenkin näkee, että vaikka hän on varastanut kaiken, Whos oli kertynyt jouluksi, loma tuli silti. Niinpä hän tajuaa, että joulu on muutakin kuin lahjoja ja lahjoja. Hänen sydämensä kasvaa suuremmaksi ja hän palauttaa kaikki lahjat ja koristeet. Whos sitten lämpimästi Grinch osaksi yhteisöään.

Christmas In Grönlanti
Joulun Hiljaisuus
Elegantti joulukoristeita Ideat
Joulu Lawn koristelu
Christmas Decor 2012
Joulu Kreikassa
Christmas Poems For My Lover
Christmas Tree Teemat
Saksan Joululaulut
Legend of Christmas Angels
Christmas Wish Runot

Leave a Reply