Joulu Afrikassa

Kongossa Afrikassa, ryhmä on nimetty vain laatii vuosittain joulun näytelmä. Vuonna jouluaamuna, Afrikkalainen ihmiset ja ryhmät carolers kävellä ympäri kylää ja laulaa joululauluja. He sitten mennä kotiin käyttää juhlavia vaatteita ja ottaa rakkautta tarjontaa Jeesuksen erityistä palvelua pidetään palvontapaikassa. Kirkossa, syntymäpäivä Jeesuksen vietetään ja ihmiset pitävät lahjat kun lava lähelle ehtoollispöydässä. Jälkeen palvelun, ihmiset kutsua ystäviä joulu illallista järjestetty eteen kodeistaan.

Koska joulu Falls kesät Etelä-Afrikassa, se ei ole luminen pimeä talvi yö mutta auringonpaistetta ja kukkivat kukat että armo jouluaattona. On kesälomat kouluissa ja telttailu on yhteinen. Suurissa keskuksissa, on erityinen seulonta ja floorshows on järjestetty. Carols kynttilänvalossa ovat yhteisiä tapahtumia liikaa. Ihmiset käyttävät mänty oksat kodin sisustus ja joulun kuusen asetetaan nurkassa lahjoja lapsille kotitalouden ympärille perusta. Nukkumaan mennessä, lapset usein roikkua sukat jossa joulupukki voi pitää lahjoja.

26 joulukuu tunnetaan tapaninpäivänä ja on julistanut pyhäpäivä. On päivä rentoutua. Ghanassa länsirannikolla Afrikan kirkkojen ja kotien on koristeltu ensimmäisellä viikolla adventin neljä viikkoa ennen joulua. Joulun aika on aika kaakaon sadonkorjuun ja siten ihmisillä on vauras ja rahaa säästää. Kaikki palata koteihinsa jouluaattona myös maanviljelijöitä ja kaivostyöläisten. Lapset laulavat joululauluja ja marssia alas kaduilla huutaen, Kristus on tulossa!. Illalla erityinen palvelu pidetään kirkoissa, jotka on sisustettu ikivihreitä ja palmuja ja kynttilöitä. Syntymä näytelmiä tehdään ja ihmiset laulavat virsiä. Kaikki pukeutuu joulun enkelit tärkeimmistä päivänä ja laulaa joululauluja kotona ja pukeutua natiivi tai Länsi pukea jumalanpalvelus.

Perinteinen joulujuhlaa koostuu riisiä, lihaa, puuroa, okra keitto tai pata ja yam paste nimeltään fufu. Perheet ja läheiset ystävät kokoontuvat juhlaa ja jakaa lahjoja ja lahjoja. Palmuöljyn koristeltu kelloja käytetään joulukuusi Liberiassa. Aamulla joulun, ne herätä joululauluja ja jaa käyttöesineitä kuten saippuat ja kyniä kuin joululahjoja. Jouluateria Liberiassa järjestetään ulkona ja perinteisiä ruokia koostuvat riisin, naudanlihan ja keksejä. Perinteinen Joulupelit palvella iltapäivän ajankuluksi vaikka kynnyksellä Kristuksen vietetään yö ilotulitus.

Joulu Australiassa
Jingle All The Way
Joulun seinäkoristeet
Joulukuusen valot
Joulu Kiitos Runot
Joulu Afrikassa
Joulu pallot Bowl Centerpiece
Christmas Etiopiassa
Legend of Evergreen Trees
Hyvää joulua Taustakuva
Joulun pöydän koristeet

Leave a Reply