Joulu Afrikkalainen Amerikan

Lomakauden Afrikkalainen amerikkalaiset todella alkaa 26. joulukuuta kanssa sadonkorjuun aika rituaali tunnetaan Kwanzaa. Loma alkunsa 1960 aikana kansalaisoikeusliikkeen muistoksi Afrikkalainen perintö Afrikkalainen amerikkalaiset, jotka käyttävät swahilin kieltä. Se kestää viikon. On sukujuhlat, lahjat ovat vaihtoa ja sarjan musta, punainen ja vihreä kynttilät ovat valaistu symboloivan seitsemän perusarvot määriteltiin Afrikkalainen amerikkalaiset perhe – Kollektiivinen työ ja vastuu, Osuuskunta Economics, Luovuus, Faith, tarkoitus, Self- päättäväisyyttä, ja Unity.

Musta, punainen ja vihreä ovat värejä festivaalin ja paperi koristeet nämä värit yhdessä käsintehty ikivihreä Kwanzaa Bush koristeet ovat koristella taloa Kwanzaa. Lapset opetetaan heidän perintö ja tapahtumia heille järjestetään näyttää niiden kuvitusta tai auttaa heitä yhteyden menneisyyden. Valokuvia nykyisen sukupolven on myös perustettu. Perinteinen seremoniallinen kattaukseen koostuu tähkä jokaiselle lapselle ja veistetty ja koristeltu yhtenäisyyden kuppi voidaan käyttää toasts joka ilta. Seitsemän yötä, kaikki perheenjäsenet kokoontuvat esiin seitsemän reikäistä kynttilänjalan tai Kinara.

Lapset sytyttää mustan kynttilän keskelle ensimmäisenä yönä symboloivan Unity ja sitten ne selitti sanan. Jotkut muut perheenjäsen palaa punainen kynttilä toinen yö se symboloi itsemääräämiseen. Niinpä seitsemän kynttilät palavat seitsemän yötä symboloivan vastaavat arvot. Kun valaistus kynttilöitä, jokainen juo yhtenäisyyttä kuppi. 31. joulukuuta, lapset saavat lahjoja, kuten kirjoja ja kulttuuriperinnön symboli, kuten Afrikkalainen artefakti. On juhlaa, joka koostuu Afrikkalainen Amerikan elintarvikkeiden ja runsaasti musiikkia merkitä loppua festivaalin. Jälkeen juhla, kaikki nousee ja omistautumaan seitsemän periaatetta Kwanzaa ja toivottavat toisilleen onnea. Isäntä toivottaa kaikille että lopussa ensi vuonna kaikki jäsenet taas liittyvät toisiinsa suurempia määriä ja saavuttaa suurempia saavutuksia.

Lapsi joulu sukat
Joulun elokuvat For Kids
Ranskan Joululaulut
Kotitekoinen Joulun koristeet
Joulu Hollannissa
Joulu Espanjassa
Christmas Tree Kierrätys
Joulu Funny Runot
Christmas Saksassa
Joulu Joulutähti centerpieces
Christmas Mistletoe Historia

Leave a Reply