Joulu Australiassa

Joulu Australiassa ole koskaan valkoista joulua, koska se vietetään ensimmäisen kuukauden eteläisen kesän kun koko manner on rutikuiva jonka paahtava aurinko. Vaikka joulua Australiassa laskee kesällä, perinteet ja juhlat ovat täysin sopusoinnussa joulujuhlissa muualla. Huolimatta rakkuloita aurinkoisia päiviä, Aussiet tee se kohta uudestaan ​​joulun hengen kuvaamalla Santa, lumihiutaleet, lumiukko ja muita talven kuvakkeet niiden koristeet, juhlia ja kortteja. Joulu on aika, jolloin ihmiset rotko, törsätä ja viettää aikaa sukulaisten ja ystävien. “Merry Christmas” on perinteinen australialainen joulutervehdys koska maassa ei ole virallista kieltä oman. Bondi Beach, joka sijaitsee Itä Suburbs Sydneyssä, on suosituin pakopaikka kohde Aussiet aikana tähän aikaan vuodesta. He nauttivat iltana leirintäalueita, ruokasali jota rannan, uima-ja aallokko-bingeing aiheesta “barbie”, menee piknikkejä ja niin edelleen.

Ruoka
Perinteinen Australian joulujuhlaa on täynnä lihaisa herkkuja kuten paahdettua kalkkunan, paistettu kinkku ja täytetyt kanaa sekä runsaasti kylmiä salaatteja, grillattuja pihvejä, mereneläviä, koivet, siivet ja kananrintaa. Kuitenkin suuri vetovoima Australian joulujuhlaa ovat sen jälkiruoat että pääosin perinteisten marenki pohjaisten Pavlova, hedelmiä salaatteja, trifles, Panna cottas, Anzac keksit, murokeksi, jauhelihaa piirakat, hedelmät kakkuja, höyrytettyjä rahka ja suklaata. Aussiet haluavat nauttia ruokansa ulkona, mikä selittää Joulu piknik on valtava raivoa kesäaikana.

Kunniamerkki
Joulukoriste ensisijaisesti kyse perinteisten eurooppalaisten seppeleet, vaikka “joulu bush” ja “Joulu kellokukka” vie suureen palaan juhlava sisustus. Koska kesäisin juhla, joulukoristeet Australia liittyy paljon kirkkaita värejä ja kesäinen hajusteiden joulukuusi, Krassi, Wisteria, kuusama, joulutähdet, misteli, Holly ja pinecones on tärkein joulun nähtävyyksistä. Värikäs köynnöksiä, seppeleitä ja valot koristavat ovet ja reunukset, mutta kuvia kengurut ja koala kantaa draped Santa hatut ja punainen huivit käytetään kaunistaa kortteja, lahja tageja ja centerpieces.

Perinne
Joulunviettoesineet Australiassa alkaa marraskuun lopulla ja jatkuu tammikuun ensimmäisellä viikolla. Koulut ja kirkollisten ryhmien vaiheessa Syntymä näytelmiä ja ihmiset tervehtivät lomien laulamalla joululauluja. Jouluaattona perheet osallistuvat “Carols by Candlelight” carol konsertti, jossa ihmiset eri puolilta kaupunkia kokoontuvat suurin joukoin laulamaan ja kuuntelemaan iloisen joululauluja joita kynttilänvalossa. Uskotaan, että jouluaattona juhlia Australia ovat epätäydellisiä ilman tätä perinnettä. Tärkeimpiä tapahtumia Australian Joulu on perinteinen loma keskipäivän illallinen sisältää lähinnä paahdettua kinkkua tai kalkkunaa ja Joulun luumu-pudding liottaa konjakkia. Kuten Britannian ja Irlannin, jopa australialaiset juhlia tapaninpäivänä 26. joulukuuta. Tänä päivänä he kärki ruokakaupoista, kotiapua, maitomies, postinkantaja, ja muita auttaa, koska merkki kiitollisuutta niiden palveluista. Joulujuhlissa Australiassa päättyy “Loppiaisaatto” 6. tammikuuta, jossa illallisia ja tanssi-illat.

Australia, maa monipuolinen ja värikäs kasvisto-eläimistö, juhlii joulua hengessä befittingly hauska, ulkoilmahenkinen ja onnellinen. Australialaiset varmasti osaavat juhlia! Hyvää joulua!

Christmas Norjassa
Legend Of Mistletoe
Legend Of Three Kukkarot
Christmas Bulgariassa
Joulu Itävallassa
White Christmas Lights Decor
Joulu Elokuvat 2012
Jouluateria Rukous
Christmas Cruise lomat
Joulukortti Quotes
Joulu Door koristelu

Leave a Reply