Joulu Elokuvat 2012

Hallelujah! On aika toivottaa vähän Jeesuksen maailmaan, on aika toivottaa lomakauden myös! Snow white kyyneleen, tuikkivat helyjä, hauskoja sileää herkkuja, värikkäitä joulutähti ja lemu isoäidin kotitekoisia evästeet-kaikki nämä voivat nopeasti kuljettaa meidät takaisin joitakin rakkain joulujuhlissa. Mutta ei Lomakausi on täydellinen ilman viihdettä. Elokuvat Top suosituin loma viihde lista ei muuta viihdettä voi tehdä sinusta niin ihastuttava ja levittää iloa lomakauden yli katsomassa hyvä elokuva. Katsomassa joulu elokuva on täydellinen tapa lopettaa kuhina juhlan perheen ja läheisten ystävien. Se ei ole vain hyvä tapa viihdyttää kaikille, mutta myös varmistaa, että vietät laatuaikaa teidän sukulaisia. Ja älä unohda popcorn amme, herkullinen muki kuumaa kaakaota ja muita ihania herkkuja loppuun elokuvaelämyksen. Klassikoista uusimmat joulun elokuva 2012, tässä on luettelo paras valinta tälle vuodelle, katsomaan.

Top Joulun elokuvat 2012
Fitzgerald n Family Christmas (2012)
Edward Burn uuden elokuvan nimeltä Fitzgerald n Family Christmas kertoo erotetun Irlannin perhe. Kuvattiin joulun taustalla, tämä elokuva käsittelee emotionaalisia ongelmia, jotka voivat tapahtua erillään perheessä. Irlannin perhe seitsemän sisarusta pysyy Long Island ja äidin kanssa. Lapset olivat hylänneet heidän isänsä kauan sitten, kun vanhemmat erosivat. Mutta nyt, vuotta myöhemmin, isä haluaa palata ja tulla osaksi perheen joulupöytään. Jotkut hänen lapsensa edelleen rakastan häntä, mutta toiset eivät, edes vaimo vihaa häntä ja ei halua häntä liittymään joulupöytään. Tarina perustuu siihen, miten ne, jotka häntä rakastavat voittaa näkyvä vihaa toisia. Todellinen herkkupala joulua!

Mistle-Tones (2012)
Elokuva, “mistle-Tones”, puhuu loma kuoro, joka antaa avoimen raon ei-niin-hyvä laulaja, ystävä ryhmänjohtaja Marci, sen sijaan, että tätä tilaisuutta Holly, lahjakas laulaja ja tytär on nainen, joka perusti ryhmän. Holly sitten alkaa uusi kuoro ryhmä eli mistle-ääniä. Rooli Holly soittaa Tia Mowry, joka tuli suosittu hänen televisio sisar, sisar. Holly sitten haastaa hänet kilpailijat laulaa-off jouluaattona joka luo aivan aalto kaikkialla. Kuitenkin kaikki tämä osoittautuu hyväksi Holly joka löytää itsensä matkalle todellisen merkityksen joulua. Hän alkaa uusi, iloinen ja onnistunut elämään uusia ystäviä ja uutta rakkautta.

Hobbit: Odottamaton Journey (2012)
Joulun elokuva Hobbit: Odottamaton Journey on kaksiosainen eeppinen fantasia seikkailu elokuva, joka perustuu JRR Tolkienin fantasia romaani on sama nimi. Tuottanut ja ohjannut Peter Jackson, tämä elokuva kertoo tarinan hobitti nimeltä Bilbo Reppuli, kirjoilla vaatia takaisin aarretta lohikäärme, joka varasti sen. Tämä pieni Hobbit on palkannut Gandalf ja ryhmä kääpiöt, ja ne kaikki lähti Jännitystä matkaa. Ryhmä tapaa olento nimeltään Klonkku ja myös löytää maaginen sormus. Kuulostaa Lord of the Rings? Tervehdi JRR Tolkien!

Classics
Wonderful Life (1946)
Pääosissa Jimmy Stewart ja Donna Reed, tämä on hämmästyttävä joulun klassikko vaalia tänä vuonna. Kun Jimmy Stewart, rasittaa kurjuutta ja menettää toivonsa elämässä, päättää tehdä itsemurhan, suojelusenkeli päättää puuttua. Mitä tapahtuu seuraavaksi on katkeransuloinen tarina, joka kertoo kuinka kaunis elämä voi olla.

Christmas Carol (1951)
Tämä elokuva on kiistatta joulun klassikko ja täytyy katsoa tänä jouluna, vaikka olet nähnyt sen tuhat kertaa jo. Tämä mukauttaminen Charles Dickensin romaaniin samannimiseen edelleen hallita listoilla paras Classic Christmas elokuvissa.

Joulutarina (1983)
9-vuotias lapsi nimeltään Ralphie Parker ei halua muuta kuin Red Ryder BB gun jouluksi. Huolimatta jatkuvasti kääntyi alas hänen äitinsä, opettaja ja Santa Clause peräisin tavaratalo, Ralphie ei ole tuulella luopua. Nähdä, mitä tapahtuu seuraavaksi, katso tämä herttainen ja suloinen joulun klassikko.

Kanssa sellaista elokuvia edellä mainittiin, sinun odotetaan pysyvän kiireinen tänä jouluna. Joten, kerätä kaikki vanhimmat teidän estää heitä häiritsee teitä, sillä kun viehätys näistä elokuvista menee täysi-, ei ole mitään keinoa voit tuoda itse etsiä pois edes hetkeksi.

Joulu Belgiassa
Beaded joulukoristeet
Holly ja Ivy Taikausko
Kotitekoinen Christmas Decoration
Joulun pöydän koristeet
Joulun runo Brothers
Joulu Elokuvat 2012
Joulun runo Wife
Halvat Joulun Kohteet
Christmas Love Poems
Vintage Joulukoristeet

Leave a Reply