Joulu Englannissa

Joulu on vietetty Englannissa yli tuhat vuotta. Se tuli Englantiin vuonna 596 jKr St. Augustine, yhdessä muiden munkkien esitteli kristinuskon Anglo saksit. Yli kymmenen tuhatta ihmistä kastettiin ja kristinuskon jälkeen. Englannissa on kylmä ja kaunis valkoinen joulu arkkia lumi kattaa maan. Katuja koristavat valot ja ihanan koristeltu joulukuusia. Lintujen viserrystä on himmeä oksat ja kissat prowling syvä kerrokset lunta loihtia joulun henki Englannissa. Perheet ja ystävät kokoontuvat yhteen nauttimaan ja jakamaan vuosisatoja vanhoja tapoja ja perinteitä joulun. Perinteistä ruokaa, joulumusiikkia ja monet muut erikoinen tulli ovat olennainen joulun Englannissa. Kaikki tämä tekee joulun odotetuin aikaan vuodesta. Käy läpi erillisen Englanti tulli jotka tekevät joulun Englannissa niin nautittavaa.

Englanti Joulu Tulli

Countdown to Christmas
Alku joulun Englannissa tunnetaan “Advent”. Advent kalenterit ovat lähtölaskenta jouluun ja alkaa neljän sunnuntaisin ennen joulua. Advent Calendar on ensimmäinen merkki joulusta Englanti kodeissa ja tarjoaa syytä odottaa jouluaattoa.

Décors
Ihmiset sisustaa kotinsa valot jouluna. Punainen ja vihreä ovat yhteisiä koriste värit jossa vihreä symboloi usko iankaikkiseen elämään Jeesuksen Kristuksen kautta ja punainen symboloi verta, että Jeesus vuodatti ihmiskunnalle. Perinteinen joulukuusi Englannissa on kuusen.

Caroling Away
Ilta carol palvelut ja keskiyön massat ovat vanhoja Englanti perinteitä että noudatetaan vielä nykyäänkin. Ihmiset menevät carol laulaa yhdestä talosta toiseen kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen. Tämä laulu alkaa St Thomas päivä eli 21 joulukuu ja kestää joulupäivänä.

Mumming
Mumming on yksi suosituimmista Englanti perinteitä alkunsa keskiajalla. Se kun taiteilijat kutsutaan Mummers naamioita ja toteuta joulun näytelmiä kaupungeissa tai kylissä. Soittaa kuvaavat taistelua hyvän ja pahan välillä ja ovat tavallaan, joka perustuu St. George ja lohikäärme.

Lahjat Galore
Perhe ja ystävät aseta lahjoja muille perheenjäsenille alla joulukuusi. Lahjat avataan iltapäivällä, tai jälkeen illallisen juhlaa. Joulu sukat ovat hyvin perinteinen osa Englanti tullin ja tulossa paljon malleja ja värejä, ne ovat lahja omasta. Lapset yleensä ripustaa nämä sukat ja ympäri taloa Santa täyttää ne herkkuja.

Jouluherkkuja
Ruoka ja festivaalit kulkevat käsi kädessä. Jouluateria on yleensä syödään keskipäivällä ja vain tyyppistä puuroa, valmistettu maissi kutsutaan Frumenty, voi syödä ennen sitä. On olemassa erilaisia ​​ruokia, jotka syövät illallista. Paahdettua kalkkunaa, ituja, toffee vanukkaat, luumu vanukkaat, jauhelihaa piirakat, appelsiinimarmeladi kakku, suklaa Yule log ja kastikkeet, kuten karpalokastiketta tai Cumberland kastiketta, ovat muutamia ruokia, jotka koristavat Englanti ruokapöydässä. Wassail, ale-pohjainen juoma, maustetaan mausteet ja hunaja on liittynyt joulun jälkeen 1400. Se kulkee ympäri kulhoon ja symboloi siirtoon hyvän haluaa.

Tapaninpäivä
Päivä joulun jälkeen, eli 26 joulukuu, kutsutaan tapaninpäivänä. Tänä päivänä, pojat kiertää kerätä rahaa ja avata laatikko, kun se on täynnä. Sisältöä tähän kohtaan sitten annetaan köyhille.

Näin Englanti juhlia joulua. Century vanhat perinteet ja tavat ovat yhä olennainen osa kulttuuria. Tämä tekee kylmä Englanti joulua niin lämmin ja siedettävä.

Songs For Santa
Painajainen ennen joulua Taustakuva
Meksikon joulukoristeet
Christmas In United States Of America
Joulu Getaways
Legend Of Christ Child
Legend of Joulutähti
Joulusukka työntölaitteet
Joulu lelut
Christmas Keski-Amerikassa
Ranskan Joululaulut

Leave a Reply