Joulu Espanjassa

Espanjassa joulu on varsin juhlava. Festivaalikauden alkaa juhla Immaculate Conception, 8. joulukuuta, joka pidetään vuosittain edessä suuri goottilainen katedraali Sevillassa. Seremonia ja juhlat tänä päivänä kutsutaan “Los Seises” tai “tanssi kuusi.” Kuitenkin rituaali tanssiteos on tarkat liikkeet ja eleet ja tehdään kymmenen pojat, jotka ovat katettuja on kehittää puvut. Jouluaattona kutsutaan Nochebuena “tai” Good Night “, pieni öljylamput palavat kaikissa taloa ulkonäkö tähdet taivaalla. On juhlava jouluateria perheen jäsenille kerääntyvät seimet kodeissaan jälkeen Midnight Mass

Perinteinen espanjalainen jouluherkku on Turrón, manteli karkkia. Jälkeen illallinen, tanssitaan kaduilla. Special Christmas tanssi Espanjan kutsutaan “Jota” ja sanotaan, että sanat ja musiikki, johon se on suoritettu on vuosisatoja vanha. Soittimia, kuten kitaroita ja kastanjetit mukana Jota. Manger kohtaukset on sisustettu katedraaleja ja kirkkoja sekä koteihin. He käyttävät usein veistetty luvut ja perheet kerääntyvät seimen aikana ennen joulua laulamaan joululauluja ja lapset leikkivät Tamburiinit ja tanssia. Lehmät saavat erityinen kunnia Espanjassa, koska espanjalaiset ihmiset uskovat, että lehmä vakaa jossa Maria synnytti Jeesuksen, puhalsi vauva pitää hänet lämpimänä. Espanjan Joulu on hyvin uskonnollinen.

Pyhimys maassa on Neitsyt Maria. Swing sarjat erityisesti perustettu joulua ja uskotaan, että svengaava klo seisauksen aikaan herättää muinaisen halun auringossa “heilua” korkeampi taivaalla. 28. Joulukuun on juhla Pyhän Innocents. Nuoret pojat kevyt kokot ja yksi on nimetty pormestari päivä, joka käskee kaikki ihmiset kaupunkiin tai kylään suorittamaan kansalaistoimintaan askareita kuten lakaistaan ​​kadut.

Jokainen kieltäytyminen optiotodistus sakkoja, joita käytetään maksaa joulujuhlissa. Espanjan lapset saavat lahjoja 6 tammikuu joita Kolme viisasta miestä. Edellisenä iltana, he jättävät kenkänsä ulkopuolella ja täyttää ne olkea tai ohraa ja porkkanoita heidän kameleita ja hevosia, ja huomaat, että se on mennyt aamulla ja korvataan lahjoja heille sijaan. Kengät voidaan pitää oviaukkoja, ikkunalaudalle tai parveke, jossa viisaiden löytää ne helposti.

Best Christmas Lomakohteet
Joulu Seppele centerpieces
Christmas Roses
Joulu Office koristelu
Joulu Ikkunareunustusten
Joulu leluja lapsille
Christmas In New Zealand
Famous Christmas Poems
Joulukuusi hame
Christmas Kaakkois-Aasiassa
Kissing Under Misteli

Leave a Reply