Joulu Häät Teemat

Ottaa häät joulun on hyvin erikoinen sinänsä. Voit tehdä joulua häät vielä enemmän suunnittelemalla sen mukaan joitakin teema. Käsite teemalla häät on melko näinä päivinä ja on myös melko hauska suunnitella sekä osallistua. Voit valita minkä tahansa teeman joulun häät ja tehdä kaikki järjestelyt, kuten mekkoja, koristeet, ruoka, suosii, jne., perustuu tähän teema vain. Jos olet etsit jotain ideoita teemalla joulua häät, olemme täällä auttaa sinua ulos. Alla on joukko ideoita joulun häät teemoja.

Elokuva Theme
Vain poimia mitään hyvää joulun elokuva ja pohja koko häät, heti koristeet vaatteet kutsun ruokaa, siitä että elokuva vain. Varmista asiasta vieraille teema kutsun itse, niin että he tulevat pukeutunut vastaavasti.

Valkoinen Theme
Tee valkoinen väri teema häihisi. Ovatko valkoiset kukat koristeet, valkoviiniä juomia, valkoinen kutsukortti, valkoinen mekkoja morsian sekä bridesmaids, ja niin edelleen.

Viktoriaanisen ajan Theme
Katso vanhoja elokuvia jotta täysin ymmärtää Victorian teema. Hanki kauniisti pallo viitta tehty morsian, mieluiten korsetti ja smokki kanssa hännät varten sulhasen. Jopa bridesmaids, bestman sekä asiakkaiden tulisi pukeutua kohti teema. Koko tunnelma yhdessä ruokaa, juomia, ruokailuvälineet, koristeet, jne., tulisi mukaan Victorian ajan. Voit myös morsian ja sulhanen tulevat kirkkoon hevoskärryillä.

Joulu Carnival teema
Jos olet yksi niistä, jotka rakastavat pitää hauskaa, vaikka omat häät, niin, joulu karnevaali teema on täydellinen sinulle. Jopa kutsukortti, koristeet, leningit, jne., tulisi mukaan karnevaali teeman.

Ihme
Moderni Joululaulut
Joulu Runot Vanhemmille
Christmas Keski-Amerikassa
Kid Joululaulut
Holly ja Ivy Taikausko
Christmas Roses
Famous Christmas Poems
Joulu Tanskassa
Totuus Christmas Star
Saksan Joululaulut

Leave a Reply