Joulu Italiassa

“Joulu” Italiassa, “Natale”, on yksi suurimmista juhlallisuuksiin maassa, joka kestää yli kuukauden. Alkaen viikko ennen joulua, juhlia viime kunnes 6. tammikuuta tunnetaan myös loppiaisena päivä. Joulutapoja Italiassa perustuu kristillisen uskonnon. Tästä on esimerkkinä se, että linna St. Angelo Roomassa ampuu canon julistamaan avaamista tämän pyhän kauden. Italia on myös kotiin paljon ainutlaatuisia perinteitä. Yksi niistä on lasten kirjeiden rakkauden vanhempiaan sen sijaan, että toivelistalla Santa Claus. Tämä huomautus on usein jatkuvasti levy perheen pää (yleensä isä) ja lukea heti jouluaaton illallinen. Italialaiset ovat hyväksyneet joitakin Pohjois-Euroopan käytäntöjä, joissa perheet sisustaa ikivihreä puu ja asettaa se sisällä talonsa.

Italian Christmas Tulli

Novena
Joulun Italiassa alkaa “Novena” tai erityistä rukoukset. Tänä aikana lapset menevät yhdestä talosta toiseen ja laulamaan joululauluja ja runoja. Useat ihmiset suorittavat musikaali tervehtii kirkoissa Neitsyt Marian. He edetä laulamassa virsiä kodeissa puuseppiä kunniaksi St. Joseph.

Lapset Shepherds
Viikko ennen joulua, lapsia naapurustossa pukeutua paimenia, laulaa lauluja ja pelata putket. Tämän jälkeen he ovat tietyn summan rahaa ostaa lahjoja. Kaupungeissa kuten Rooma, todellinen ja alkuperäinen paimenten tehdä tällaisia ​​esityksiä.

Presepio
Joulukuun 8. joulukuuta Päivänä Immacolata, “Presepio” (kopio Pyhän perheen vakaa) on rakennettu. Tämä järjestely tulee keskittyä rukouksia. Useimmat luvut Presepio ovat käsin veistettyjä, vieraat polvistua sen eteen ja muusikot esiintyvät. Järjestetty kolmion muotoinen, ohut puurunko tukee tasojen ohut hyllyt. Tyypillisesti koko paikka on koristeltu värillisellä paperilla, kullattu käpyjä ja värillinen viirit. Hyllyt yläpuolella seimen koostuvat hedelmien, karkkia ja lahjoja.

Urn Of Fate
Urn of Fate on tapana italialainen perinne, jossa koristeellinen kulhot pidä lukuisia lahjoja kaikille perheenjäsenille. Kun kotitalous on yhdessä, jokainen vetää pois niiden läsnä.

Paasto ja jouluateria
Tiukka nopea havaitaan 24 tuntia ennen jouluaattoa. Tämän jälkeen aterian, joka sisältää valoa Milanese kakku. Perinteinen italialainen joulupöytään kutsutaan Cenone ja koostuu spagetti, anjovis, tuore parsakaali, kalaa, hedelmiä, makeisia ja heitti salaatteja. Muita ruokia voi sisältyä lasagnea ja cannelloni tai Timbale pastaa. Nämä ovat mukana juustoa, hedelmiä ja makeisia liotetaan puna-tai valkoviiniä. Viinaa kuten “grappa”, viski tai “nugaa”, joka on saatu hunaja, mantelit ja suklaa, kulutetaan.

Paavin siunaus
On keskipäivä ja joulupäivänä, paavi antaa hänen siunauksensa väkeä, joka on koottu Vatikaanin aukiolla.

Story Of Befana
Italiassa lapset odota juhla Loppiainen saadakseen heidän lahjoja. Kids ripustaa sukat päivänvalon. Koska legenda on se, ruma noita nimeltään Befana toimittaa nämä lahjat luudanvarsi. Päivänä vauva Jeesus syntyi, hän ei käydä vauva ajoissa, koska hän jäi tähden ja menetti hänen tavalla. Siksi joka vuosi, hän vierailee jokaisessa talossa, jotta voidaan tarkistaa, jos vauva Jeesus on siellä. On sanottu, että noita lähtee lahjoja hyvää lapsille ja puuhiilen huono lapsille Italiassa.

Ainutlaatuinen Joulukoristeet
Muut Joulu Taikausko
Kids Christmas Poems
Käsintehty Christmas Stockings
Joulu Wedding Ruoka
Joulu Seppele Varastointi
Classic Christmas Movies
Vocal Joululaulut
Joulu Runot isille
Halpaa joulua Centerpiece
Joulu lelut Girls

Leave a Reply