Joulu Kreikassa

Vaikka Kreikassa et löydä hieno näyttö koristeet, kuten löytäisitte länsimaissa. Äskettäin Ateenassa järjestetään tapahtumia järjestetään juhlia mahtipontinen festivaali joulua. Kreikassa jouluna tarkoittaa loma kestää Jopa kaksitoista päivä. On olemassa erilliset tullin liittyy kahdentenatoista päivänä. Kreikkalaisen mytologian mukaan, todettiin, että Kristuksen syntymän vietettiin samana päivänä kuin antiikin ja voittamaton Sun God, Mithra. Kanssa tulevan uuden Gods suosio Sun God alennetaan ja rakkautta Kristusta saavutti suuremman määrän ihmisiä. Neljäkymmentä päivän nopeasti havaitaan ihmiset Kreikassa lähinnä uskonnollisista syistä ja myös joidenkin terveydellisistä syistä. Koska lähtölaskennan festivaali alkaa, taloja siivotaan ja evästeet tehdään. Hunaja evästeet vain tehdä jouluksi taas sokeri karkkeja tarjoillaan uudenvuodenpäivänä. Lue lisää.

Kreikan Joulu Tulli

St. Nicholas ja Legend
Kun ajattelee joulun Kreikassa, kukaan ajattele jakson Pyhän Nikolauksen joka pidettiin “pyhimys merimiesten. Se on niin, koska uskottiin, että hän pelasti miehet hukkumassa mereen ja itse asiassa piti taistella myrskyjen ja vuoroveden tehdä niin. Nykyään löytyy Pyhän Nikolauksen kuvaketta aluksia matkustaa halki satamaan Kreikassa.

Kaupunginjohtajien ja joulukuusia
Joulu Kreikassa enää laiminlyöty, koska ihmiset vaalia juhla festivaali. Yksi löytyy valoja ja joulukuusia sisustettu suurten kaupunkien. Ateena on elvyttänyt joulun henki ja se vietetään ennakointi. Rohkea kaupunginjohtaja, pormestari Dimitris Avramopouloshas Lisäväriä festivaalin pystyttäminen suurin joulukuusi Euroopassa.

Juhlaa aisteille
Keskusta suurin vetovoima joulu on kohtuuton juhla josta nauttivat niin lapset kuin vanhimmat. Juhla todettuaan neljäkymmentä päivän nopeasti tekee siitä vielä enemmän. Leipää Kristuksen leipää tunnetaan Christopsomo löytyvät taulukoista kaiverrettu tavalla, joka osoittaa perheen miehityksen. Pääruokana on paistettua lammasta ja porsasta tehty uunissa tai avolouhoksen tulen paikkoja.

Joulukuusi
Joulukuusi ei ollut yleinen näky Kreikan kodeissa kuukauden aikana joulukuussa. Kuitenkin nyt, se on saavuttanut suosiota, ja sen odotetaan pysyä suosittu tulevina vuosina. Kun lomakauden alkua, se on melko yleinen löytää oksa basilikaa, joka on kääritty puinen risti roikkuu reunan matala kulho. Perheenjäsen tai yleensä äiti talo täyttää vesi kulhoon pitää basilika elossa ja laskut risti ja basilika pyhässä vedessä, jossa hän sprinkles päivittäin jokaisessa huoneessa. Tämä on uskomus, jonka jälkeen ajaa pahat henget pois.

Lahjat Galore
Lahjat vaihdetaan vasta tammikuun ensimmäisenä päivänä. Tämä päivä on merkitty Pyhän Vasilin päivä, jolloin kaikki lasit kuljettavat vettä talon täytetään uudelleen “St. Vasilin Water “. Tämä käytäntö suoritetaan tarkasti ja on myös mukana tarjontaamme “Najadit”, henki jouset ja suihkulähteitä.

Lapset ja Carols
Kun verrataan länsimaisen kulttuurin, on olemassa tiettyjä yhtäläisyyksiä, jotka ovat huomanneet. Lapset, jotka asuvat kylissä matkustaa talosta taloon laulaen kalanda, joka on yhtä hyvä kuin laulamalla joululauluja. Ne tarjoavat hyviä toiveita vastaavaan perheeseen ja ovat tinkling ääniä metallin kolmiot ja saven rummut mukana heidän kappaleitaan. Ihmiset yleensä antaa heille makeisia, kuivattuja viikunoita tai kolikoita vastineeksi kappaleita aurinko

Christmas Love Poems
Joulu Door koristelu
Christmas Kaakkois-Euroopassa
Christmas Slovakiassa
Kotitekoinen Joulun Kranssit
Vocal Joululaulut
Christmas Cruise lomat
Koskaan Sulata Lumiukko Centerpiece
Moment of Nativity
Origami Joulukoristeet
Irish Christmas Songs

Leave a Reply