Joulu Lawn koristelu

Olet ehkä sisustettu kodin kaikkein taiteellinen tavalla, mutta kun se tulee nurmikon koristeluun, olet varmasti tuntea painetta. Tämä johtuu siitä tiedät nurmikon nähdään ja kommentoi paitsi kutsutuille mutta lähes kaikki, jotka kulkee kotiisi. Lisäksi nurmikko on kodin koko ja on heijastusta sisustamiseen sekä. Nurmikko sisustus voi osoittautua ikävä teitä, koska se on verrattain enemmän tilaa kuin kotona ja myös avoin tila. Mutta sinun tulee äärimmäisen riemuissaan nähdä lopputuloksen ja löytää se vaivan arvoista kovaa työtä. Voit auttaa sinua nurmikon koristeluun, esittelemme teille muutamia vinkkejä, jotka ovat hyödyllisiä sinulle.

Vinkkejä Sisustus nurmikon jouluksi

Valaistus
Valaistus on kätevin ja vaikuttava tapa koristamaan nurmikon. Käytä jouset pieniä riisin sipulit koristavat pensasaitojen ja pensaiden nurmikko. Voit järjestää valoja pyöreä muoti ympäri pieniä pensaita omassa puutarhassa. Voit tehdä valinnan välillä vilkkuu ja ei-vilkkuvat valot sekä mono-ja monivärisiä valoja. Isoille puille käyttää suurempaa LED valaisimet joka siroaa eri väriä. Voit myös mennä häikäisevät ulkona valot sisustaa nurmikon. Punaiset rusetit näyttää houkuttelevan paljaalla oksat. Laita hopea tai kulta köynnöksiä nastoitettu valot on tehokeinona. Voit järjestää merkkijono ulkona valot reunoille jalkakäytävät. Jos et voi käyttää hieman enemmän, voit mennä liikkeen valot, jotka ovat erittäin vaikuttavia.

Kumivene
Voit käyttää joulun pomppulinnan sisustaa nurmikon. Nämä kumiveneet tulevat eri joulun klassikko lukuja kuten joulupukki, porot, tontut, lumi maapalloa, lumiukko, Pähkinänsärkijä nukkeja, ja monet muut. Koska nämä pidetään kodin ulkopuolella, nailon pomppulinnat ovat edullisia, koska nämä ovat vastustuskykyisiä äärimmäisissä lämpötiloissa. Jopa suosittu sarjakuvahahmoja kuten Mikki Hiiri, Frosty ja Charlie Brown, Aku Ankka jne. muodostavat myös ihana joulun nurmikon koriste kohteita.

Koriste-esineet
Saat pieniä patsaita joulun luvut laajasti saatavilla myymälä. Hanki joitakin niistä ja sijoittaa nurmikkoa. Saat myös kehystetty esityksiä useiden joulun kulissien liikkeen tuikkivat valot kuten Santa ratsastus hänen reki, hilpeä lumiukko ja muita. Voit koristella nurmikon muoviset ja puiset lukuja, kuten enkelit, poro jne. Huolehdi, että et kamaa enemmän näitä patsaita nurmikko, joka tekee koko nurmikko näyttää yli-täytettyjä ja sotkuinen.

Lawn Sisustus ohjeet

Joulukuusenkoristeet
Legend Of Baboushka
Kirje Santa
Joulu Englannissa
Top Ten Joulun elokuvat
Outdoor joulukoristeita
Keinotekoinen Joulu Kranssit
Joulu Ikkunareunustusten
Kids Christmas Poems
Exterior joulukoristeita
Christian Christmas Quotes

Leave a Reply