Joulu Meksikossa

Joulu Meksikossa on uskonnollinen pohjavire, varsinkin uskonnolliset kodeissa ja maaseudulla. Ensimmäinen asia tietää joulujuhla Meksikossa on, että jokainen ottaa kahden viime viikon pois joulukuussa-Juhlatuulella, viettää enemmän aikaa perheen kanssa, vierailevat vanhoja ystäviä ja saada uusia ystäviä. Joulujuhlissa Meksikossa alusta 16. joulukuuta kanssa Las Posadas eli kynttilän valossa kulkueita ja monet vilkas puolueiden yhdeksän peräkkäistä päivää. Tulossa kaupungeissa, jopa viikkoja ennen joulua, kojuista ja Puestos on perustettu vuonna aukioilla ja ihmiset matkustaa laajalti päästä näille markkinoille. Nämä Puestos on kaikenlaisia ​​käsitöitä, elintarvikkeita, kuten banaaneja, juustoa, pähkinöitä, keksejä sekä kukkia, kuten orkideoita ja joulutähdet. Koko Meksiko endears juhlava tunnelma ja värikkäitä valoja näkyy kaikkialla. Tämän lisäksi, lippu nostetaan ja lasketaan seremonia, joka on ominaista Holidays, on myös havaittu huolellisuutta.

Eläköön Las Posadas
Meksiko alkaa juhlia Las Posadas. Kylissä ja kaupungeissa, nuoriso uudelleen säätää Quest Joosefin ja Marian jättämiseksi Betlehemissä. Kulkue näkee ihmiset aloittamisesta roolin Neitsyt Marian, St. Joseph, enkelit, kolme kuningasta ja paimenet. Kulkue pysähtyy tietyissä paikoissa laulaa perinteisiä lauluja yhdessä Pyhän perheen pyytäen turvaan. Niiden kolmannella pysäkillä, kun he ovat tervetulleita majataloon pakenemaan, lapset sanovat rukoukset kiitokset ja nauttia puolue ruokaa, pelejä ja ilotulitus.

Lopullinen Posada Jouluaattona
Posada puolue järjestetään joka yö jokainen talo. Lopullisen Posada jouluaattona, seimi, sekä luvut paimenia, on laittaa päälle aluksella. Kun Posada talo löytyy, Jeesus-vauva laitetaan kaukalo, jonka jälkeen perheet mennä keskiyön jumalanpalvelus. Ilotulitus seurata kirkon palvelun alku joulun.

Story Of Joulutähti kukka
Joulutähti kukkia, joiden alkuperä Meksikossa, käytetään laajasti joulujuhlissa täällä. Legenda kertoo, että pieni poika nimeltään Pablo käveli pyhäkössä kotikylässään nähdä Jeesus-lapsen ja ei ollut mitään tarjottavaa lapselle. Nähtyäni vihertävä oksat, jotka kasvoivat kaikkialla, hän keräsi ne ja pani ne manter vaikka muut lapset kiusasivat häntä. Mutta yllätys toisten puna-muotoinen kukkia ilmestyi pian kussakin haarassa. Siten, kukka Joulutähti todettiin.

Breaking Pinata
Joulupäivänä, silmät lapset vuorotellen rikkoa Pinata, joka kääntyy lopussa köyden. Pinata on pallo on valmistettu savesta ja on täynnä makeisia. Kun Pinata on rikki, makeisten kaada se ja lisää entisestään iloksi lapsia.

Syöminen “Roscan de Reyes”
Lapset saavat lahjoja 6. tammikuuta eli juhla loppiainen, kun lahjoja annetaan Three Kings. Se on perinne syödä kakku loppiaisena kutsutaan Roscan de Reyes “jossa pieni luku vauva Jeesus on piilotettu. Henkilö saa vauvan Jeesus nakki pidetään kummina Jeesuksen kyseisen vuoden.

Candelaria merkitsee loppua
Candelaria, joka on 2. helmikuuta, merkitsee loppua joulujuhlissa Meksikossa. Uskotaan, että tänä päivänä, Jeesus vietiin temppeliin niin vauva ja oli virallisesti nimetty uudelleen. Meksikolaiset harjoittaa osapuolten Candelaria.

Joka joulu perinne Meksikossa on uskonnollinen pohjavire ja meksikolaisia ​​juhlia kaikkia perinteitä lähes puolentoista kuukauden sellainen ponnekkaasti, että on välittömästi houkutteleva ja erittäin tarttuva.

Joulu Itävallassa
Joulun kukka centerpieces
Joulu koristeet
Runoja Real Meaning Of Christmas
Exterior joulukoristeita
Moment of Nativity
Home Alone
Christmas Poems For My Lover
Joulu Door koristelu
Yule Log Taikausko
Christmas Skandinaviassa

Leave a Reply