Joulu Portugalissa

Ei ole väliä missä olet, joulu on aika juhlan ja jokainen maa on ainutlaatuinen tapa edetä siitä, Portugali ei ole eroa. Koska katolinen hallitseva maa, ei ole ihme, että joulu on suurin festivaali maassa. Sisustus, lahjat, juhla, massa, mikä liittyy joulua vietetään hauskaa ja intohimo. Ihmiset, erityisesti lapset, ovat eniten innoissaan toivottaa joulua ja seurannut juhlat. He sisustaa kotinsa suloinen ideoita juhlia syntymän Jumalan poika. Vaikka lävistyksiä kylmä, ihmiset tekevät kaikkensa, että on mahdollista tehdä joka hetki tämän festivaalin iloinen ja mieleenpainuva. Tulliviranomaiset ovat sellaiset, että jokainen on riemukas tunnelma sovelias tilaisuus. On jotain erikoista joulujuhla Portugalissa, etenkin perinteisten elintarvikkeiden tarjoillaan juhliin. Lue tietää enemmän siitä, miten joulua vietetään Portugalissa.

Joulun perinteet Portugalissa

Joulu Creche
Making jouluseimi on merkittävä joulun perinne Portugalissa. Jouluseimi on kohtaus kuvaa Jeesuksen Kristuksen syntymää vakaaseen Betlehemissä. Jotkut näyttää kolme päähenkilöä, eli Joosef, Marian ja Jeesus-lapsen, kun taas toiset luoda monimutkaisia ​​kohtaus muiden hahmojen kanssa, kuten kolme viisasta miestä, paimenet, lampaat, enkelit ja kauniita maisemia jäljennöksiä kukkuloille ja joen.

Joulukoristeet
Joulun aikaan, koko maa Dons joulutunnelmiin, jossa katuja ja taloja sisustettu ylellisesti. Tänä aikana on erityinen perinne pitää lokia tammi tunnetaan CEPO de Natal (Christmas log) on ​​paahtava tulisija.

Joululahjat
Kuten missä tahansa muussa maassa, joulu Portugalissa riippuu myös rituaali lahja-antavat, tärkein osa juhlallisuuksiin. Tämä tehdään jatkaa perinnettä kolmen viisaan miehen, joka toi lahjoja Jeesus-lasta. Mielenkiintoista, tämä lahja-antavat perinne suoritetaan erityisellä tavalla. On loppiainen Eve eli 5. tammikuuta, lapset täyttää kenkänsä oljilla ja porkkanat houkutella hevosia kolmen viisaiden, jotka he uskovat, on paljon lahjoja heidän kanssaan. Seuraavana aamuna, innokkaasti, he keräävät lahjoja, jotka koostuvat yleensä makeisia, hedelmiä, makeita leipiä ja muita herkkuja.

Joulujuhlaa
Joulujuhlaa, tunnetaan Consoda, tapahtuu aamulla. Yksi asia mikä on erikoista tämä juhla on lisäpaikkaa lähti “alminhas penar” (kuolleiden sielut). Jotkut myös jättää murusia kuolleena tulisija. Tämä on laajennus antiikin perinteitä tarjoamalla siemeniä sielut, niin että ne, vastineeksi antaa yltäkylläinen sato ja vaurautta.

Joulumessussa
Midnight Mass tai Missa Do Galo on tärkeä uskonnollinen tapahtuma jouluaattona, jossa koko perhe osallistuu aktiivisesti. Tätä seuraa suuren aterian kutsutaan Ceia de Natal. Perinteinen juhla koostuu turskan kala perunoita ja kaali. Perinteisiä jälkiruokia kuten Filhos-tehty kurpitsan-ja Alteria (kakkuja) on myös tarjolla. Bolo Rei on perinteinen jälkiruoka, kohokohta, joka on kaksi yllätyksiä piilotettu sen. Yksi on lahja ja toinen on papu. Henkilö saa papu on ostaa Bolo Rei tulevana vuonna.

Joulupäivä
Joulupäivä on yleensä vietetään laulamalla joululauluja nimeltään Janeiras ja tämä yleensä jatkuu kunnes Tammikuu 6th, joka pidetään loppuun festivaali kauden. Tänä päivänä, kehittää lounas on täynnä täytetty kalkkuna ja perinteisiä jälkiruokia. Ihmiset nauttivat perinteisiä juomia kuten Porto viiniä ja syödä azevias ja felhozes.

Joulu on tärkeä juhla Portugalissa, jossa enemmistö väestöstä on kristittyjä. Ihmiset juhlivat syntymäpäivää Herransa kappaleilla ja hyvää ruokaa. Carols ja joulutervehdykset täytä tunnelmaa liikearvon ja autuutta.

Joulun Häälahjaksi
Kengät Taikausko
Joulupukin tontut
Christmas Rock Songs
Christmas In Netherland
Lapset Joulu Quotes
Vintage Joulukoristeet
Joulu Door koristelu
Kid Joululaulut
Joulukoristeet 2012
Sisustus joulun Seppeleet

Leave a Reply