Joulu Ranskassa

Ranskassa lapset jättävät kenkänsä takan päälle jouluaattona jotta Pere Noel voi täyttää niitä lahjoja ja jouluaamuna, he yleensä makeisia, hedelmiä, pähkinöitä ja pieniä leluja ne ripustaa puuhun. Nuket ja näytelmiä käydään katedraali neliöt uudelleen säätää Kristuksen syntymä näytelmiä. Lähes kaikki ranskalaiset asunnot sisustaa kotinsa jouluna kanssa Nativity kohtauksen tai päiväkoti juurikaan savi lukuja kutsutaan santons “tai” pikku pyhimykset “jotka ovat edelleen valmistettu muotit, jotka ovat kulkeneet lähtien 17th century. Luvut paikallisten merkkihenkilöiden lisätään usein nämä seimet yhdessä Pyhän perheen, paimenet ja tietäjät. Yksi voi ostaa nämä luvut vuosittain joulun messut järjestetään Marseillen ja Aix.

Käyttö Yule log on yhä vähemmän ja vähemmän, kun joulukuusi ei koskaan tullut suosittua Ranskassa. On kuitenkin perinteinen Yule log-muotoinen kakku nimeltään Buche de Noël, merkitys ‘Christmas Log. ” Tärkein joulujuhlaa on melko suuri ja se tunnetaan nimellä “Le Reveillon”, toimi hyvin myöhään illallinen järjestettiin puolenyön jälkeen massa jouluaattona. Eri alueilla on erilaiset valikot. Goose on toiminut pääruokana Alsace taas Turkissa kastanjoita tarjoillaan Burgundy. Pariisilaiset rakastavat ostereita ja taputtele de foie gras. Muita ruokia, jotka voidaan sisällyttää siipikarjaa, kinkkua, salaatteja, kakkuja, hedelmiä ja viiniä. Etelä Ranskassa ihmiset polttavat Yule logs jatkuvasti jouluaattona uudenvuodenpäivä ja kerran osa tätä log käytettiin tekemään wedge auran kuin onnea enteenä ja runsaasti satoa tulevana vuonna.

Ranskan perheitä myös leipoa Three Kings Cake papu piilotettu sen loppiaisena. Onnekas ihminen löytää papu heidän viipale kruunataan kuningas tai kuningatar, päivän. Lapset etsivät Kings ja tarjota heille lahjoja heinää kamelit. Viime yönä loma juhlittiin Feast of Fools ja vasta sen jälkeen Herra huonon hallinnon voisi luopua hänen kruununsa. On perhejuhliin lomakauden aikana. Kirkot ja katedraalit on sisustettu kauniisti ja joululauluja lauletaan ja kirkonkellojen ovat soittaneet. Jälkeen illallinen, perhevapaita tulta ja ruokaa ja juomaa pöydällä Neitsyt Marian. Pohjois-Ranskassa, lapset saavat lahjoja Pyhän Nikolauksen päivän sijasta joulupäivä kun aikuiset osake lahjoja uudenvuodenpäivänä.

Cute Christmas SMS
Joulun runo Wife
Saksan Joululaulut
Joulukuusen valot
Lyhyt Christmas Quotes
Christmas Romaniassa
Naughty Christmas Poems
Joulutervehdys Runot
Romanttinen Joulu Elokuvat
Joululahjat 2012
Joulu Seppele Kunniamerkit

Leave a Reply