Joulu Ruotsissa

Ruotsissa joulu alkaa Saint Lucia seremonia 13. joulukuuta. Lucia oli kristitty neitsyt, joka uhrasi itsensä hänen harras uskonsa kristinuskon 4. luvulla Syracuse. Seremonia järjestetään hänen kunniakseen ja on melko hiljattain, ja liittyy usein perinteinen kiitospäivän paluuta varten aurinkoa. Tänä päivänä, nuorin tytär kunkin perheen laittaa valkoinen kaapu, jossa on punainen puitteen ennen aamunkoittoa ja kuluu kruunu ikivihreitä korkeine-kynttilöitä liitteenä. Sitten hän herää hänen vanhempansa mukana muiden lasten ja seurasi tähti poikien pitkiä valkoisia paitoja, totesi hattuja ja kuljettaa tähti wands, ja palvelee niitä kahvia ja Lucia pullia.

Samanlaisia ​​Skandinaviaan, ruotsalaisille liikkuvat kulkue kirkkoon kynttilöitä kädessä. Kotona äidit sytyttää kynttilät jouluaattona. Joulukuuset perustetaan Ruotsiin kaksi päivää ennen joulua, ja ne on sisustettu kynttilät, omenat, olki koriste Ruotsin liput ja pienet menninkäiset yllään punainen tupsullinen korkit. Joulun koristeita ovat punaisia ​​tulppaaneja, Pepparkakor tai sydän-tähti ja vuohi-muotoinen piparkakku keksi. Jouluaatto on tunnettu Julafton ruotsiksi. Perinteinen Jouluaaton illallinen sisältyy pitopöytä tai buffet voidaan järjestää myös featuring Julskinka tai jouluna kinkkua, suolakurkkua sikojen jalat, lutfisk tai kuivattu turska ja erilaisia ​​makeisia.

Suosittu joulun perinne on palvella Risgryngrot erityistä riisi puuroa piilotettu manteli. Jokainen joka löytää mantelin hänen kulho uskotaan naimisiin ensi vuonna. Kun juhla jouluaattona illallinen, ystävä tai perheenjäsen pukeutuu tomte tai joulun gnome joka uskotaan elää lattialaudat talon tai navetan ja käyttää ratsastaa olki vuohi tunnetaan Julbok. Tomte kuluu valkoinen parta ja punainen viitta ja kantaa säkki lahjoja siihen. Hän antaa ulos lahjoja ja lahjoja, johon usein liittyy hauska riimejä, vihjaten pakkauksen sisältö. Aiemmin se oli Julbok jotka jakoivat lahjoja ja sitten tomte tai Santa Claus tuli sisään Tänään tomte ja Julbok enää liitetty yhteen, vaikka vähän tonttu tunnetaan Jultomten, auttaa Joulupukki antaa lahjoja hyvää lapsille Ruotsissa. Moderni amerikkalainen luku nopeasti kiinni Ruotsissa ja tomte menettää hänen alkuperäistä identiteettiä.

Famous Christmas Poems
Keinotekoiset joulukuuset
Meksikon joulukoristeet
Garland vinkkejä
Legend of Evergreen Trees
Joulun Etelä-Aasiassa
Kissing Under Misteli
Legend of Christmas Spider
Christmas Tree Teemat
Joulu Wedding Kunniamerkit
Christmas Tree Decoration

Leave a Reply