Joulu Seppele Historia

Ensimmäinen merkki Joulu on roikkuu joulun seppele päässä etuovelta talon. Seppele on järjestely kukkia, lehtiä, hedelmiä ja muutama muu mallikas materiaaleja koottu näyttämään rengas. Saatavilla eri muotoja, seppeleet toimii tärkeänä osana joulukoristeet. Yhteisiä paikkoja ripustaa seppeleitä ovat ovet, seinät ja yli takat. Perinteisesti ikivihreä oksat käytetään tekemään seppeleitä. Kuitenkin näinä päivinä, seppeleet ovat myös saatavilla synteettisiä aineita, jotka on paljon pidempi säilyvyysaika. Ihmiset ottaa paljon tuskaa tekemään seppeleitä näyttää erilaiselta kuin muut ihmiset. Kuitenkin useimmat heistä eivät ole koskaan vaivautuneet selvittämään historiaa ja alkuperä joulun seppele. Jos olet yksi harvoista ihmisistä, jotka ovat kiinnostuneita tietämään joulun seppele historiaa kuin roikkuu seppeleen, tämä on oikea artikkeli sinulle. Lue tietää joulun seppele alkuperästä.

Alkuperä joulun seppeleen juontaa juurensa antiikin aikoina Persian valtakunnan. Tuona aikana, seppeleet uskottiin olevan symboli merkitys sekä menestystä. Ne olivat kooltaan paljon pienempiä kuin nykyiset ja jotka tunnetaan nimellä “diadems”. Vain kuninkaallinen ja yläluokan yhteiskunnan jäseninä käyttää käyttää seppeleitä kuten hikinauhat, joskus yhdessä jalokiviä. Uskotaan, että muiden kulttuurien tuli kiehtoi tämän perinteen yllään seppeleitä ja antoi heidät niiden kulttuureista. Jossain 776 eKr., kreikkalaiset alkoivat Seppeleiden tehty Laurel päät urheilijat, jotka tulivat ensin olympialaisiin. Hyvin pian tärkeä sotilaallinen ja poliittinen johto Rooman valtakunta alkoi yllään seppeleitä. Yksi suosittu esimerkki antiikin Rooman Julius Caesar, joka käyttää käyttää seppeleen hänen päänsä, kuten kruunu kuningas.

Siirtyminen seppeleet peräisin päähineet seinään / ovi koristelu ei tiedetä paljon tarkkuudella. Kuitenkin uskotaan, että kun urheilija päätti pelastaa päähineet kuin muistoksi hänen / hänen voittonsa ja sen jälkeen alkoi perinne käyttää seppeleitä kuin joulun ovi / seinäkoriste. Perinne käyttää ikivihreä oksat niin materiaali seppeleet vaikuttaa Egyptin, Kiinan ja heprean kulttuureista, jotka uskoivat ikivihreä oksat ovat symboli ikuisen elämän. Kun Jeesuksen Kristuksen syntymää, Advent seppele tuli suosittu joulun perinne. Kanssa ajan kulumisen, custom joulun seppele tuli tärkeä perinne laajalti seurasi ihmisiä eri puolilla maailmaa.

Joulu toivoo Työkaverit
Kynttilä & Cranberries Centerpiece
Christmas In Canada
Joulu leluja lapsille
Top 10 Joululaulut
Rustic joulukoristeet
Joulu Raamatun Quotes
Kotitekoinen Joulun koristeet
Legend Of Robin
Katolinen Christmas Prayers
Joulun kukka centerpieces

Leave a Reply