Joulu Seppele Kunniamerkit

Yksi parhaista tavoista näyttää joulun henki on hirttämällä joulua seppeleen ovellesi. Tänä vuonna, miksi et osta mukava tuoretta joulua seppele sinun ovelle ja koristele se itse. Ei vain tämä auttaa sinua saamaan täysin mukana festivaalin, mutta myös erottaa oman seppeleen kuin naapurit. Sisustus Joulu seppele ei ole ollenkaan vaikeaa. Jos olet täysin Clueless joulua seppele koristeet, tutustu ajatuksia, jotka on mainittu alla.

Pienet Koristeet
Ota muutama pieni koriste kuten kristallipalloja, tähdet, rusetteja jne ja koristella sinulle joulun seppele heidän kanssaan. Kaikki nämä koristeet ovat helposti saatavilla markkinoilla ja eivät ole edes kovin kalliita.

Muokkaa Seppele
Voit muokata joulun seppele kirjoittamalla iskulauseet, kuten “Tervetuloa Williamsin” tai “Williams Wish You A Merry Christmas”, siitä koristeet, että olet koristelu seppeleen.

Pähkinänsärkijä
Jos olet yksi niistä, jotka ovat rakastuneet Pähkinänsärkijä baletti, sitten, Pähkinänsärkijä koriste joulun seppele on paras sinulle. Löydät pieniä pähkinänsärkijä koriste koristella seppeleen ja voi alkuun ne pois keula alareunassa.

Santa Koristeet
Santa koristeet kuten pienet joulupukki tai poro tai lumiukko voidaan käyttää koristamaan joulua seppele. Iso punainen keula on oltava täydentävät ilmeen.

Keula
Tee jouset kaikenkokoiset avulla värikkäitä nauhoja. Täydellinen kumartaa, sinun pitäisi hyödyntää nauhoja, jotka ovat atleast tuuman ja puoli paksuus. Jopa Samettinauhat voidaan tehdä rusetteja. Voit lisätä joitakin kiiltoa kumartaa avulla kimallus.

Gingerbread Koristeet
Gingerbread koristeet, kuten piparkakut miehiä, piparkakku sydämiä ja piparkakku tähdet, ovat yksi suosituimmista joulun seppele koristeet. Riippumatta koristeet leipoa, varmista tehdä reikiä yläosassa. Nyt, kulkevat nauhat näiden reikien läpi ja sitoa ne seppeleen.

Joulu Runot Vanhemmille
Italian Joululaulut
Christmas Bulgariassa
Kotitekoinen Joulun koristeet
Maa Joululaulut
Kotitekoinen Christmas Tree Decoration
Romanttinen Christmas Poems
Joulukuusen valot
Joulu Candy Cane lautasliina renkaat
Loma nosegays
Joulu Raamatun Quotes

Leave a Reply