Joulu Sveitsissä

On hieman vaihtelua joulujuhlissa Sveitsissä verrattuna juhlava tapoja ja perinteitä muiden maiden, kuten Amerikan ja Länsi-Euroopan maissa. Tämä johtuu Sveitsi koostuu neljästä eri kieli maakunnissa myös Ranskan, Saksan, Italian ja Roman, ja kukin ryhmä on suuri vaikutus siihen, miten joulua vietetään. Juhla alkaa Adventti, joka on neljäntenä sunnuntaina ennen jouluaattoa. Alkuvuodesta 19th century, vanhemmat opettivat lapsille kuinka odottaa kärsivällisesti, jos he haluavat saada ihana lahja. Sanotaan, että myöhemmin, Advent Calendar tehtiin tätä tarkoitusta varten, tämä kalenteri on 24 pientä läpät aukko kuvia joulun kohtauksen. Tuosta ajasta lähtien nämä kalenterit on tullut erittäin tärkeä osa Sveitsin joulun usko yhdessä adventin seppele, joka sisältää neljä kynttilää, joista jokainen palaa myöhemmin sunnuntaisin. Lue artikkeli tietää enemmän tapoja ja perinteitä liittyy joulujuhlissa Sveitsissä.

Swiss Joulu Tulli
Sveitsissä, joulujuhlaa, tunnetaan jouluaattona tapahtuma, pidetään 24. joulukuuta. Tässä yhteydessä ihmiset kohtelevat itseään äveriäs, herkullinen ja herkullinen illallinen. Jälkeen illallinen, he laulavat lauluja ja virsiä, tanssi ympäri joulukuusi ja vaihtaa lahjoja. Jotkut myös lausua luvut Pyhän Raamatun liittyvät Jeesuksen Kristuksen syntymää. Yhdessä tämän, useimmat Sveitsin perheet käyvät kirkossa osallistua Midnight Mass ja kun palvelu on ohi, jakaa kuumaa kaakaota ja erityinen kotitekoinen munkkeja kutsutaan ringli “.

Joulun perinteet Sveitsissä
Iloisuutta ja riemua joulun alku, “Pursuit of Saint Nicholas ‘, in Klausjagen Sveitsissä. 5. joulukuuta, muistojuhla alkaa kylässä Kussnacht, lähellä Lake Lucerne, jossa ihmiset käyttävät suuria piispojen “hattu, joka on noin kuusi metriä pitkä pahvista ja koristeltu pitsi malleja. Yhdessä tämän, raskas kellot kuljetetaan miehiä, jotka soivat aina myös sarvet ja puhallinorkesterit käytetään joka tuo enemmän iloa festivaalin. Klo käynnistys muistojuhla, on piiska keksejä joka julistaa alussa kulkue kanssa halkeilua ruoskat.

“Christkind” tai “Le petit Jeesuksen edustaa lapsen Kristus on pukeutunut valkoisiin vaatteisiin, on koristeltu enkelin kaltainen siivet ja Bejeweled upealla kruunu tilalla maaginen keppi. Mukaan antiikin vakaumukseen, sanotaan, että tämä pieni poika merkitsee lapsen Jeesus Kristus. Lisäksi ihmiset kertovat pieniä lapsia, että “Christkind” tuo lahjat ja joulukuusi heille aattona joulun, ei joulupukki. Lapset eivät saa nähdä joulukuusi ennen juhla. Edessä koristanut joulukuusi, päiväkoti puusta tai keramiikkaa, jossa paimenet, lampaat, enkelit, lehmä, aasi ja itämaan tietäjät sijoitetaan. Se symboloi Jeesuksen syntymästä seimessä Betlehemissä.

Keski kantoneissa, Santa Claus pelaa hyvin pieni rooli. Sveitsin saksalainen osa maasta, hän on kuuluisa “Samichlaus”, joka pitää mandariini appelsiinit, evästeet, pähkinät ja muut lahjat kengät tai sukat. Samichlaus tulee yhdessä Schmutzli, tumma-verhottu avustaja joka harjoittaa laukku täynnä lahjoja. Myös joissakin osissa maata, nainen nimeltään Befana roolissa Joulupukin lukien italiankieliset Etelä kantonin Ticino ja Chauche-Vieille ja ranskankielisen Länsi Sveitsi. Aattona 5. ja 6. joulukuuta lasten roikkua up sukat saada ihana lahjoja.

Ranskan Joululaulut
Joulu Australiassa
Good Deed Kalenteri ja lehdessä Santa
Classic Christmas Songs
Ainutlaatuinen Joulukoristeet
Yule Log Taikausko
Beaded joulukoristeet
Santa asuu Lapissa!
Top 10 Joulu Lelut
Jouluaatto Elokuvat
Joulu Funny Runot

Leave a Reply