Joulu Tanskassa

Joulu Tanskassa ilmentää iloa ja innostusta maksimi. Joulukuussa lähestymistapoja, jokainen talo ja katu on valaistu värikkäitä valoja, niin paljon, että se neutraloi vaikutuksen tylsä ​​talvi. Useimmat tanskalaiset uskovat, että joulu on noin joululauluja ja kappaleita, aromi kuusen, appelsiinit ja vastaleivottuja evästeet. Yksi kaupungin vanhimmista perinteitä on koristeltu tuhansia kynttilöitä luomaan ilmapiirin lämpöä, yhdessäoloa, rentoutumista ja rakkautta. Yleensä jokaisessa kaupassa ja katu on taidokkaasti koristeltu vihreä, punainen tai valkoinen paperi sydämiä, koska tämä on tanskalainen merkki jouluna. Jälleen jopa taloja ja ruokapöydässä on koristeltu valoilla ja sydämet. Joulu evästeet ja pallot taikina tehdään sekä lapsille että aikuisille. Lue oppia lisää tapoja ja perinteitä joulun Tanskassa.

Tanskan Joulu Tulli

Adventti
Tanskassa joulu alkaa Advent tai “tulossa”. Kirkkojen juhlia tätä päivää erityisiä palveluja; tiettyjen perheiden tehdä seppeleet ikivihreä oksilla ja ympäröi neljä pitkää punaista ja valkoista kynttilää. Tämä on ripustettu yli ruokapöytä, osana perinnettä.

Eläköön Pikkujoulu
23 joulukuu on kansan keskuudessa tunnetaan nimellä “Lille Juleaften ‘tai’ Little Christmas Eve”, Tanskassa. Tänä päivänä, perheet ja ystävät kokoontuvat yhteen ja mehua kuumaa Glögi tai glögi, joka on pohjimmiltaan viini, keitettiin pähkinöitä, rusinoita ja mausteet. Toisaalta, lapset nauttivat munkkeja kanssa pölysokeri ja hilloja. Lahjat vaihdetaan tämän juhlapäivänä.

Jouluaatto
Eniten juhlava päivä Tanskan loma kalenteri on jouluaatto. Ihmiset kirkossa palvelut 4 illalla kuulla joulun tarinoita. Illallinen tarjoillaan yleensä heti auringonlaskun jälkeen.

Jouluateria
Tanskassa tämä ateria alkaa riisipuuroa sisältää yhden manteli. Ensimmäinen henkilö, joka löytää tämä kätketty mutteri palkitaan. Muita ruokia ovat hanhi, punakaali, lopen perunat, seurasi kakkuja ja leivonnaisia ​​kirsikkakastiketta.

Joulukuusi
Erittäin absurdia perinne Tanskassa on koristelu puun tietämättä lapset! Jouluaattona, täysin valaistuja puu paljastuu sukupolvelle. Perheenjäsenet kerääntyvät se laulaa virsiä ja joululauluja ylistää Herran. Yksi lapsi on valittu valita kääritty lahjoja, jotka asetetaan joulukuusi, ja toimitettava ne vastaaviin perheenjäseniin.

Joulupäivä
Joulupäivä vietetään hiljaa Tanskassa, yhtiön perheenjäsenten ja ystävien. Lounas sisältää ruokia leikkeleitä ja erilaisia ​​kaloja sekä akvaviitti aikuisille.

Holiday Cheer
Jakaminen ja huolehtiva pelaa suuri osa osalta loma cheer Tanskassa. Uskotaan, että vierailija ei saa jättää talo ilman makuista mitään ruokia valmistetaan niitä.

Tanskan Elf, Nisse
Toinen tarina Tanskan pyörii ilkikurinen Tanskan tonttu, Nisse, joka tiedetään kepposia ihmisille. Elävät maalaistalo ja yllään harmaa villa vaatteita, tämä tonttu on yleensä hyvä ihmisille, mutta pelaa käytännön vitsejä niitä jouluna. Monet ihmiset jättävät kulhoon riisipuuroa tai puuroa ulkopuolella, joten hän ei vaivaa heitä.

Joulu on yksi suosituimmista festivaaleilla Tanskassa, symboloi henkeä rakkautta ja iloa.

Christmas Snow koristelu
Jouluaatto
Outdoor joulukoristeita
Runoja Real Meaning Of Christmas
Santa Claus Taustakuva
Top Ten Joulun elokuvat
Joulu Meksikossa
Joulusukka työntölaitteet
Legend of Thunder Oak
Joulu Portugalissa
Joulu Paper Kunniamerkit

Leave a Reply