Joulu Unkarissa

Boldog Karacsonyt! Mikään ei voi olla parempi kuin haluavat Unkarin Hyvää joulua omalla kielellään. Joulu Unkarissa vietetään 25. joulukuuta ja Pyhä ilta kutsutaan Szent-este. Perinteisesti joulun Unkarissa vietetään joulukuuhun 27. päivä. Jouluaattona, unkarilaiset viettävät aikaa perheidensä kanssa ja koristele joulukuusi. Lahjat ovat hirtettiin tai sijoittaa alle joulukuusi tietämättä lasten ja antanut heille jouluaamuna lahjaksi enkeleiltä tai Baby Jesus. Joulukuusi on koristeltu käyttäen lasista koriste-tai muita brodeerattu ja perinteisiä koriste. 6. joulukuuta, lapset saavat tavata St. Nicholas, joka tunnetaan paremmin nimellä “Mikulas” Unkarissa, joka tulee säkki lahjoja heille. Unkarilaiset uskovat myös, että yhdessä Mikulas, tulee myös Devil poika, musta puku sarvet ja häntä, jolla kytkin kuivien oksien voittaa lapset, jotka ovat olleet tuhma kyseisenä vuonna. Kuulostaa pelottava, eikö? Jotkut saattavat jopa löytää se söpö tai hilpeä. Anyways, seuraavat kirjoittaa-up kertoo lisää Unkarin joulun juhla.

Joulun Tradition Unkarissa
Merkittävin tapahtuma Unkarin joulujuhla ovat Nativity näytelmiä. Aattona joulun, aikuisia tai lapsia säätää seimi yhdessä nuket, laulut ja soittimia. “Bethlehem Play” on yksi perinteisistä suosikki unkarilaiset. Joulun valmistelu Unkarissa alkaa viikkoa ennen tärkein päivä, ja jännitystä on ilmeinen päällä kasvot odottavat lapset suuri ilta. Päivällinen koostuu perinteisen kalakeitto joka normaalisti seuraa paistettua kalaa ja kuuluisa jälkiruoka pähkinä ja unikon siemenet hevosenkenkä, paikallisesti kutsutaan Beigli. Ennen keskiyön massa, perheet, ystävät ja sukulaiset kerääntyvät joulukuusi, laulaa joululauluja ja vaihtamalla lahjoja. Keskiyön massa palvelu on melko kuuluisa Unkarissa, ja se on yleinen käytäntö ihmisiä, käydä kirkossa jälkeen mutustellen heidän herkullinen jouluateria. Unkarissa, 6. joulukuuta, lapset odottavat lahjoja Mikulas jättää pois kenkänsä ja saappaat niiden näyteikkunat vain löytää ne täynnä pieniä leluja, lahjoja ja herkkuja, aamulla. Mikulas, kuten Santa tuo lahjoja mukaan hyviä tekoja tehdään lasten aikana.

Unkarin Ruoka
Jouluateria ja illallinen valmistelut alkavat viikolla on jouluaatto. Perinteinen ruoka sisältää kohteita, kuten kalakeittoa, täytetyt kaali, fish and chips ja eri liha, kuten kana, sian tai kalkkunan yhdessä joulua kakku, Beigli – pähkinä ja unikonsiemeniä jälkiruoka, inkivääri leipää evästeet ja niin edelleen. Alkoholijuomat kuten olut, viini ja likööri, aperitiivi ja digestif yhdessä eri virvoitusjuomia ovat perinteisiä suosikkeja. Jouluateria on yleensä keskittyä joulun ja sisältää lähinnä hanhipaistin, punakaali, tortes ja evästeet.

Edellä kirjoittaa ylös, jos huomaat huolella, ei vain puhua Unkarin jouluperinteitä, siinä säädetään ydin joulujuhlissa koska ne on havaittu kaikkialla maailmassa. Se on oikeastaan ​​nauru kuin mikään lahja tai herkku. Toivottavasti sinulla on hauskan joulun tänä vuonna!

Joulu Portugalissa
Christmas Eve Party
Romanttinen Christmas Kohteet
Joulu Wedding Kunniamerkit
Christmas In Netherland
Joulu lelut Teini
Joulu Tanskassa
Maa Joululaulut
Värit joulua
Joulu toivoo Työkaverit
Kotitekoinen Christmas Decoration

Leave a Reply