Joulu Wedding Music

Tule joulun aikaa ja kuulemme loma musiikkia kaikkialla, suoraan meidän naapurin talon osastojen tallentaa. Jopa Santa Claus ilmoittaa hänen saapumisen jingling ääni kelloja. Sama pätee häät. Tuskin mikään häät, jossa ei ole musiikkia ja tanssia. Joten, kun on joulun häät, merkitys musiikin tulee moninaiset. Musiikki oletetaan lisäksi värisävy tarpeita sekä tilaisuuksissa. Tyypillisessä joulun häät, tavallista musiikki ideoita ovat kauden virsiä ja joululauluja.

Tämä ei tarkoita, että sinulla on myös seurata samoja. Voit valita eri musiikkia oman joulun häät, George Michaelin romanttinen kappaleita jalka napauttamalla numerot kovakuoriaiset. Koska häät koostuu useita seremonioita, voit myös valita eri tyyppistä musiikkia eri seremonioita. Voit mennä joulun virsiä aikana rituaaleja kirkossa. Järjestäkää Choirboys avustamana pianisti, joka laulaa virsiä.

Häiden jälkeen rituaalit ovat täydellisiä, se on aika tanssia vasta vihitty pari. Sillä tanssi, voi mennä hieman pehmeä, romanttinen numeroiden klassinen Masters. Seuraavaksi tulee aika “paahto seremonia”, josta pehmeää melodiaa livenä jota orkesteri ovat parhaita. Sillä cocktail tunnissa, sinulla voi olla joitakin jalka salakuuntelu numeroita pelataan audiojärjestelmä. Voit myös joululauluja pelannut jonkin aikaa aikana häät juhlat. Kaikki sanottu ja tehty, muista, että se on teidän häät. Voit valita minkä tahansa musiikkia haluat, olla se jazz tai klassinen tai jopa pop.

Legend of Christmas Angels
Jouluaatto Rukous
Merry Christmas Wishes
Joulukoristeet
Joululoma Runot
Christmas Snow koristelu
Ranskan Joululaulut
Christmas Libanonissa
Esikoulu Joululaulut
Good Deed Kalenteri ja lehdessä Santa
Joulun kukka centerpieces

Leave a Reply