Joulukoristeet 2012

Joulu on enemmän kuin uskonnollinen ja perinteisiä elementtejä, se on juhla ihmiskunnan ja yhdessäoloa. Jokainen joulun tuo tällaisen täydellisen juhlava tunnelma, että ihmiset eri uskontojen tullut osa sitä ja saada kiireinen koristeet, valaisimet, jolloin joulukuuset jne kanssa puhkeamista adventti. On niin monia asioita – suunnittelu teema, kerätä koristeet ja täytäntöönpanovaltion asioita vastaavasti. On totta, että me kaikki innokkaasti odottaa tällä kaudella alkaa ja riemu alkaa. Kuitenkin tänä vuonna, ennen kuin aloitat vetämällä vanha decoratives siitä kaapeissa tai kiire markkinoille etsimään uusia lisävarusteita, me sinun kannattaa vilkaista uusimpia trendejä ja tarvikkeet saatavilla markkinoilla välttää viime hetken hämmennystä. Saatat aikoo kutsua ystäväsi ja perheille kotiisi ja koristelu abode mukaan uusimpia suuntauksia tekisi sinut trendikkäin isäntä kaupungissa. Joten, jatka lukemista seuraava bitti tietää uusimmat koriste suuntauksia jouluksi 2012.

Joulu Sisustus Ideat 2012
Pepperberry Seppele
Tee erilaisia ​​joulun seppele tänä vuonna Pepperberry tikkuja. Pepperberry sauvat ovat helposti saatavilla markkinoilla tai muuten saada joitakin pepperberries, aseta ne viiniköynnöksen lomakkeet ja kiinnitä liimat luoda houkutteleva seppeleitä. Nämä kirkkaan punainen pepperberries tehdä joulun seppele, joka on eri kuin perinteisiä. Voit lisätä pepperberries normaaliin green seppeleet tai laita ne vuorotellen kuvio luoda taika kontrastia.

Orange-Fruit Centerpiece
Centerpieces ovat merkittävä osa joulukoristeet. Kokeile eri Oranssi-hedelmät keskipisteenä tänä vuonna luoda innovatiivisia ja houkutteleva koristeet. Sinun ei tarvitse äärimmäisen taiteellisia taitoja tai veistämällä taidot tähän, se on niin helppoa, että jopa pienet lapset voivat tehdä teko. Ota oranssi ja laittaa yksinkertainen mutta tarttuva kuminauha ympärille. Tämä on perusta teoksessa aiot tehdä. Pierce kuori pitkin kuminauhan joidenkin terävällä esineellä ja aseta kynsi sellainen, että sen alkuunsa jää ulkopuolelle. Tee sama molemmin puolin kuminauha. Laita toinen kuminauha samalla oranssi sellainen, että se crisscrosses ensin. Tee 3-4 tällaisia ​​renkaita oranssi ja aseta se taiteellinen lasi kulho näytettäväksi.

Present Seppele
Lahjat ovat välttämättömiä joulujuhlissa. Jotkut jopa käyttävät lahjoja sisustaa puita. Mikset kokeilisi tehdä joulua seppeleen pieniä lahjoja? Olisi todella erilainen sisustus. Voit käyttää samaa lahjapaperia kaikki lahjat, niin että voit luoda yksivärisen seppele tai muuten, kääri lahjoja papereita eri värejä, jotta saat värikäs seppele. Lahjat samaa kokoa, ovat edullisia. Pieniä koruja laatikot tai astioissa jopa kokoa voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Voit joko ottaa valmiin seppeleen ja satunnaisesti liittää näitä lahjoja luoda semi-modernin ilmeen tai viettää lanka muotoinen seppele ja koristele se avokätisesti käyttämällä pieniä lahja paketteja täysin palanut modernismin ilmeen.

Lahja näyttö
Kauniisti kääritty lahjoja varastaa mielesi. He eivät vain antaa sinulle visuaalisen hoitoon, vaan myös herättävät uteliaisuutta mitä on sisällä laatikko. Kääri joitakin laatikoita, mieluiten eri kokoisia ja muotoisia käyttäen giftwraps eri värejä ja järjestää niitä yli taulukoita tai nurkissa huoneen tai vain pudottaa ne “huolellisesti huolimaton” tavalla ympäri huonetta. Sijoittaminen niille joulukuusi on myös klassinen, mutta silti muodissa vaihtoehto.

Vinkkejä joulukoristeita 2012

Funny Christmas Elokuvat
Top 10 Joululaulut
Jack Frost
Joulu pallot Bowl Centerpiece
Joulu Tanskassa
Virkkaa Joulukoristeet
Joulu Raamatun Quotes
Home Alone
Romanttinen Christmas Kohteet
Joulun Bow Kunniamerkit
Kynttilä ja vihreiden Centerpiece

Leave a Reply