Joulukortti Koristeet

Joulua! “Jo pelkkä sana tuo iloa sydämeemme. Ei ole väliä kuinka voimme pelätä kiire, pitkät joulu luettelot lahjoja ja kortteja voidaan ostaa ja antaa, kun joulupäivänä tulee, on vielä sama lämmin tunne saimme lapsina, sama lämpö joka kietoutuu meidän sydämemme ja kotimme . “, sanoo Joan Winmill Brown. Paras sisustus jouluksi on koristelu sinua hymyillen. Joulun koristeet ovat ainutlaatuisia koriste kappaletta, jotka ovat runsaasti värejä ja yksityiskohtia sisustus paljon syvyyttä siinä. Ne ovat perinteinen tapa tehdä juhlava tunnelma värikäs. Kiiltää, pallot, kellot, sormuksia, lahjoja ja herkkuja ja mitä ei! Kaikki joulukoristeita symboloivat upea yllätyksiä elämän pakattu salaa ja tuoda paljon toivoa ja toiveajattelua halujen antaen runsaan muistoja läpi vuoden. Joulukortteja tai loma-kortteja haluaa meille hyvää terveyttä ja iloitse ovat vain liian hyvä heittää ne pois. Tässä on yksi tapa käyttää niitä tekemään suuria joulukoristeita. Lue tämä artikkeli oppia tuntemaan hauskaa joulukortti koristeet.

Joulukortti Koristeet Käsityöt Ideat

Glitter Koristeet
Leikkaa alas ympyrän kortin ja tehdä reikä lohkon, liimaa lähes reunasta ja ripottele glitteriä päälle. Ripusta uusi koriste kortti seppeleitä varten kiehtova puu.

Seppele
Rakenna seppele käyttämällä levyjä leikattu kortit ympyrän booli. Liittää ne raskaat merkkijonon tarroja, varmista, että ne ovat turvallisia ja tyhjästä veneet kiinni.

Karttapallot
Nämä antenni koristeet ovat helppoja tehdä. Leikkaa kortti ohuiksi suikaleiksi noin 20 suunnilleen. Pile nauhat ja rei’ittää molemmista päistä booli reikä. Aseta paperi kiinnitin kuhunkin reikään. Taivuta paalun osaksi C muotoon ulospäin ja siirrä liuskat erilleen niin ne levittäytyivät muodostaen maapallon. String sen, ottaa koristelangoille ja kierrä sen ympärille paperin kiinnitin useita kertoja aloittaen keskeltä, sitten solmu päättyy.

Lukitus Circles
Kaksi ympyrää sopivat tiiviisti yhteen muodostaen yhden koristeen. Leikkaa kaksi levyä identtisiä kooltaan korttia käyttäen ympyrä lyönti tai piirros pyöreä esine ja leikkaamalla saksilla. Leikkaa viilto puoliväliin poikki kunkin ympyrän. Yhdessä ympyrä, booli reikä lähellä rajaa vastapäätä leikata booli reikä. Pidä levyt niin, että raot ovat vastakkain. Liukumaan raon yhden levyn koko matkan toiseen, lanka merkkijono reiän läpi, ja sotkeutua niitä. Lopuksi väriä heille joitakin loma värejä ja anna niiden kuivua, jotta voit ripustaa ne teidän joulukuusi tai ovia tai seinämaalauksia.

Pallo Koristeet
Otettava joulukortteja ja leikata 20 levyt samankokoiset ja käyttämällä kolmion mallin koosta, joka sopii tarkasti ympyrän ja merkitse reunat takapuolelta ja taittaa ne eteenpäin reunoja pitkin kolmion luoda läpät. Liimaa kaikki 60 läpät yhteen muodostaen pallo. Punch reiän päälle ja lanka lanka ripustaa. Voit käyttää liimaa-glitter kynä tehdä loma kuvioita pallo koristeena.

Kortti Hanger
Leikkaa ympyröitä loma kuvioita joulukortteja, kiinni sitä tukeva pahvi piireissä hieman suurempi kuin näissä piireissä, ja pysyä yhdessä. Levitä liimaa reunaan ympyrän, ripottele hopea tai kultainen glitter jauhetta, ja anna sen kuivua. Napauta pois ylimääräinen kimallus. Booli reikä yläosassa ja string ne teipin tai nauhan ripustaa niitä koristeena.

Joulun Yard Kunniamerkit
Joulu leluja lapsille
Muut Joulu Taikausko
Joulukortti Quotes
Kuinka tehdä joulua sukat
Jack Frost
Vintage Joulukoristeet
Joulu Sveitsissä
Christmas Carols 2012
Kirje Santa
Jouluaatto

Leave a Reply