Joululaulu

Joululaulu on lyhyt näytelmä kirjoittanut Charles Dickens. Se julkaistiin ensimmäisen kerran 19. joulukuuta 1843. Yksi suosituimmista joulun tarinoita aina, se on sittemmin mukautettu teatteri, ooppera, elokuva, radio ja televisio, lukemattomia kertoja. On seuraavat rivit, tarjoamme sinulle elokuva tiivistelmä / kirjoitus “Joululaulu”.

Tarina “Joululaulu” pyörii vanha mies, joka tunnetaan nimellä Ebenezer Scrooge, joka on äärimmäisen saituri. Hän ei usko joulun henki ja hänen ainoa huolenaihe on kertyminen vaurautta. Mikään tässä maailmassa on niin rakas hänelle rahaa. Roopen n liikekumppani, Jacob Marley, on kuollut ja tämän jouluaattona, tasan seitsemän vuotta on kulunut hänen kuolemastaan. Roope ja hänen virkailija, Bob Cratchit, työskentelevät jouluaattona myös. Scrooge veljenpoika, Fred, tulee toivottaa hänelle jouluna, mutta Roope ajaa hänet pois. Roope viimein julistaa vapaapäivän ja palaa kotiin.

Tällä hetkellä Roope astuu hänen huoneeseensa, hän näkee haamu hänen kuolleen kumppani, Jacob Marley. Jaakob varoittaa Scrooge että jos hän ei korjata hänen asenne kitsaus ja halveksunta toisia, hän joutuisi kohtalo on haamu ja kävely maan päällä, sillä sovituksen hänen väärä tapa. Haamu Jacob kertoo myös Roope että hän pian kävi kolme aaveita, jotka voivat tulla hänen viimeinen mahdollisuus päästä pois hänen julman kohtalonsa. Olettaen koko tapaus on hallusinaatio, Roope menee nukkumaan.

Puolenyön, ensimmäinen henki näkyy ennen Roope ja esittelee itsensä Ghost of Christmas Past. Hänen kanssaan, Roope matkustaa takaisin menneisyyttään ja todistajia joitakin onnellisin ja surullisin hetkiä hänen elämänsä, kuten pahoinpitelystä isänsä kuoleman sisarensa jne. nähtyään kaiken tämän, Roope tulee takaisin hänen huoneeseensa ja laskee unessa. Koska kello lyö yksi, hän on käynyt toisen hengen, Ghost of joululahjaksi. Henki vie hänet talon Bob Cratchit, joka juhlii joulua perheensä kanssa. Niukka juhlia perheen ja mahdollisuus ennenaikaiseen kuolemaan Bobin rujo poika, Tiny Tim, pehmittää Roopen sydän.

Samaan aikaan, haamu näyttää hänelle, että Fred edelleen hoivaa siinä toivossa, että setänsä sydän muuttuu yhden päivän. Ainutlaatuisella päättyy ja Roope tulee takaisin sänkyynsä. Jonkin aikaa myöhemmin hän on herännyt kolmas henki, Ghost of Christmas vielä edessä. Tämä aave on hyvin pelottavaa, ja on täysin robed musta. Tällä kertaa Roope todistajia kuoleman Tiny Tim sekä omaa yksinäistä kuolemaansa. Tämä tekee Scrooge ymmärtää, että hän voi muuttaa omaa kohtaloaan samoin kuin Tiny Tim muuttamalla hänen suhtautuminen elämään. Hän tulee takaisin hänen huoneeseensa ja vannoo muuttaa itsensä täydellisesti. Hän tulee antelias, hyväsydäminen sielun hän kerran oli, ennen kuin hänen sisarensa kuoli.

Christmas Bulgariassa
X-Mas Quotes Charity
White Christmas Lights Decor
Joulun elokuvat For Kids
Kotitekoinen Joulun Kranssit
Spirit of Christmas Quotes
Christmas Wedding Cake
Joulu SMS Ystävät
Joulujuhla Rukous
Jouluna ruokapöydässä Taikausko
Moderni Joululaulut

Leave a Reply