Joulupukin tontut

Moderni tontut löytävät alkuperä talossa tontut ja Skandinavian läsnä, koska pakana kertaa. Uskottiin, että nämä tontut vartioi kodeissa pahaa ja olivat hyväntahtoisia ja avuliaita hyville ihmisille. Kuitenkin ne voivat olla varsin ikäviä ihmisiä, jotka olivat epäkohteliaita tai että ne oli tuhma ja sitten, ne jopa kuvattu peikot ja kannibaaleja. Niinpä vuosisatoja, he olivat molemmat rakastivat ja inhosi. Vuonna 1800-luvun puolivälissä, Scandinavian kirjailijat kuten Thile, Toplius, Rydbergin muuttaneet kuvaa näiden maahiset ja tontut, jotka melkein ilkikurinen keijuja, mutta oli hyvä sydän.

Noudattaen popularisoinnin joulun, ne kuvataan todellisia ystäviä ja auttajia joulupukki tai joulupukki. Taiteilijat kuten Hansen ja Nyströmin maalattu Joulupukin tonttujen nykyisessä muodossa. Aluksi uskottiin, että Joulupukki ja hänen tontut asui Pohjoisnavalla mutta kun todettiin vuonna 1925, että Pohjoisnavalla ei ole poroja, mutta on valtava väestö porot Lapissa, Suomessa, ihmiset alkoivat uskoa, että koska porot vetää reki Santa Claus, hänen täytyy asua alueella, jossa on paljon näitä eläimiä käytettävissä. Sittemmin uskotaan, että on olemassa salainen kylä salakäytävä, jossain Lapissa, jossa Santa, hänen vaimonsa ja hänen tiiminsä tontut asuvat.

Salaisuus sen sijainti tiedetään vain joulupukki ja tontut, mutta silti ihmiset uskovat, että se on jossain Korvatunturilla vuori Savukoski Lapin läänin Suomen ja Venäjän rajalla. Jotkut ihmiset että Santa työllistää kuusi tontut, kun taas toisten mielestä hänellä on yhdeksän tonttu avustajia. Toiset ajattelevat, että on olemassa niin monta kuin 13 tontut asuvat Santa auttamaan häntä. Tontut ovat lapsia Gryla ja Leppaludi ja ovat hyvin älykkäitä. Ne auttavat Santa suunnittelu leluja ja prosessi vaatii lasten, jotka lähetetään niitä läpi etanapostilla tai sähköposteja. Suosittu Länsi nimet tontut auttaa Joulupukki ja heidän tehtävänsä ovat seuraavat:
1. Alabaster Snowball – hallintovirkamies Naughty & Nizzan luetteloon.
2. Bushy Evergreen – Inventor of magic lelu-keitin.
3. Pepper Minstix – Guardian of salaisuus, jossa joulupukin kylä sijaitsee.
4. Kivuta Upatree – vanhin ystävä Santa ja cofounder salaisen kylän Lapissa.
5. Sugarplum Mary – johtaja Sweat makupalat, hän tunnetaan myös Mary Christmas. Hän on avustaja Joulumuori ja auttaa häntä keittiöön.
6. Wunorse Openslae – Suunnittelija joulupukin reki ja vastaa sen ylläpidosta. Hän myös huolehtii porot ja uskotaan, että hänen porot saavuttaa jopa nopeammin kuin joulukuusen valot.

Antiikin folklores Islannin mainita tonttujen nimillä Askasleikir, Bjugnakraekir, Faldafeykir, Gattathefur, Giljagaur, Gluggagaegir, Ketkrokur, Kertasnikir, Pottasleikir, Skyrjarmur, Stekkjarstaur, Stufur ja Thvorusleikir. Muut nimet Joulupukin tontut, jotka löytyvät ovat Baggalutur, Bjalmans barnid, Bjalminn sjalfur, Bitahaengir, Frodusleikir, Laekjaraegir, Raudur, Redda, Sledda, Steingrimur, Syrjusleikir, Tifill ja Tutur. On 6 tammikuu tai viimeinen päivä joulun uskotaan, että tontut syttyy niiden soihtujen ja tulevat alas heidän salaisen kylästä vuoren pelata salassa kenttään ja juhlia suoritettuaan heidän joulun hankkeen.

Halvat joulukoristeet
Christmas Song
Espanjan Joululaulut
Vintage Joulukoristeet
Kotitekoinen Joulun Kranssit
Ranskan Joululaulut
Best Christmas Songs
Italian Joululaulut
Joulukoristeet 2012
Christmas Rock Songs
Joulukuusi hame

Leave a Reply