Katolinen Christmas Prayers

Joulupäivä on yksi suurimmista festivaaleista vietetään ihmisiä ympäri maailmaa. Koko kausi on täynnä valoja, ennakointi, kynttilät, lahjat ja laulu. Päivä vietetään muistoksi syntymän Jeesuksen. Paras tapa tutustua Herran kanssa on rukoksissaa. Viestintä on perusta kaikkien suhteen. Kun ryhdymme päivittäin keskustelua, se varmasti auttaa paksuuntuminen suhteissamme että yksittäiset. Toisin sanoen johtaa tyydyttävä suhde, joka elävän olennon on kommunikoida. Rukous on keino kommunikoida “luoja”. On usein sanottu, että rukoksissaa voi saavuttaa Jumalaa ja tuntea Hänet. Olipa rukous pyytää Jumalaa hyväksi tai kiittää tai ylistää Häntä suihkussa Hänen siunauksensa meille, rukoillen auttaa meitä olemaan parempi ihminen sans ego. Tässä muutamia rukouksia tarjota mukavuutta ja rauhaa tilaisuudessa.

Katolinen Prayers For Christmas
Christmas Prayer
Rakas Jeesus-lapsi
Lyhyessä ajassa
Tulette
Käymään
Ja pyhä, jumalallinen tulossa
On täynnä rauhaa, iloa ja rakkautta
Sydämemme ovat täynnä rakkautta
Jokapäiväisessä elämässä.
Rakas Jeesus auttakaa
Kaikki devotees
Ympäri maailman.
Kiitos rakas Herra.

Joulun Odotus Rukous
Hail ja siunattu olkoon tunti ja hetki
Jossa Jumalan Poika syntyi
Kaikkein puhdas Neitsyt Maria,
Keskiyöllä,
Betlehemissä
On lävistyksiä kylmä.
Sillä hetkellä suoda, pyydän sinua, Jumalani,
Kuulla rukoukseni ja antaa minun toiveeni,
Kautta ansioita Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen,
Ja hänen siunattu äiti.

Joulu Vigil Rukous
Jumala loputon ikäisiä, kaikkien Isän hyvyyden, pidämme vahtia kynnyksellä pelastuksen ja syntymän Poikasi. Me muistamme kiitollisina hänen ihmisyytensä, elämää hän jakaa ihmislapset. Voi voima hänen jumaluutensa auttaa meitä vastaamaan kutsuaan anteeksiantoa ja elämän? Pyydämme Kristuksen meidän Herramme. Aamen.

Rukous Aamiaisen jälkeen Jouluna
Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maassa rauha ihmisten tahdosta, Halleluja! Herra on hallinnut, ja hän on pukeutunut kauneutta. Kaikkivaltias Jumala, maailman Vapahtaja, joka olet ravinnut meitä taivaalliseen ruokaa, me kiitämme sinua varten lahjan tämän kehon virkistystä, jotka olemme saaneet Thy runsas armoa. Kautta Kristuksen, meidän Herramme. Aamen.

Prayer For Christmas Dawn
Kaikkivaltias Jumala ja Isä valon lapsi on syntynyt meille ja poika on meille annettu. Iankaikkinen Sana hyppäsi alas taivaasta hiljainen kellot yö, ja nyt kirkko on täynnä ihmetystä läheisyyden hänen Jumalan. Avaa sydämemme vastaanottamaan hänen elämänsä ja kasvattaa visio nousun kynnyksellä, että elämämme voi olla täynnä hänen kirkkautensa ja hänen rauha, joka elää ja hallitsee aina ja ikuisesti. Aamen

Prayer For Midnight Mass
Isä, teet tämän pyhän yön säteilee loisto Jeesuksen Kristuksen, meidän valo. Toivotamme hänet Herra, todellinen maailman valo. Tuo meille iankaikkisen ilon taivaan valtakuntaan, jossa hän elää ja hallitsee wiht sinä ja Pyhä Henki, yksi Jumala, aina ja iankaikkisesti. Aamen.

Joulu Funny Runot
White Christmas Lights Decor
Joulu puhallettava Kunniamerkit
Christmas Etelä-Amerikassa
Joulu Joulutähti centerpieces
Garland vinkkejä
Best Christmas Songs
Lapsi joulu sukat
Christmas Puolassa
Runoja Real Meaning Of Christmas
Christmas Shoes Song

Leave a Reply