Kissing Under Misteli

Perinne suudella nojalla misteli sanotaan liittyvän Kreikan festivaali Saturnalia. Käyttö misteli todettiin myös primitiivinen avioliiton riittejä, koska uskottiin, että misteli oli valta antaa hedelmällisyyttä. Toinen uskomus liittyy misteli oli että sillä “elämää antavia toimivaltuuksia. Scandinavian ihmiset pitivät misteli olevan tehtaan rauhan ja ihmiset tulevat sen nojalla, mukaan lukien parit taistelevat keskenään ja jopa vihollisia, piti keksiä tai julistaa aselevon, atleast tilapäisesti.

Vuonna 18. vuosisadalla, ihmiset Englannissa otettiin käyttöön käsite “suudella pallo”. Joulun aika, jos nuori nainen jäi kiinni alla pallo misteli, hän ei voinut kieltäytyä suuteli. Vielä nykyäänkin tapana vaihtaa suudelma alle misteli on monissa Euroopan maissa ja jopa Kanadassa. Kissing nojalla misteli on taidetta itsessään ja sen parempi olla hyvin valmistautunut kun saalis, tai kuulu, joku nojalla misteli. Jos olet hieman huolissaan suudella nojalla misteli, hyödyntää vinkkejä “miten suudella alla jouluna misteli” alla:
Ei Purukumi hyvä
Joulun aikaan, et koskaan tiedä, milloin tulee kiinni alle misteli. Ja uskokaa minua, kumi suussa voi olla suuri sammumisen joka on suudella sinua. On parempi välttää purukumia tällä kaudella.

Savuke ja tupakka on iso no-no
Jos olet se, joka on tottunut tupakointi tai purutupakkaa, Joulu on täydellinen aika lopettaa tämä huono tapa. Olen varma, ettet halua pilata täydellinen misteli suudelma koska jotain yhtä haitallista kuin savukkeet ja tupakka.

Fresh Breath on Suuri Turn On
Pahanhajuinen hengitys on suuri sammua henkilölle suudella sinua. Aina olet menossa ulkopuolella joulun aikaan, varmista, että olet harjata hampaat hyvin. Älä syö mitään, mikä tekee suussa hajua, kuten sipuli, valkosipuli ja muut haiseva asioita.

Tuoksu Oikea
Aivan kuten pahanhajuinen hengitys, hienhaju on myös iso no-no kun suudella. Ennen tehostamalla ulos talosta, laittaa aistillinen hajuisia deodoranttia tai hajuvettä. Vakuutan teille, että henkilö suudella sinua viipyä enemmän aikaa kuin alun perin tarkoitettu.

Kissing joku et paljolta
Jos ja kun joku et pidä saaliit olet alle misteli, vain olla kohtelias. Hymyillä ja tarjota hänelle / häntä posken. Jos hän / hän vielä liikkuu kohti huulet, käännä kasvosi ja tarjota toisen posken. Ennen kuin hän / hän tekee muita liikkua, hymy, sano jotain mukavaa ja hitaasti siirtää pois.

Sisustus With Joulukortit
Joulu Wedding Ruoka
X-Mas Quotes Charity
Legend Of Baboushka
Legend of Christmas Angels
Polar Express
Että Midnight Hour
Joulukuusi hame
Irish Christmas Songs
Joulu lelut Teini
White Christmas Lights Decor

Leave a Reply